Cookie- og Privatlivspolitik

Wonder Woman (2017)

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionmættet stemning. Der er talrige scener med kampe og krigshandlinger med spyd, pile, sværd, skydevåben, bomber og giftgas, lige som der ses drukning og et stort antal eksplosioner. En del kampe udkæmpes også ved hjælp af magi. I mange af scenerne ses mennesker komme til skade og blive dræbt – herunder enkelte af de centrale figurer. Da de påførte skader imidlertid ikke er skildret udpenslet, da filmen foregår i et superhelte-univers præget af magi, hvor det er let at skelne mellem "de gode" og "de onde", vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.06.2017
| |
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wonder Woman
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 2D IMAX, Babybio 2D
|

Superheltefilmen 'Wonder Woman' tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags.

Men da piloten Steve nødlander i sit fly uden for øens kyst, bringes balancen i uorden. Steve fortæller om verdenen udenfor, der plages af rædslerne fra Første Verdenskrig, og Diana beslutter sig for at hjælpe den amerikanske soldat med at vinde kampen mod den tyske fjende.

Selvom hendes kræfter er mennesket langt overlegne, må amazone-prinsessen se sin hidtil ukendte skæbne - og værste fjende - i øjnene.

Wonder Woman er DC Comics' største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Figuren har været skildret i både tegnefilm og som tv-serie, men at der skulle gå 76 år, før en egentlig film med ikonet som hovedkarakter ser dagens lys, er ubegribeligt.

Den nuværende inkarnation med Gal Gadot som krigerprinsessen så første gang dagens lys i sidste års Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor hun generelt blev anset som filmens bedste indslag.

Wonder Woman er også en del af heltegruppen Justice League. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1384 votes)
4.9
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Anden del er den absolut bedste i filmen. [...] De gode takter slutter imidlertid med et gevaldigt brag i tredje del ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en positiv overraskelse, og Gal Gadot er et rigtig godt valg som Diana." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Det er muligt, at man hvis man pudser brillerne rigtig godt kan finde et par feministiske pointer undervejs, men det ændrer ikke ved, at 'Wonder Woman' er en elendig film." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... det lykkes [Gal Gadot] at være hovedperson i en nogenlunde anderledes superheltefilm, én hvor vi lærer superhelten at kende fra bunden og ser hende udvikle sig [...] det er i hvert fald underholdende." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Wonder Woman' [...] er den naive kærlighedskriger. Det er absolut sympatisk, men som så ofte med DC’s filmatiseringer vægtes det ydre [...] over det indre ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Jævn action, generiske effekter og charmeforladte karakterer." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Filmentusiast

Mega fedt, at en kvindelig helt har fået sin egen film!

Kampscenerne var meget fede, og plottet også ret nice!
Desværre var hovedrollens skuespil dårlig/fake det meste af tiden og CGI var dårlig i de fleste scener. Der manglede også noget spænding og mystik.

Så 3 stjerner herfra.

Palasse

...hvilket selvsagt ikke siger alverden.

Jeg var meget begejstret for denne film og for valget af Gal Gadot. Selv en blind mand kan se, at hun er gudesmuk, men hun virker ægte i rollen og tilfører humor til rollen. Chris Pine er ligeledes god.

Helt klart anbefalelsesværdig.

Mouuser/13375

Endelig en rigtig god film fra DC Comics! God histrorie, flotte billeder og godt skuespil!!

TMS

Endelig en film fra DC der kan sparke lige så meget røv som Marvel!

Flemminguser/95007

En forholdvis enkel historie, som derfor stiller store krav til især Gal Gadot og Chris Pines evner til at formidle den. Det klarer de rigtig flot, især Gal Gadot i titelrollen. Filmen kan ses uden at man kender Wonder Woman fra tegneserierne, men hvis man gør, er det en fornøjelse at se hvor vellykket filmfortolkningen af figuren er. Og det virker som om der har været et godt manuskript, som der ikke er pillet unødigt ved undervejs af diverse chefer. Næsten alt hænger smukt sammen.

petergabriel.dkuser/544015

Hvor stort set alle andre superhelte kæmper med både indre og ydre dæmoner er Wonder Woman herligt befriet for de indre af slagsen.

