Avengers: Infinity War

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.04.2018
Originaltitel: 
Avengers: Infinity War
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, 4DX 3D, Babybio 2D, Level 7 2D
Billetter
Skal du se Avengers: Infinity War?
(2372 stemmer)

Resumé

Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' er den tredje film med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow.

Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for de enkelte individer. Men nu står gruppen over for en ny, kosmisk trussel i form af Thanos.

Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed.

Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig tidligere har verdens skæbne været mere usikker.

'Avengers: Infinity War' er den forløbige kulmination på 18 foregående Marvel-film, og udover de velkendte Avengers-helte tilslutter bl.a. Black Panther, Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man sig kampen mod Thanos.

Grundlaget for historien skal findes i det episke tegneserieforlæg 'Infinity Gauntlet', der udkom i 1991, og filmen følger efter The Avengers fra 2012 og Avengers: Age of Ultron, men også begivenheder i Captain America: Civil War.

Kommentarer

iqbal

Kæmpe Marvel-fan melder ind!

Mine forudsigelser til filmen:

- Vi starter med at Thanos tager til Nova Corps og får fat i “Power-Stone”, da det ligner at han allerede har denne før han har sat kurs mod Thor og Loki
- Derefter tager Thanos mod Thor og Loki og træder ind i deres skib (som vi ser sidst i Ragnarok). Her slår han dem alle ihjel, han holder Thor og skal til at dræbe ham, hvor Loki giver ham “Space-Stone”. Han smider Thor ud i rummet og dræber Loki
- Thor flyder rundt i rummet hvor han opdages af The Guardians, Thor fortæller dem hvad der er sket og sender Drax, Starlord og Gamora for at advarer de andre. Det ligner at Thor, Rocket og Groot tager et andet sted hen for at hente “noget”

- Samtidig med at dette sker, har Thanos sendt et rundt skib/maskine til jorden som Spiderman og Iron-man udforsker, den begynder at flyve væk, mod Thanos’ hjemplanet Titan og Spiderman og Ironman følger med
- Thanos sender herefter hans “Black-Order” til jorden for at få fat på “Mind-Stone” og “Time-Stone” (Vision og Dr. Strange), hvor det kun lykkedes dem at få “Time-Stone”
- Efter at Thanos har fået “Space-Stone” teleporterer han til Titan hvor bl.a. Spiderman, Ironman, Star-Lord, Drax og Dr. Strange venter på ham. Her tror Ironman og de andre at de kan stoppe Thanos, men Thanos er for stærk og ender med at dræbe Ironman. Derefter bruger han sin “Gauntlet” og smider en måne/planet på de andre

- Imens er Vision blevet bragt i sikkerhed i Wakanda, med Cap, Bucky, Widow, Hulk, Warmachine, Falcon
- The Black Order og deres hær af muterede væsner angriber Wakanda for at få fat på Vision
- Thanos teleporterer fra Titan til Wakanda hvor det ligner at han går efter Cap, fordi Cap er lederen. Men det ligner at Cap har fået et boost af noget, da han kan holde Thanos tilbage

Jeg tror at et af følgende sker i Wakanda:
- Enten dræber Thanos, Cap, får fat i “Mind-Stone” og har dermed 4 af 6 sten. Thanos og The Black Order tager mod the Collector for at få “Reality-Stone”, og filmen slutter
- Eller også så vinder heltene på magisk vis over Thanos i Wakanda, måske ved hjælp af “Mind-Stone” og Thanos beslutter at tage til the Collector for at få “Reality-Stone” og måske også “Soul-Stone”, for så at vende stærkt tilbage til jorden og prøve at få “Mind-Stone” igen

Jeg håber at det er det sidste der sker.

Der er dog mange ubesvarede spørgsmål også:
- Hvilken mission er Thor, Rocket og Groot på?
- Hvilken mission er Hawkeye på?
- Hvilken mission er AntMan på?
- Hvilke personer dør? (Mine gæt er Loki, Ironman, Cap, Vision, Scarlet Witch, Drax)
- Hvor er “Soul-Stone” henne?

En ting ved jeg. Billetter er bestilt til den 25. april

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Mai-Thiuser/933279

Hvornår starter billetsalg?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Daniel Bentien

Forsalgsdatoen er endnu ikke offentliggjort, men hold øje med kino.dk, hvor vi naturligvis skriver om det med det samme, det bliver aktuelt.

Mvh Daniel

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Det bliver noget af en præstation at samle det hele i et brag.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Anonymuser/0

Kan virkelig ik' fordrage Chris Pratt eller hende Zoe Saldana, og hele holdet bag Guardians, de gør jo grin med hele universet, med deres ynkelige humor & unødvendige replikker. Synes det er SÅ ærgeligt at disse "skuespillere" skal vælges til noget der burde blive mega fedt. Jeg kan allerede sige på forhånd at de kommer til at trække filmene ned, de er tydeligvis overbevist om at de er vildt sjove, hvilket gør det hele så meget mere smertefuldt at se. ØV!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)
Anton Berg

Er bestemt heller ikke fan af de overvurderede Guardians. Har set alle Marvel film undtagen GotG Vol.2 fordi jeg bare ikke er fan af dem. Og de er bestemt ikke nogle jeg vil se frem til i denne, alt andet ser jeg frem til!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.