Cookie- og Privatlivspolitik

Power Rangers

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionpræget stemning. Den indeholder talrige voldsomme scener med eksplosioner og ild, sammenstyrtninger af bjergskrænter, ødelæggelser af byer, truende væsner, uhyggelige monstre og voldsomme kampe. Da filmen imidlertid tilhører en genkendelig genre og foregår i et uvirkeligt science fiction univers, og da hovedpersonerne er handlekraftige og ikke kommer alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
23.03.2017
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Power Rangers
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Filmen 'Power Rangers' fortæller historien om en gruppe skoleelever, der en dag udstyres med superkræfter.

Fem teenagere, der stort set intet har tilfælles, drages hver især mod et klippe- og mineområde uden for byen Angel Grove.

Sammen gør de et usædvanligt fund, der udstyrer dem alle med superkræfter, men de er langt fra at udnytte deres fulde potentiale.

Superskurken Rita Repulsa er samtidig igang med at erobre verden, og de fem nyslåede superhelte må nu lære at styre deres kræfter, stå sammen og tage kampen op for at redde verden.

'Power Rangers' satte sig præg på 1990ernes populærkultur med en populær tv- og legetøjsserie. Den første spillefilm udkom allerede i 1995, men nu genstartes universet som et stort anlagt eventyr, der lægger sig i kølvandet på den moderne superheltefilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (177 votes)
4.4
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... filmen [sander] til i superheltegenrens konventioner som gentagne robotkampe og øredøvende bulder og brag. Det hele foregår heldigvis med en håndfuld rimeligt gode, nye skuespillere ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... når de får superkræfter [er jeg stadig med] men desværre så kammer det hele – mytologi og film – over i hysterisk kamp ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Uanset hvor megen nostalgi man indløser billet med, tvivler jeg på, at nogen får noget med hjem efter mødet med 2017-udgaven af 'Power Rangers' ..." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "... forsøget på at lancere 'Power Rangers' som rigtige ungdomssuperhelte på linje med 'X-Men' virker mere udspekuleret end troværdigt." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er fint, at heltene er teenagers, som for en gangs skyld bliver taget alvorligt. Det er også fint, at de farvede dragter er skiftet ud med rustninger [...] Til gengæld er der absolut intet nyt i historien." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Kan huske i mine unge dage dag man skulle tidligt op om morgenen i weekenden for at se Power Rangers. Jeg vil våge at påstår at Power Rangers er lige så populært som Star Wars. Dog har Star Wars en større indtjening. Filmen mener meget om første Episode fra de Originale Power Rangers. I serien er Guldar en Demon og her fremstår han som en Golem. Rita Repulsa er blevet mere uhyggelig her så vel som filmen er temmelig mørk og rå. En ting jeg så ikke forstår er at man kun har castet Bulk og undladt Skull. Selv om jeg er i 30,erne kan jeg stadig godt grine af de to da de er hylende morsomme. Synes på mange måder at de mener om Dupond og Dupont fra Tintin da begge er betjente og klæder sig rigtig cosplay agtigt ud. Det fede er også der er meget Transformers over Mega zorderne. Mega Zorden på legetøj var en af de ønsker der stod højt da jeg var barn. Nu til dags er prisen steget til vejret på sådan en og ikke lige så billig som den var engang. Genså Power Rangers for nogle år tilbage på Netflix og må sige at sekvensen hvor Mega Zorderne bliver tilkaldt godt kan være ensformigt. Dog ændre det sig når de fik nye zorder.

Ellers er der mange gode mener fra det Univers Power Rangers.

Fauzia

"Go Go Power Rangers" var det eneste jeg kunne huske fra serien og den eneste grund jeg så filmen var at den havde stået på venindens ønskeliste.
Jeg så frem til at kede mig da filmen gik igang, men jeg blev positivt overrasket.

Skuespillerne fungerer godt sammen og det bliver ikke for "American high school teenager" agtigt. Historien er god og der er en rød tråd gennem historien. Den sidste del af filmen bliver dog kedeligt og minder om en dårlig udgave af en Transformer film.

N.B. BLIV SIDDENDE EFTER RULLETEKSTERNE :-)

PikaLink91

Var inde og se den med en veninde der er langtids fan af serien, og hun syntes den var udemærket.

Mig? Som en totalt newb der intet ved om Power Rangers, ud over at det er en serie fra 90'erne om 5 teenagere der bliver til superhelte, syntes jeg filmen var SUPER fed! Den havde et godt build-up, med de unge udvalgte der i starten intet vil have med jordens rednings at gøre, men som efterhånden accepterer deres mission, lærer at arbejde sammen, og nærmest bliver en lille familie til sidst. Det var en af de film, der for mig føltes lang, på den gode måde.

Man ser først teenagerne i deres ikoniske dragter til sidst, men det gør blot deres forvandling endnu mere kraftfuld og emotionel, når det endelig sker. Derudover syntes jeg der var en god balance mellem, alvor, komik, og action. Med en mega episk finale kamp, til en super fed film jeg i den grad skal eje på blu-ray!

En klar anbefaling herfra, hvis man er til superhelte film, og den har om ikke andet åbnet døren for mig, til et univers jeg gerne vil være fan af!!

(Håber der kommer en 2'er)

Fauzia

De viser en scene efter rulleteksterne, der meget kraftigt indikerer at der kommer en 2'er.

René Munch Nielsen

Ja så lykkedes det mig at komme ind og se filmen for sjette gang. Det var også sidste gang. En kæmpe fornøjelse stadigvæk og stadig en god film. Kunne godt mærke at jeg ikke er vant til at se en film i bio 6 gange. Men hvad gøre man ikke når man er Power Rangers fan som jeg er. Nu kan jeg så vente på at den udkommer på dvd og Blu-Ray. Begge medier skal jeg have stående.

