Cookie- og Privatlivspolitik

Skønheden og Udyret

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående dramatisk stemning med humoristiske indslag. Der er en rækkes scener med voldsomt indhold: Bange mennesker viger i flere scener tilbage fra et uhyggeligt væsen. Et udyr dukker truende frem. En mand slår en anden mand ned. I flere scener ses ulve forfølge og true mennesker. En ophidset menneskeskare med fakler angriber et slot. Et menneske og et udyr kæmper voldsomt, og den ene ses styrte i dybet. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da det udspiller sig i et eventyrligt univers fjernt fra virkeligheden, og da hovedkarakteren fremstår som handlekraftig og klarer sig, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
16.03.2017
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beauty and the Beast
|
Versioner: se alle
3D - engelsk tale, 2D - engelsk tale, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, IMAX 3D - engelsk tale, Babybio 2D - engelsk tale, Babybio 2D - dansk tale, Seniorbio 2D - engelsk tale
|

Eventyret ’Skønheden og Udyret’ handler om den intelligente og opfindsomme Belle, der ikke rigtig passer ind i landsbyen, hvor hun bor.

Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk. Da hendes far Maurice ikke vender tilbage fra en tur til markedet, tager hun dybt ind i skoven for at finde ham.

Maurice er blevet taget til fange af et farligt udyr, der i virkeligheden er en fortryllet prins. Kun ægte kærlighed kan hæve forbandelsen, men tiden er ved at rinde ud, og Belle viser sig at være den eneste mulighed.

’Skønheden og Udyret’ er en live action-genindspilning af Disney-klassikeren Skønheden og Udyret fra 1991, hvor både Emma Watson og Dan Stevens har deres musical-debut. Der er desuden blevet tilføjet tre nye sange, og flere af de originale tekster er blevet opdateret.

I den danske udgave leveres stemmerne af Annevig Schelde Ebbe, Tomas Ambt Kofod, Kenneth M. Christensen og Lars Knutzon. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3652 votes)
4.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er man romantiker, [så] ligger der en solid oplevelse og venter." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Flot, fascinerende og overordentlig Disneysk." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "[Filmen] fungerer faktisk glimrende på sine egne præmisser, ikke mindst på grund af den flotte iscenesættelse, der vitterlig er en fryd for øjet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er et velfungende folkeeventyr af fineste karat, hvilket den nye Disneyversion folder stort og flot ud." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Instruktør Bill Condon og hans produktionsdesignere har i den grad skabt et udtryk, der yder originalen ære." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Til Alan Menkens fejende musik bliver nogle optrin virkelig flot festlige, som var vi i 'Moulin Rouge' med Baz Luhrmann, men andre så forudsigelige ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "[Emma Watson] er supergod i rollen. Du kan se, at hun virkelig tror på det hele. Det er for hendes skyld – og sangene – at du skal høre historien igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille

Da Disney annoncerede, at der nu skulle laves en live version af denne klassiker, var det med forbehold, at jeg satte mig i biografsædet. Frygten for, at Disney ville tilføje et twist eller blot fremstille historien på en måde, som ikke levede op til den originale version var stor. Men min frygt blev gjort til skamme, og jeg elskede hvert et sekund. Denne version overgik langt mine forventninger, og valget af skuespillere var intet mindre end perfekt.

Alt fra scenen ved middagsbordet, hvor der spilles 'Vær hvor gæst' til scenen i balscenen og ikke mindst kampen på taget var perfekt, og vækkede lige tilpas mængde nostalgi hos mig. Intet mindre end 6 stjerner kan gøre det for mig.

Barcauser/11119

Og damen elsker den :)

Michael

"Beauty and the beast" er en eviggyldig historie i sin grundessens. Den er betagende flot at se på, alt det tekniske sidder lige i skabet. Musikken er fortryllende. Men jeg følte mig ikke opløftet eller fik den vidtløftige følelse, som de bedste Disney film har givet mig igennem tiden. Der er nogle pacing problemer i filmen. Der er nogle sekvenser, der enten bliver forjaget eller også trukket i langdrag. Der mangler endvidere lidt kemi imellem udyret og Belle. Det bliver en anelse for passionsløst. Det ser ud til at man har været mere fokuseret på den tekniske side end at fokusere på de nareative og skuespillernæssige aspekter.

Antaeus

Emma Watson gør det godt og det er virkelig veludført, men den er jo reelt bare en kopi af det animerede mesterværk hvor jeg foretrækker den animerede udgave selv om den nye udgave også er flot.

Jeg har lidt svært ved at se hvad vi skal med denne udgave, men synes på den anden side også at det er en god film og jeg er underholdt og den har jo bestemt dens publikum kan vi se på salgstallene så velkommen til spillefilmsudgaven.

Michael

Hvem så ikke disney film som barn? jeg gjorde ihvertfald.. Og at Disney nu har filmatiseret deres film gør det kun endnu bedre!
Stort cadeau til dem :D
Selv jeg som mand kan godt nyde gode sange i en film, dette var der bestemt også her, dog, efter min mening, var der lidt for mange og jeg følte nogle gange at de ikke lavede andet end at synge!

Ellers en virkelig dejlig fortælling der fik mig til at føle mig som en på 14 igen!

Rasmus

Super god film og fantastisk skuespil. Emma Watson er klart min yndlings skuespiller

Sofie

Der findes nok ikke mange der ikke har set Disneys klassiker og var spændt på om den kunne leve op til den - det synes jeg absolut at den gjorde!
En rigtig flot film og med gode skuespillere, især Emma Watson er perfekt castet. Den kan klart anbefales og er uden tvivl en film jeg skal se igen.

Maggie Smith

Fantastisk film, som virkelig var smuk som altid. Klart den bedste remake, som Disney har formået at lave nogensinde. Jeg elskede musikken og skuespillet, som i den grad var i høj, høj, høj klasse! Lidt forsinket anmeldelse..

Palasse

Levede til fulde op til mine forventninger.
Jeg var rigtig godt underholdt.

Visuelt betagende.

Wayne

Castet er på mange måder ramt rigtigt - særligt Luke Evans og Emma Watson er perfekte, som var de lige trådt ud af animationen.

Det er også fint med tilførslen af nye sange. Men alt i alt er det jo bare en gentagelse af en original, som er en af Disney's bedste - og det gør den bare til en kopi som ikke rigtigt bringer noget nyt, ud over de nævnte sange.

Men absolut et af de bedste forsøg på at vække tegninger til live.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.