Cookie- og Privatlivspolitik

Skønheden og Udyret

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående dramatisk stemning med humoristiske indslag. Der er en rækkes scener med voldsomt indhold: Bange mennesker viger i flere scener tilbage fra et uhyggeligt væsen. Et udyr dukker truende frem. En mand slår en anden mand ned. I flere scener ses ulve forfølge og true mennesker. En ophidset menneskeskare med fakler angriber et slot. Et menneske og et udyr kæmper voldsomt, og den ene ses styrte i dybet. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da det udspiller sig i et eventyrligt univers fjernt fra virkeligheden, og da hovedkarakteren fremstår som handlekraftig og klarer sig, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
16.03.2017
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beauty and the Beast
|
Versioner: se alle
3D - engelsk tale, 2D - engelsk tale, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, IMAX 3D - engelsk tale, Babybio 2D - engelsk tale, Babybio 2D - dansk tale, Seniorbio 2D - engelsk tale
|

Eventyret ’Skønheden og Udyret’ handler om den intelligente og opfindsomme Belle, der ikke rigtig passer ind i landsbyen, hvor hun bor.

Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk. Da hendes far Maurice ikke vender tilbage fra en tur til markedet, tager hun dybt ind i skoven for at finde ham.

Maurice er blevet taget til fange af et farligt udyr, der i virkeligheden er en fortryllet prins. Kun ægte kærlighed kan hæve forbandelsen, men tiden er ved at rinde ud, og Belle viser sig at være den eneste mulighed.

’Skønheden og Udyret’ er en live action-genindspilning af Disney-klassikeren Skønheden og Udyret fra 1991, hvor både Emma Watson og Dan Stevens har deres musical-debut. Der er desuden blevet tilføjet tre nye sange, og flere af de originale tekster er blevet opdateret.

I den danske udgave leveres stemmerne af Annevig Schelde Ebbe, Tomas Ambt Kofod, Kenneth M. Christensen og Lars Knutzon. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3603 votes)
4.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er man romantiker, [så] ligger der en solid oplevelse og venter." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Flot, fascinerende og overordentlig Disneysk." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "[Filmen] fungerer faktisk glimrende på sine egne præmisser, ikke mindst på grund af den flotte iscenesættelse, der vitterlig er en fryd for øjet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er et velfungende folkeeventyr af fineste karat, hvilket den nye Disneyversion folder stort og flot ud." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Instruktør Bill Condon og hans produktionsdesignere har i den grad skabt et udtryk, der yder originalen ære." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Til Alan Menkens fejende musik bliver nogle optrin virkelig flot festlige, som var vi i 'Moulin Rouge' med Baz Luhrmann, men andre så forudsigelige ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "[Emma Watson] er supergod i rollen. Du kan se, at hun virkelig tror på det hele. Det er for hendes skyld – og sangene – at du skal høre historien igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katharina

Det er en dejlig sprudlende og skønt drama Skønheden og Udyret som er så godt spillet af alle skuespiller i filmen og musik er skøn man bliver i godt humør af at se filmen

PikaLink91

Jeg har sagt det før, og jeg vil sige det mange gange om - du KAN altså ting med tegnefilm som du ikke kan med skuespillere - så måske er det ikke helt fair så kritisk at sammenligne de de to versioner, men når jeg hele filmen igennem, sidder og føler, at tegnefilmen leverede et meget stærkere (stemme)skuespil, og en meget mere dramatisk tone og opsætning, så synes jeg at jeg er i min gode ret, til at være en knivspids skuffet.

karin

Den var sindsyg god . Jeg glæder mig til den udkommer på dvd. Jeg kan helt klart anbefale den.

