Cookie- og Privatlivspolitik

Wonder Woman (2017)

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionmættet stemning. Der er talrige scener med kampe og krigshandlinger med spyd, pile, sværd, skydevåben, bomber og giftgas, lige som der ses drukning og et stort antal eksplosioner. En del kampe udkæmpes også ved hjælp af magi. I mange af scenerne ses mennesker komme til skade og blive dræbt – herunder enkelte af de centrale figurer. Da de påførte skader imidlertid ikke er skildret udpenslet, da filmen foregår i et superhelte-univers præget af magi, hvor det er let at skelne mellem "de gode" og "de onde", vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.06.2017
| |
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wonder Woman
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 2D IMAX, Babybio 2D
|

Superheltefilmen 'Wonder Woman' tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags.

Men da piloten Steve nødlander i sit fly uden for øens kyst, bringes balancen i uorden. Steve fortæller om verdenen udenfor, der plages af rædslerne fra Første Verdenskrig, og Diana beslutter sig for at hjælpe den amerikanske soldat med at vinde kampen mod den tyske fjende.

Selvom hendes kræfter er mennesket langt overlegne, må amazone-prinsessen se sin hidtil ukendte skæbne - og værste fjende - i øjnene.

Wonder Woman er DC Comics' største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Figuren har været skildret i både tegnefilm og som tv-serie, men at der skulle gå 76 år, før en egentlig film med ikonet som hovedkarakter ser dagens lys, er ubegribeligt.

Den nuværende inkarnation med Gal Gadot som krigerprinsessen så første gang dagens lys i sidste års Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor hun generelt blev anset som filmens bedste indslag.

Wonder Woman er også en del af heltegruppen Justice League. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1384 votes)
4.9
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Anden del er den absolut bedste i filmen. [...] De gode takter slutter imidlertid med et gevaldigt brag i tredje del ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en positiv overraskelse, og Gal Gadot er et rigtig godt valg som Diana." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Det er muligt, at man hvis man pudser brillerne rigtig godt kan finde et par feministiske pointer undervejs, men det ændrer ikke ved, at 'Wonder Woman' er en elendig film." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... det lykkes [Gal Gadot] at være hovedperson i en nogenlunde anderledes superheltefilm, én hvor vi lærer superhelten at kende fra bunden og ser hende udvikle sig [...] det er i hvert fald underholdende." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Wonder Woman' [...] er den naive kærlighedskriger. Det er absolut sympatisk, men som så ofte med DC’s filmatiseringer vægtes det ydre [...] over det indre ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Jævn action, generiske effekter og charmeforladte karakterer." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Holmuser/812292

Man har hørt så meget om, at DC nu endelig skulle være på rette spor. Bevares, det er da et skridt i den rigtige retning, og "Wonder Woman" har markant mere på hjerte end sidste års tåkrummende "Batman V Superman".

"WW" er bygget op omkring en velkendt formel, så det er altsammen meget betryggende og genkendeligt - men også lidt uinspirende og kedeligt.

Jeg er ikke landmand, så på forhånd undskyld for analogien.

Det kan sidestilles lidt med en undsluppen sød, lille gris, der har fundet vej ud af svinestalden og styrter rundt ude i gården. Når mørket så falder på, og man har nået et mætningspunkt, så kører man ikke de store projektører i stilling og skræmmer grisen med den megen hype. Nej, man bruger såmænd bare en lommelygte til at indfange den igen. Ingen skade sket.

✦ t i m o

:)

Mikkel Poulsen

Og den har bare ikke og skuffe! da jeg har set frem til den i rigtig langtid nu!

Segoyuser/116755

Jeg så den i 2 D fin film , ved faktisk ikke om den giver det mere i 3 D , rigtig god fornøjelse.

Antaeus

3D, det kan da kun trække ned.
Jeg kunne ikke drømme om at se en film i 3D når jeg kan se et bedre billede i 2D og det er betydelig meget bedre.

Christian

Både man of steel og ISÆR BatVSupes var en Gigantisk missed opportunity, og fans havde ventet så utrolig længe. Zack Snyder som instruktør var en kolosal fejltagelse lige fra start. Han kan noget med det visuelle men sucker til ALT andet. Wonder Woman er ikke bare den absolut bedste film i DC-universet, det er helt grundlæggende ganske enkelt en rigtig go' film. Filmen er instrueret af en kvinde, hvilket mærkes, og jeg mener dette absolut positivt! Det skulle heller ikke have været anderledes :-) Den er godt fortalt i en liniær bane, i form af en origin-historie af den helt gamle klassiske skole/model (meget lig den første Richard Donner Superman film som jeg elsker!) Den har fedt koreograferet action og cinematografi. Visuelt er den blændende, og soundtracket er ret bevægende. Filmen er både hardcore, sød, charmerende og hjertevarm på en og samme tid. Dialogen er overraskende bevægende visse steder og filmen er spækket med dejlige scener fra start til slut. Den søde og naive Wonder Woman, som spilles overraskende godt af Gal Gadot bærer på den samme dejlige optimistiske, glade ånd som Christopher Reeve gjorde det i superman og det er skønt og charmerende at se på. Chris Pine er fantastisk i denne film! Han er virkelig en undervurderet skuespiller og kemien samt scenerne han deler med Gal Gadot er det absolut bedste ved hele scenariet: uden dem ville filmen ikke have været halvt så fængende. I denne film holder man rent faktisk af karaktererne, HVORFOR man også blir' inversteret i action-delen.

All in all er dette absolut en vellykket film - og det var en film som jeg ikke havde forventet en skid af, op til for 4 dage siden, da jeg pludselig så de dybt overraskende og blændende anmeldelser. Det fangede mit øje, fordi samtlige forrige DC film er blevet sablet ned - desværre med go' grund. Jeg stod af DC-universet efter BvS (som jeg havde glædet mig til i 20 år) Takket være Wonder Woman er jeg blevet hægtet lidt på igen.

Hozan

Den var OK, men Cgi var dårlig:(
Bedre end bvs og suicide squash.

DEN BEDSTE DC FILM ER '' THE DARK KNIGHT''.

Kenneth

Sådan udmærket ikke noget specielt ;-)

skyggeulv

Så Wonder Woman til premieren i biffen igår, i Aalborg. Var lidt overrasket over at salen kun var omkring halvt fuld (godt nok den store sal men alligevel), og der er ikke solgt mange billetter til forestillingerne i dag.
Tror Wonder Woman kommer til at lide under de foregående 'flops' fra DC og middelmådige avis anmeldelser. Desværre, for Wonder Woman er en ganske glimrende film.

Filmmæssigt har/er jeg klart været mere til Marvels film, men de forudgående reaktioner på Wonder Woman gjorde at jeg gik til filmen med forsigtig optimisme, og blev ikke skuffet.
Gal Gadot er rigtig god som Wonder Woman, og filmen var en god blanding af action, humor, kærlighed, og et plot man kunne forstå og følge med i.
Filmen er værd at se.

Segoyuser/116755

Her var der endelig en kvindefigur som kunne handle, hun havde lidt af det hele: humor, fin balance kvindelighed styrke, en heltinde!

Min Brormand var også begejstret så vi gik begge opstemte ud af biffen!!!

Uden rigtig at have læst DC bøger men har set Supermand et par andre, vil klart anbefale Wonder Woman vil mene går du skuffet ud af bif har forventninger været for høje.:-))

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.