Cookie- og Privatlivspolitik

The Avengers

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.04.2012
| |
2 timer 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Avengers
|

I tegneseriefilmatiseringen 'The Avengers' samles en række helte fra tidligere Marvel-film.

Jorden står over for den måske største trussel nogensinde. Gudesønnen Loki (Tom Hiddleston) står bag en grum plan, der skal give ham magten over planeten, men ved hans side står en hidtil ukendt fjende af mægtige proportioner.

Nick Fury (Samuel L. Jackson), leder af de internationale, fredsbevarende agenter i S.H.I.E.L.D., ser kun én udvej: At samle verdens største helte.

Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Hawkeye og Lokis halvbror, Thor, slutter sig sammen for at blive The Avengers. Men kan så store helte (og egoer) enes? Og er deres samlede styrke overhovedet nok til at redde verden?

Joss Whedon er manden bag kameraet i den ambitiøse superheltefilm 'The Avengers'. Han har før instrueret filmen Serenity (2005), der var en spin-off af hans kultdyrkede science fiction-serie 'Firefly' (2002).

'The Avengers' er baseret på Marvels tegneseriehelte, som hver især har optrådt i tidligere film, så vi kan glæde os til at se Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans og Chris Hemsworth i deres vante roller, mens Mark Ruffalo overtager Edward Nortons rolle som Hulk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1750 votes)
5.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fremragende popcornunderholdning. Flot, tempofyldt, med imponerende effekter... Men karaktertegningen er næsten mere imponerende end effekter og udseende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Spændende, smart, sjov og sindssygt underholdende - på én gang." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... [effekterne] er flotte. Kan man nøjes med det, vil man givetvis nyde 'The Avengers'. Ellers vil man nok kede sig bravt under de 142 minutters buldren på tomme tønder." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en computerspils-collage og sejtrækker af de allermest højlydte. For de mest inkarnerede tilhængere af bølgen af superheltefilm er den røde løber rullet ud til fest, men man skal være godt inde i forhistorierne og være mere til larm end melodisk vellyd for at kunne nyde showet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... efterlade[r] et indtryk af noget befriende gammeldags: vaskeægte superhelte med sejt udstyr og selvironi. Og jo, filmen er lang - for lang - men 3D-effekterne er glimrende udnyttet og i hvert fald ikke til større gene for spektaklet." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Helt enig, men det er lige blevet afsløret at Mark Ruffalo er blevet castet som Hulk, så ingen Edward Norton, desværre:(
Samme nyhed skrev at Jeremy Renner skal spille Hawkeye.
The Avengers lyder bare som et brag! Glæder mig til at der bliver afsløret flere tilføjelser til castet.

Markususer/567012

Glæder mig virkelig til at se downey jr. igen som Iron Man!... Desuden er Scarlett Johansson også med, så det kan vel ikke diskuteres om man skal se den eller ej ;P Men er der nogen der ved om Edward Norton skal være med? det ville jo være lidt ærgeligt at skulle finde en ny skuespiller til Hulk... Edward Norton gjorde det jo ellers rimelig godt som Bruce Banner ;)

Johan

Min indre nørd er ved at sprænges af spænding!
Wolverine er ikke med af to grunde, han er ikke oprindligt en Avenger, før langt inde i tegneseriens historie, og Marvel har ikke film rettighederne over ham. De er stadig solgt til Twentieth Century Fox.

Concussive Rasmus

alle Marvel super heltene samlet, men kommer Hugh Jackman med som Wolverine?

AKVM

Det er så lige alle mine yndlings superhelte der er med. Utroligt spændende

Sebastian

anders. Efter som det er taget direkte fra serien, så nej. Bortset fra x-men, så er det nok den mest kendte gruppe i marvel universet og alle der er bare en lille smule fans af superhelte kom en lille smule i deres bukser da det blev offentligt gjort at de ville lave den her film og selv dem der ikke er deciderede fans glæder sig også meget til den...

Jesper

den film skal bare ses

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.