Monikauser/628098

DVD / Blu-ray er estimeret til at komme i juli ;)

Hanini

Man kan virkelig se og huske hele den originale film når man ser denne!! Elskede også musikken! Bedste film jeg har set i lang tid

Naja Mamani Brandt

"Giga-pessimist" er min opførelse overfor remakes/reboots: "Hvorfor ikke bare lade originalen være og istedet fokusere på at fortælle nye historier?"
Sådan kunne jeg så til gengæld ikke få mig selv til at lyde, da jeg hørte at Disney ville genfortælle "The tale as old as time". Men sådan kunne jeg heller ikke få mig selv til at lyde, da jeg satte mig til rette i salen. Hvis det ikke havde været fordi denne historie var en stor del af min barndom, eller fordi jeg elsker den originale filmatisering fra Disney, lige så meget som jeg nu gør, havde jeg ikke værer tilfreds med denne film.
Men grundet nostalgien, elskede jeg denne filmatisering mere end noget andet
Trods Emma Watson' sang-tallent, var hun perfekt castet i rollen som Belle. Den er et visuelt mesterværk, med ligeså fantastiske musikalske indslag.

Marie Louise

Jeg er meget splittet. Havde forventet mig meget lidt af filmen, da jeg ikke troede på, at den kunne leve op til den tegnede original.
Selvom jeg elskede(!) mange af scenerne, både af de der var tro mod tegnefilmen, og de der tilføjede noget nyt, var der stadig en del af scenerne der decideret irriterede mig, så helt gjort til skamme blev mine lave forventninger ikke. Dog var jeg bedre stemt efter at have set filmen end før, og jeg har derfor valgt at give en ekstra stjerne oveni min bedømmelse.

Det ærgrede mig at man ikke udnyttede den ekstra spilletid (i forhold til tegnefilmen) til at give karaktererne lidt mere dybde, i stedet for at kaste et par forklarende scener ind hist og her. Det virkede som om man var i så dyb konflikt mellem at lave en 100% scene-by-scene, og behovet for at tilføje mere til historien, at man i sidste ende ikke fik skabt en glidende overgang mellem den "gamle" del af historien og de nye uddybende scener.
Emma Watson gjorde det fint, men det var Luke Evans som Gaston flankeret af LeFou, det samvittighedsfulde sidekick, spillet af Josh Gad, og Ewan McGregor som Lumière der bar filmen og virkelig gav den karakter.

Jeannette

Er man til Disney, bliver man nødt til at se Skønheden og udyret! Fantastisk flot film og dygtige skuespillere. Man kan godt se, at den har været sindssyg dyr at lave. Eneste minus var, at når man kender den rigtige handling godt, virkede det (i hvert fald på mig) en smule irriterende med de ændringer og ekstra scener, der var, men jeg måtte dog hurtigt overgive mig og lade mig forføre at dette fængslende univers af eventyr, smukke scener og skøn musik! 6 stjerner herfra, og det er ellers sjældent, at jeg giver det. ;-)

White Knight

Den er fandme go'!!!!!! Elsker den og bare ALT ved den. Super flot filmet og musikken og sangene kan jeg ikke sætte en finger på.. Der var dog nogle scener som jeg savnede lidt, og der var også nogle steder hvor de sprang hurtig over nogle scener, som man ellers syntes var meget vigtige. Ud over det, virkelig flot spillet af skuespillerne. Fedt at de havde lavet nogle af karaktererne om. ALT PASSEDE PERFEKT <3 Og kostumer var jo helt vidunderlige...!

Det tog fuldstændig pusten fra mig (på den gode måde) <3

Hvis du godt kan lide sang, Disney og flotte kostumer er det ikke spild af penge at tage ind og se den :)

Katrine Naujokat Troelsgaard Thorsen

Man bliver mindet om, hvor magiske Fisney film er igen
Skuespillet er framragende. God humor. Holder sig dejligt til tegnefilmserier, med enkelte afvigelser. Musikken er addeles god - men! *SPOILER* udyrets sang virker lidt for opstillet og for "musical"-agtigt med hans bevægelser. Det gør uintensionelt en ellers alvorlig sang lidt til et komisk tvist.

Men det er bagateller. Fantastisk film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.