Cookie- og Privatlivspolitik

Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga'Hoole

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
04.11.2010
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
|

'Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga'Hoole' er et animeret 3d-eventyr af Zack Snyder ('300', 'Watchmen').

Den unge ugle Soren er, sammen med sine venner, blevet kidnappet af nogle onde ugler.

Nu skal de forsøge at flygte og få fat i de legendariske vogtere fra Ga’hoole – en mytisk gruppe bevingede krigere, der har kæmpet store slag i tidernes morgen for at redde mange ugler fra onde skæbner.

Men det er en lang og farefuld færd Soren må begive sig ud på – og så er det godt, at man kan få hjælp af vennerne ...

Filmen vises med dansk tale og i 3D.

Se videointerview med instruktøren Zack Snyder

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (132 votes)
5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Resultatet er en voldsom historie fattig på humor og rig på dramatik... ret mislykket på en storslået måde." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... et voldsomt og voldsomt flot eventyr, der byder på højtflyvende fantasy og jordnært uglegylp... for uhyggelig for mindre børn. Men computer-trylleriet er meget flot." (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "... vender tilbage til de tekniske langsommeligheder, der bliver så inderligt ligegyldige efter et kort stykke tid... filmens voldsomme krigsscener vil nok skræmme de mindste mere end de vil fascinere." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... suveræn 3D-animation i en virkelig særpræget historie... imponerende state of the art-animation. I grunden en bedre sag værdig." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gormuser/273451

....der ikke vil se filmen med danske stemmer:
GÅ DA IND OG SE DEN PÅ ORIGINALSPROGET! Den er endda uden undertekster, så det virkelig bliver autentisk....
Og spar os andre der har børn der kun får noget ud af filmen med dansk tale, for jeres evindelige og ynkelige brok.

Alecsandrea Adora

Det er så frustrende at næsten hver gang en animerede film kommer til Dk, så kan man endnu ikke længere se den med original tale!?! Come on! Der er flere, selv børn, som hellere vil se den med original tale. Giv os da i det mindste muligheden for selv at vælge!!! Ellers ligner vi jo mere og mere vores nabo lande i syd Europa hvor det næsten er umiligt at se nogen som helst film med original tale.

Peteruser/690334

Den film skal jeg bare se. Men jeg vil gerne se den i 2D. Men den viser kun 3D. Så det bliver 3D jeg skal se.

Cicero

Syntes nu det er helt ok at den er med dansk tale, men kan sagtens forstå at man gerne vil se den på original sprog, så jeg stemmer klart for muligheden af at de sene forstillinger er på original sprog :-)

Karina

Hvorfor skal vi belastes med dansk tale? Dansk tale er fint til de mindre børn og det skal da også være muligt at se sådanne film på dansk af den grund, men hvorfor I ikke kan vise filmen med dansk tale i Babybio og i de tidlige forestillinger og derefter vise den på originalsproget i en senere udsendelse fatter jeg ikke. Jeg vil så gerne se den her type film hvis bare de blev vist på original sproget. Det gælder også denne! Har glædet mig i flere måneder til den! Så kom nu film folk hør nu på hvad jeres bruger skriver her inde og giv os muligheden for at se filmene i biografen og ikke som Jesper Staun siger: Via Pirateri. Det må da siges at være i alles bedste interesse.

Rizzo

Jeg tager ikke ind og ser denne film ene og alene af den grund at de kun sender den i den halvhjertede danske version. Jeg synes det er ærgerligt at der ikke tages hensyn til de teenagers og voksne som gerne vil se filmen - som den er lavet, uden at skulle udholde de flade danske stemmer. Jeg så heller ikke How to train your dragon af nøjagtig samme grund, selvom jeg havde glædet mig ud over alle grænser. Ugler er blandt mine ynglings dyr, så jeg nærmest dansede af glæde da jeg fandt den org. trailer... Nu er det ødelagt!

Springuser/17164

Lyder super spændende.

Julianne

Den ser da sød ud =)

Frederikuser/245193

Den har bare at komme i org. version i de danske biografer, for ka ikk fordrage dårlige danske oversættelser af amerikanske film, animation eller spillefilm. Man ka ikk oversætte amerikansk humor til dansk, og det er kun småbørn og andre mennesker, der har et problem med at forstå engelsk, der ser den danske version, så den har bare at komme i org. version.

Birgitte P

Den ser rigtig god ud, så den må vi bare se. Musikken er bare rigtig fed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.