Simon Z.user/1437665

At du har set den 6 gange kan da kun betyde at den bestemt kan ses. Jeg plejede selv at se det meget da jeg var yngre, men da jeg er anti-HollywoodTjenerPengePåNostalgi har jeg undgået den. Jeg overvejer dog helt at give den en chance her i ferien, siden det virker til at folk der har haft noget med universet at gøre sagtens vil kunne lide den!

Jakob P.

Power Rangers får 4 stjerner af Anmelderen ****

Den første scene i filmen var forvirrende og balstyrisk, og jeg tænkte: "Åh nej", fordi hvis hele filmen var optaget og sammensat på samme måde, så stod jeg overfor at skulle have en dårlig filmoplevelse. Heldigvis viste tingene sig at være anderledes. Det var heldigvis kun den første scene, som var lidt mærkelig, resten af filmen var godt sammensat og spændende. Filmen afslørede nogle nye skuespillerkræfter, jeg har i hvert fald ikke hverken hørt om dem eller set nogle af dem før, men jeg synes de alle sammen gjorde det godt og selvsikkert.

Fem teenagere drages alle mod et klippe- og mineområde uden for byen Angel Grove, sammen gør de et usædvanligt fund, og dagen efter vågner de alle sammen op med superkræfter. Samtidig dukker superskurken Rita Repulsa op, og ønsker øjeblikkelig verdensherredømme, nu må de fem teenagere tøjle deres kræfter og lære at bruge dem i kampen mod Rita som Power Rangers.

Jeg synes denne film gør tegneserien Power Rangers fra 1990'erne stor ære, den er godt sammensat, historien er god og passer til filmens genre. Jeg synes Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G., og Ludi Lin gør det både godt og overbevisende i rollerne som de 5 Power Rangers, og skurkene gør det også godt og er i øvrigt godt castet. Genren er sci-fi, historien er god og godt sammensat, og skuespillet bliver leveret overbevisende og professionelt synes jeg. Tempomæssigt ligger filmen et sted i midten, der er masser af hæsblæsende actionsekvenser i filmen, men der er også en del mere stille og rolige scener. Rytmen er som den skal være, scenerne skifter harmonist og sikkert mellem hinanden, og filmen holder sig i et konstant flow hele tiden. Den eneste afvigelse er nogle af de første scener i filmen, som viser en biljagt, og en flugt fra politiet så vidt jeg husker. Det var forvirrende, ellers er filmen godt skruet sammen, og er alt i alt en god film.

René Munch Nielsen

Jep så fik jeg sku set Power Rangers for 5 gang. For mig, stadig rigtig underholdene. Nu skal jeg desværre på mandag ind og se den for 6 og sidste gang. Men jeg er dog ikke helt nedtrykt over det. Jeg har haft muligheden for at komme ind og se den flere gange end de 3 jeg havde håbet på så det er en rigtig dejlig ting. Men det har været en kæmpe fornøjelse at se den gang på gang. Når jeg har set den for sidste gang på mandag så ved jeg det bliver underligt at komme ind og se en ny derefter. Men selvom jeg har set Power Rangers 6 gange så skal den hjem og stå når den tid kommer.

René Munch Nielsen

Jeg er så dedikeret fan af Power Rangers at jeg allerede har været inde og se den 3 gange. Jeg skal igen i dag (onsdag d. 5.4) og igen lørdag d. 8.4. Jeg håber dog lidt at jeg har penge til at tage ind i næste uge og se den for sjette gang. Det kunne være et smukt tal. Nu må jeg i hvert fald se. Jeg har faktisk deltaget i en konkurrence om at vinde to billetter til filmen. Jeg ved godt det er mange gange at se filmen i biografen. Men jeg er virkelig kæmpe fan af serien/filmene. Som de kaldte det i Go´Morgen Danmark d. 27.3. Så er jeg en superfan og ja, jeg er helt klart en superfan. Men med i dag og på lørdag bliver det til 5 gange at have set den i bio. Nu håber jeg som nævnt bare at jeg kan få den 6 mulighed for at se den i næste uge. Men hvem ved. De fleste sæsoner af serien består faktisk også er 6 Power Rangers. For jer der kan og vil læse det så kan jeg fortælle dig/jer flg. sæsoner som har 6 Power Rangers:

Mighty Morphin Power Rangers Sæson 1 - 3.
Power Rangers Zeo.
Power Rangers In Space.
Power Rangers Lost Galaxy.
Power Rangers Lightspeed Rescue.
Power Rangers Time Force.
Power Rangers Wild Force.
Power Rangers Ninja Storm.
Power Rangers Operation Overdrive.
Power Rangers Samurai/Super Samurai.
Power Rangers Megaforce/Super Megaforce.

De andre sæsoner:

Mighty Morphin Alien Rangers, Power Rangers Turbo, Dino Thunder, SPD, Mystic Force, Jungle Fury, RPM, Dino Charge/Dino Super Charge & Ninja Steel (Aktuel i USA) Indeholder alle forskellige antal Power Rangers. Den sæson med flest Power Rangers er Dino Charge/Dino Super Charge, med hele 10 Power Rangers.

For nogle af jer er det måske ikke så interessant, men for nogle er det.

Men nu må vi se om jeg som sagt kommer ind og ser filmen en sjette gang i næste uge. Jeg håber det.

For de af jer som endnu ikke har set den så skynd jer. Den er det værd.

Lassicuser/582638

SEKS gange?! I like you.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.