Wonder Woman har noget så sjældent som et hjerte. En kvalitet jeg ikke har oplevet siden Superman fra 1978.

Jakob P.

Wonder Woman får 5 stjerner af Anmelderen *****

Når man har set Batman Vs. Superman som på mange måder er en blandet fornøjelse, fordi den er så langtrukken og der er så mange unødvendige informationer i den film, så er man spændt på den næste film fra DC Comics. Jeg synes denne gang var helt anderledes, Wonder Woman er en helt anden film i en helt anden liga, og jeg synes DC Comics denne gang har gjort det rigtig godt. De har endda fået en smule humor med ind i denne film, som blev taget godt imod af det publikum som jeg sad blandt da jeg så denne film, så alt i alt mener jeg bestemt at Wonder Woman er særdeles vellykket. Dette skal naturligvis honoreres synes jeg, derfor lander jeg denne gang på 5 stjerner, 4 stjerner for filmen og en enkelt stjerne for budskabet i filmen.

På en mystisk hemmeligholdt ø holder Amazonekrigerne til, som udelukkende består af kvinder, iblandt disse er amazoneprinsessen Diana (Gal Gadot). Hendes mor amazonedronningen (Connie Nielsen) gør alt hvad hun kan for at skåne hende for kamp og krig, men Diana begynder alligevel at træne til kamp i smug med amazonekrigernes general. Da en fly nødlander ude for i havet, redder Diana den unge kaptajn Steves (Chris Pine) liv. Steve fortæller Diana om de mange rædsler som foregår i krigen ude i verden som var første verdenskrig, og Diana beslutter at hjælpe Steve i hans kamp mod tyskerne. Selv om Diana har overnaturlige kræfter, så møder hun stadig en stærk fjende, og inden længe har hun gjort sig bemærket og må nu stå møde sin største og værste fjende nogensinde.

Jeg synes DC Comics har gjort sit arbejde godt i denne film, det er en god film med en god historie og gode skuespillere, og budskabet i filmen er meningsfuldt og universelt. Historien er god, rigtig god, og handlingen er gribende og kraftfuld. Man lever sig ind i universet, og føler med soldaterne og med vores heltinde, Wonder Woman. Det er nogle gode og dygtige soldater som er med, og nogle stærke og frygtindgydende skurke, og en solid, stærk og smuk heltinde. Skuespillet er godt og overbevisende, og det bliver leveret professionelt af alle skuespillerne. Jeg er i hvert fald tilfreds med deres arbejde. Tempoet er højt fra starten af, og det svarer til tempoet i en rigtig god actionfilm, og historien og handlingen sørger for at filmen er underholdende fra start af. Rytmen i denne film er perfekt, og jeg har ikke en finger at sætte på den, den er konstant og flydende og de forskellige sceneskift mellem hver scene synes at være både balanceret og naturlige. Tempoet og rytmen i filmen sikrer et godt og sikkert flow. Der er også god musik i filmen, så soundtracket kan helt sikkert anbefales. Jeg overvejer helt sikkert at se Wonder Woman en gang til, for den er helt sikkert en rigtig god film med en god historie, og med denne kombination plus et godt budskab lander jeg på 5 stjerner.

Line FS

Overvældende overraskende positivt. En mega badass film, med en super fed historie, enormt elskværdige karakterer. Og en mega sympatisk og dejlig og ikke mindst badass Wonder Woman! Respekt hele vejen. En stor overraskelse.

Jonas Ravnuser/1210501

en fantastisk action film

johnny

endnu en fed dc film. (ja jeg er vild med man of steel og bvs had mig) da jeg første gang fandt ud af at Gal skulle spille Wonder woman var jeg ikke imponeret, men hun har helt klart fået mig overbevist. skal dog siges at den var lidt for langtrukken og man kunne godt tonet lidt ned for slow motionen. ellers rigtig god film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.