Cookie- og Privatlivspolitik

Knight and Day

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
22.07.2010
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Knight and Day
|
I 'Knight and Day' løber kvinden June (Cameron Diaz) pludselig løber ind i den fremmede verdensmand Roy Miller (Tom Cruise).

June får slået benene væk under sig. Roy viser sig at være mesterspion, så hun kommer på sit livs eventyr.

Roy har brug for Junes hjælp til at beskytte et objekt af helt afgørende betydning for den globale sikkerhed.

På en rejse, der går fra Wichita lufthavn til Boston, videre til en fjern paradis-ø og ender i Sydspanien, gør June og Roy alverdens krumspring for at undvige de lejemordere og agenter, der er lige i hælene på dem.

Midt i de konstant skiftende alliancer og uventede forræderier i 'Knight and Day' forsøger June at gennemskue, hvorvidt Roy er hendes drømmemand eller i virkeligheden en skør, paranoid landsforræder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (436 votes)
4.7
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... lykkes trods vellavede actionscener ikke." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... [en] uregerlig og fantasifuld film båret af legesyg fortællelyst." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en underlig ujævn omgang. Løjerne er aldrig for alvor sjove, og spændingsscenerne aktiverer aldrig adrenalinen." (Peter Albrechtesen) ()

 • Jyllands-Posten

  "... præsenterer sig som en blanding af lystspil og satirisk spion-drama. Ingen vil formentlig tage historien alvorligt, til gengæld bør en sådan film byde på en vis elegance, et vist vid, en vis charme. Ingen af delene er tilfældet." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... endimensionelt makværk." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emma

Kan varmt anbefales, var god og underholdende hele vejen igennem. Dias og Cruise spillede rigtig godt sammen og der var en god kemi mellem dem. Filmen præsterede på samme tid at være sjov og spændende.

Kinnauser/437808

Jeg var godt underholdt hele vejen igennem. Synes at Diaz og Cruise spillede godt sammen, og det gav en god kemi i filmen.
-Endnu en "underholdningsfilm" med det samme plot som så mange andre, men med en film, der er så godt spillet, sjov og fantastisk, jamen så er det vel ligemeget. :)
Helt sikkert pengene værd. Kan varmt anbefales.

Cecilieuser/16966

Knight and Day er en film af slagsen, som holder en underholdt gennem hele filmen. Det er selvfølgelig et plus, men når man så er bekendt med plottet er der ikke nogen større mening med at se den igen, måske for de sjove one-liners, men historien indeholder ikke noget til eftertanke, hvilket både et et plus og et minus. Hvis man har brug for at slippe tankerne, læne sig tilbage og bare vil underholdes er denne film lige sagen. den får 3 sterner. Godt samspil mellem Diaz og Cruise.

Leva eller Daddy

Den var både sjov og underholde..

Ivanauser/333288

Bedre end regnet.. rigtig sjov faktisk..

Wayne

Det er en krimikomedie, for søren - og skal bedømmes i forhold til det.
Jeg var faktisk lige så godt underholdt af denne, som jeg var af Inception - man bliver i godt humør af den.
Tom Cruise kan i den grad stadig køre en action scene, og Cameron Diaz (som ikke er min favorit normalt) spiller faktisk sin rolle overbevisende - klart det bedste man har set fra hende i flere år.
Kan varmt anbefales.

josephineuser/392148

ER VI ENIGE NÅR JEG SIGER DENNE FILM HAR KARAKTER PÅ ALLE MÅDER. BARE DEN MÅDE HVOR DENNE UIGENNEMSKUELIGE ACTION FILM SKILDRE SINE MANGE SCENER PÅ FÅR EN TIL AT MISTE PUSTEN.
PLOTTET ER DER BARE FRA STARTEN OG DU LADER DIG RIVE MED, GRIBER CHANCEN, MISTER BALANCEN OG SUGER ALT TIL DIG.
DIAS UDVISER MEGET ERFARING PÅ ACTION MARKEDET, OG DET ER TEGN PÅ REGN. DETTE SKAL FORSTÅS VED AT OP TIL SAMTLIGE GANGE ER DE SEPARAREDE SCENER FILMET I REGNVEJR, HVILKET JO NOK ER FOR AT FÅ DET SKESUELLE SAMT SENSUELLE SAMMENKVEM MELLEM DEM I FOKUS

Rallee

Jeg synes det er en god film.(:'
Man kommer i godt humør og så er det jo nogle fede skuespillere!
Det kan godt være den er lidt urealistisk osv.,
men det skal man også have plads til.:D
ps. kan anbefales :)'

Benjaminuser/84684

Jeg må indrømme jeg ville faktisk gerne have set den i biografen men min søster overtalte mig til at vi skulle se inception så jeg streamede den bare på internettet og så den på MegaVideo...
Hold kæft det var godt min søster fik mig overtalt!
Inception er en fantastisk film måske bare lidt for indviklet men man er HELE tiden underholdt og det er FANTATISKE action scener og grafikken er utrolig og skuespillerne spiller super godt ^_^
Knight and Day derimod skuffede mig ekstremt meget -.-'
Den er EKSTREMT urealistisk!
Det ved jeg alle film er men filmen hænger bare overhovedet ikke sammen jeg grinte ret meget de første 30 min af filmen pga. at historien var så ekstremt dårlig at det var sjovt XD
Men resten af filmen synes jeg bare var halv kedelig og dårlig dog med nogle OK aktionscener.

Miv

Ja, det er jo hvad man kan forvente af 2 Hollywood skuespillere. Selvom jeg synes at Tom Cruise spiller godt ( i forhold til hans andre film ), så trækker Cameron Diaz filmens værdi ned. Hun spiller godt, som naiv og latterlig, men, man bliver til sidst træt af hendes skuespil. Der er mange, FOR mange kliche scener, og det er ikke den fedeste film man kunne tage ind og se. Men, nu forventede jeg heller ikke noget. Man skal ikke tage ind og se filmen, medmindre man har en typisk hollywood humor, og har en kærlighed til en masse kliche scener, man ser i nærmest alle hollywood producerede film. MEN, når det så er sagt, har jeg aldrig set Tom Cruise i sådan en rolle. ( underlig ), men han spiller godt. så 1 af stjernerne går til hans skuespil.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.