Cookie- og Privatlivspolitik

Baywatch

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en lettere dramatisk grundstemning, og den indeholder flere voldsomme scener med forfølgelser, ulykker, slagsmål og drab. I én scene ses en surfer, som kommer til skade, da han slår hovedet mod en sten i vandet, og man ser ham blodig på en båre. I en anden langvarig og dramatisk scene er en flok mennesker fanget på en brændende båd, og i flere scener ses døde mennesker. Da ingen af de voldsomme scener er udpenslede, og da filmen også indeholder humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.06.2017
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Baywatch
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I komedien ’Baywatch’ møder vi den passionerede løjtnant Mitch Buchannon, der sammen med sit hold af livreddere, vogter over Emerald Bays kystlinje.

Teamet, der består af erfarne og fotogene livreddere, er i fuld gang med at holde optagelsesprøve for nye mulige kolleager, da den problemskabende dobbelte OL-guldvinder, Matt Brody, dukker op med en skidt attitude og en forklaring om, at han ikke behøver gennemgå prøverne for at være med.

Sammen med surferen Summer Quinn og computernørden Ronnie bliver Brody sat i træning som livredder, og da en pose stoffer skyller i land på stranden, finder de ud af, at deres nye job ikke kun handler om at redde mennesker fra at drukne. Og så går efterforskningen ellers i gang.

Filmen er baseret på tv-seriehittet ’Baywatch’ fra 90’erne, men har stilmæssigt forladt alvoren og byder i stedet på en god omgang humor i stil med 21 Jump Street.

’Baywatch’ er instrueret af manden bag bl.a. De satans chefer og Identity Thief og har Dwayne Johnson og Zac Efron i hovedrollerne som de allerede kendte karakterer Mitch Buchannon og Matt Brody. Derudover gæsteoptræder seriens stjerner, Pamela Anderson og David Hasselhoff. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (523 votes)
4.4
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ganske enkelt [...] for plat, for kedelig, for usjov, for usexet ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "'Baywatch' er helt klart dum. Men den er også lidt dejlig." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Det er selvoptaget i stedet for selvironisk, og det er der ikke meget badebukseballade over." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... er bare ikke god humor." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Baywatch er en sjov film der kan få en til at grine og er uden tvivl en film jeg vil se igen, når den kommer ud på markedet

Jesper

Så filmen med mine 2 teenage sønner og vi fik nogle gode grin. Filmen og plottet er ret tyndt men det er heller ikke derfor man skal se den.
Det er en sjov ikke særlig dyb film men synes nu at sammenspillet mellem The Rock og Zac Efron var ret godt derfor den fjerde stjerne.

Janne

Super underholdning fra start til slut.
Filmen har stor respekt for den gammel serie og prøver ikke at være en kopi, en efter lining eller en dårlig genindspilning.

Der er humor historie og gode skuespiller.

Kan ses af alle

Roseuser/750239

Sjov, spændende og underholdende hele vejen igennem! Jeg kunne ikke engang nænne at gå ud på toilettet fordi jeg ikke ville gå glip af ét eneste øjeblik! En af de bedste film jeg har set !

Spidermanuser/166287

ikke ligefrem den bedste komedie men efter og have set trailer og hørt om den på nettet så fik den en chance.
Der er ikke noget specielt ved filmen, andet end små 2 timer i sydens sol og med lækre sportstrænede kroppe over linien.
Der er lagt op til en 2´er med de gamle stjerners medvirken

Palasse

Denne film går ikke efter meget andet end at underholde. men dét gør den til gengæld så også fra start til slut. På forhånd var jeg indstillet på, at jeg ikke skulle synes om den, men jeg endte med at sidde og grine ligeså meget som alle andre.

Plat: ja
Letfordøjelig: ja
Dum: ja

Men underholdende som bare pokker!

Maria

En film hvor man kan slå hjernen fra, og lattermusklerne til.

Henriette69

ikke om jeg så fik billetterne foræret...

Bunnykill

det er vel godt for latter muskler men siger nu i god tid nej tak ikke for mig for pjat

René Munch Nielsen

Jeg er meget skeptisk da tv-serien var en action-drama serie og nu har de gjort Baywatch filmen til en komedie.

Det er ligesom med Chip´s som var en tv-serie i 60´erne. Det var en drama serie og den har de gjort til komedie i den nye indspilning af filmen.

Jeg tror ikke på dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.