Cookie- og Privatlivspolitik

Ucensureret trailer til Baywatch

Langt under livbæltet

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Sommeren starter med Dwayne Johnson og Zac Efron i actionkomedien 'Baywatch', der i dag har fået en ny grovkornet trailer.

Filmen, der også får den høje R-censur i USA, følger samme formel som 21 Jump Street-filmene og kaster to mindre intelligente, men enormt underholdende personager ud i actionfyldte og absurde scenarier.

Johnson overtager David Hasselhoffs rolle som kystlivredderen Mitch Buchannon, der slår sig sammen med Efrons Matt Brody for at bekæmpe kriminelle aktiviteter på deres strand. Lifeguard Pursuit!

Seth Gordon (Horrible Bosses) instruerer genindspilningen, der heldigvis ser ud til at blive noget helt andet end sit ikoniske serieforlæg.

Baywatch får dansk biografpremiere den 1. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TorbenWood

Jeg har virkelig svært ved at spå om, hvorvidt Baywatch filmen bliver god eller ej. Nogle steder virker den ganske underholdende, og et eller andet sted er det rart, at den ikke virker "for seriøs". At den altid seje Dwayne Johnson spiller hovedrollen gør den også ekstra lokkende.

Omvendt er der stor risiko for at filmen byder på et hav af overdrevne scener, som er mere fjollede end decideret sjove.
At filmen ligeledes er instrueret af manden som har lavet den første Horrible Bosses, Four Christmases og Identity Thief gavner hellere ikke. Tre usjove film som ikke er særlig seværdige.

At Zac Efron også deltager i løjerne ser jeg som et minus, da jeg ikke har set mange gode film hvor han er på rollelisten. Hans bedste rolle er nok tilbage i 2007, hvor han havde en birolle i den underholdende Hairspray. Manden er beklageligvis ikke særlig sjov, og de få gange i hans karriere hvor han forsøger sig med alvorlige roller (Parkland, The Paperboy) bliver hans mangel på talent udstillet i sammenspil med navne som Matthew McConaughey, Nicole Kidman, Paul Giamatti og Billy Bob Thornton.

Baywatch er nok en af de film, som jeg ikke tager i biografen for at se, medmindre jeg høre fra en masse andre som siger at den er helt fantastisk.

Steffen

Der kan ødelægge enhver skuespillers karriere.

DJN

af 4 13-årige, der lige har set deres første brystvorte.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter