Cookie- og Privatlivspolitik

Good Night, And Good Luck

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
16.12.2005
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Good Night, And Good Luck
|

I 1950’ernes Amerika og fjernsynets tidlige år, var nyhedsfladen præget af en stigende fremmedfjendtlig tone. Den kolde krig var på sit højeste og TV-journalist og ankermand på CBS News, Edward R. Murrow, ser fra sin redaktion en nation i forandring.

En nation, hvor ord som ”uamerikansk” er den daglige retorik mod alle dem, der med deres meninger afviger fra flertallet. En nation, hvor især kommunisterne står for skud, anført af Senator Joesph McCarthy, hvis heksejagt på den politiske venstrefløj får alvorlige konsekvenser for en lang række amerikanere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Faktisk rigtig godt fortalt at George Clooney , som fortæller os hvordan en tid har været .
Kan sagtes se hvad folk mener med at den nok er for lang og tør osv , men kan sp også godt forstå anmelder omkring filmen. Fordi for mig gør den det spændende at se hvordan verden har været.
Dog må jeg desværre gi den 4 stjerner da den som sagt er lidt for lang meget øv fra min side, fordi den kunne har været helt fantastisk hvis ikke der var de der tørre scener.

Frank

Okay film

Wayne

Kunst, når det er allermest kedeligt. Cloony gør det udemærket som instruktør - men filmen savner nerve, og fungerer vel nærmest som dramadokumentar. Gab. Og så i sort/hvid..........

S. Rico

Man skal være meget politisk interesseret i lige netop denne del af amerikansk historie for at være i målgruppen for filmen. Jeg vil dog give den 2 stjerner pga. det sympatiske budskab.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.