La La Land

Tilladt for alle
Filmen har en romantisk stemning, og indeholder ingen scener der vurderes at ville kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
23.02.2017
Originaltitel: 
La La Land
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Seniorbio, Strikkebio, Babybio
4.6
5.2
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1709 votes)

Resumé

Musicalen ‘La La Land’ følger den drømmende jazzpianist, Sebastian, og den aspirerende skuespillerinde, Mia, i Los Angeles.

Sebastians største ønske er at eje en gammeldags jazzklub, men det er sværere end som så, og Mia bliver afvist til alle auditions i håbet om at blive en stor stjerne.

Deres veje krydses, og den voksende kærlighed, de har til hinanden, udfordres af hver deres mål i livet, og beslutningerne de må tage for at opnå drømmen.

’La La Land’ er en hyldest til Hollywood-musicals som ‘Singin’ in the Rain’, hvor sang og dans har sin egen rolle.

Filmen er instrueret af manden bag den Oscar-belønnede Whiplash, og modtog seks Oscars, ud af 14 mulige, bl.a. for Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste instruktør. (copyright: kino.dk)

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'La La Land' er [...] lige så intelligent, refleksiv og tankevækkende, som den er sød, smuk og forførende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Komikken og kemien imellem Emma Stone og Ryan Gosling minder om det tidløse samspil imellem Cary Grant og Katharine Hepburn." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Chazelles kærlighed til [musical] formen og beherskelse af filmmediet er altså decideret smittende." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Der er mange vidunderlige øjeblikke i 'La La Land', med Emma Stone og Ryan Gosling, der synger henført foran smukke scenarier i det blå lys – altid blå lys – i minutterne efter solnedgang." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Danser man ikke tindrende glad ud af biografen efter at have set Damien Chazelles hyldest til kærligheden og filmmediet, så skal man fluks søge hjertelægehjælp." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Damien Chazelles genistreg er at forene det moderne blik med en uforblommet hyldest til fortiden. 'La La Land' hylder musicalens guldalder med en romantisk boblende veloplagt musical." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Måske er Chazelle hverken Vincente Minnelli eller Bob Fosse, men han har genrejst en genre med stor kærlighed og givet det gamle stof en ny følsomhed." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Camilla

Jeg er normalt slet ikke til denne genre, men jeg fortryder på ingen måde at jeg tog ind og se den (endte faktisk med at tage ind og se den 2 gange på samme uge)

Hele dens setup er super godt, og anderledes, hvilket gør at jeg sad klistret til skærmen, med en helt anderledes virkelighed fornemmelse i kroppen.

Derudover der de underlæggende, og sideløbende historie i filmen, super vigtige og samtidsrelevant, og rollerne er gennerelle nemme at identificere sig selv med.
Fantastisk skuespil og fantastisk instruktør, hele oplevelsen værd.

Jeg kan varmt anbefale at man ser den (også selv om man normalt ikke er til genren :D :D )

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Juliane

En stor anbefaling herfra - se den!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Per

Godt skuespil, gode sange, god fortælling og ekstremt flotte omgivelser. Jeg var på fra start til slut, og særligt en af de sidste scener, hvor de forelskede hovedkarakterer møder hinanden igen flere år efter bruddet er ekstremt smukt skruet sammen. Billed og lyd arbejder på fornemmest vis sammen i sekvensen, hvor hele historien fortælles atter engang, i en forvrænget udgave, på blot to minutter. Sublimt!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Oliver

Jeg forguder denne film! Den er så velskabt, og så er den bare så vidunderlig. Intet andet at sige!!!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Poul Wegener

Jeg er vild med musical og de to i hovedrollerne, men selvom der var lagt op til en stil med de gamle "Fred Astaire" film, havde jeg forventet lidt mere tempo. Den var for lang.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Kristian

God musical-film

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Sebastian

Jeg så La La Land forleden, og syntes at jeg følte mig fint underholdt gennem hele forløbet. Personlig, så er jeg ikke typen der ser denne slags film så ofte, men kunne sagtens se, hvorfor dens potentiale har været så stort. Jeg har vurderet den til 4/6, fordi jeg dog ikke på noget tidspunkt følte, at jeg blev blæst om kuld af eventuelle plot twists, flotte effekter eller lignende. Selvom jeg selvfølgelig godt er klar over, at alle film ikke er baseret på spændingsmomenter, eller specielle effekter, så syntes jeg dog, at den for mig føltes en smule monoton. På trods af førnævne, så vil jeg dog stadig enbale filmen videre, da jeg personligt synes at det er en film, som nok bare skal ses, især pga. af den opmærksomhed den opvakte i starten. Konklusionsvis så levede den som sagt op til forventningerne, men så heller ikke mere for mit vedkommende.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
jenny

Ryan Reynolds kunne blive den nye Gene Kelly, og Emma Stone den nye Debbie Reynolds

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Gitte

Jeg er vild med denne musikalske film! Fantastiske skuespillere! Love it!
Det eneste jeg er lidt ked af med denne film - er at de ikke fik hinanden tilsidst...
Ellers en skøn film!!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Vibeke

Havde glædet mig utroligt meget til at se den og den levede op til forventningerne. Sangene passede godt ind og det er en af de få musicals jeg kan lide.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.