Cookie- og Privatlivspolitik

Skønheden og Udyret

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående dramatisk stemning med humoristiske indslag. Der er en rækkes scener med voldsomt indhold: Bange mennesker viger i flere scener tilbage fra et uhyggeligt væsen. Et udyr dukker truende frem. En mand slår en anden mand ned. I flere scener ses ulve forfølge og true mennesker. En ophidset menneskeskare med fakler angriber et slot. Et menneske og et udyr kæmper voldsomt, og den ene ses styrte i dybet. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da det udspiller sig i et eventyrligt univers fjernt fra virkeligheden, og da hovedkarakteren fremstår som handlekraftig og klarer sig, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
16.03.2017
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beauty and the Beast
|
Versioner: se alle
3D - engelsk tale, 2D - engelsk tale, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, IMAX 3D - engelsk tale, Babybio 2D - engelsk tale, Babybio 2D - dansk tale, Seniorbio 2D - engelsk tale
|

Eventyret ’Skønheden og Udyret’ handler om den intelligente og opfindsomme Belle, der ikke rigtig passer ind i landsbyen, hvor hun bor.

Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk. Da hendes far Maurice ikke vender tilbage fra en tur til markedet, tager hun dybt ind i skoven for at finde ham.

Maurice er blevet taget til fange af et farligt udyr, der i virkeligheden er en fortryllet prins. Kun ægte kærlighed kan hæve forbandelsen, men tiden er ved at rinde ud, og Belle viser sig at være den eneste mulighed.

’Skønheden og Udyret’ er en live action-genindspilning af Disney-klassikeren Skønheden og Udyret fra 1991, hvor både Emma Watson og Dan Stevens har deres musical-debut. Der er desuden blevet tilføjet tre nye sange, og flere af de originale tekster er blevet opdateret.

I den danske udgave leveres stemmerne af Annevig Schelde Ebbe, Tomas Ambt Kofod, Kenneth M. Christensen og Lars Knutzon. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3603 votes)
4.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er man romantiker, [så] ligger der en solid oplevelse og venter." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Flot, fascinerende og overordentlig Disneysk." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "[Filmen] fungerer faktisk glimrende på sine egne præmisser, ikke mindst på grund af den flotte iscenesættelse, der vitterlig er en fryd for øjet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er et velfungende folkeeventyr af fineste karat, hvilket den nye Disneyversion folder stort og flot ud." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Instruktør Bill Condon og hans produktionsdesignere har i den grad skabt et udtryk, der yder originalen ære." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Til Alan Menkens fejende musik bliver nogle optrin virkelig flot festlige, som var vi i 'Moulin Rouge' med Baz Luhrmann, men andre så forudsigelige ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "[Emma Watson] er supergod i rollen. Du kan se, at hun virkelig tror på det hele. Det er for hendes skyld – og sangene – at du skal høre historien igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan

Jeg var inde og se filmen med 3 unge på 14 til 17 år og jeg er selv 63. Vi var alle enige om, at filmen var kedelig og til tider langtrukken. Det var en fin opsætning og gode tegninger, men alt i alt var vi alle skuffet over filmen.

Mette Hjort

Fantastisk film, tro mod originalen. Sjældent man har lyst til at se en film igen med det samme efter man er gået ud. Det har man her!!

Birgitte

Super film, en af de bedste var i biffen med kæresten og se filmen og i morgen tager jeg lige en tur til i biffen med ungerne, så må vi se om den er lige så god med dansk tale

Louise

Jeg sad under hele filmen og følte lidt der manglede noget. Jeg ved ikke helt hvad, måske var det noget medd CGI eller nogle af karakterene. For CGI lever bare ikke op til forventningerne (måske fordi det var i 2D jeg så den).
Mem Men men. For ikke at lyde som om jeg ikke kunne lide den er det også vigtigt at nævne hvad jeg kunne lide. Jeg elskede kostumerne. Man følte virkelig at man var i det 18 århundereds Frankrig. Jeg elskede Belle som karakter, og så elskede jeg musikken. Og det var på trods af at have hørt numrene på forhånd og var lidt skuffet over dem.
Hvad angår skuespillet er der èn person der overgår dem alle. Luke Evans som spiller Gaston. Nøj hvor jeg elskede at hade ham. Han spillede så godt at man følte at han var den opblæste nar han er.

Alt i alt nød jeg Skønheden og Udyret, men jeg har ikke lysten til at se den igen her og nu, som jeg til tider har haft. Derfor giver jeg filmen 4 stjerner.

Bianca

Man kan tydeligt se at det har været en dyr film. Flotte scener, kostumer, og skuespils præstationer. Masser af dygtige skuespillere og dejlige sange.
Fedt at komme dybere ned i en velkendt historie og få svar på en masse spørgsmål.
Kan helt sikkert anbefales!

sophia

En smuk og fantastisk filmatisering af en af barndommens klassiker. Jeg forlod biograf salen med et smil på læben. Det var smukke sener og godt skuespil. Vil klart anbefale at se Skønheden og Udyret.

Christina

Jeg var yderst tilfreds med, at filmen var tro mod den oprindelige Disney tegnefilm, også med de ekstra finesser til historien. Så på den måde levede den fuldt op til mine forventninger. Den var dog til tider lidt langtrukken

maiuser/505959

Flere af figurerne var som taget direkte ud af tegnefilmen, bla.a udyret og Gaston.Specielt udyret var meget troværdig.Virkelig charmerende.
Når man har det som man befinder sig i eventyrets verden,når filmen er slut,og når man tænker på den,er det en virkelig god helstøbt film,som fortjener 6 stjerner.
Hvis man skulle komme med en lillebitte kritik, var der temmelig lange og mange scener,hvor alle tekopper/ure,lysestager etc for rundt i vild forvirring,så det kunne være svært at følge med.Ville godt have dvælet lidt mere ved interiøret,scenerne på slottet,uden at alt var i konstant bevægelse.
Det er virkelig en film for børn og voksne i alle aldre

O Hara

Jeg har altid elsket Disneys tegnefilm version med sangene og det magiske, syngende slot - og var bekymret for, om jeg ville blive skuffet over at se det i "virkeligheden". Det havde jeg ikke behøvet.

Den er rørende, forførende og en film om der stiller os alle vigtige spørgsmål: Hvornår er man et godt menneske og hvilke karaktertræk viser både Belle og Udyret i deres kamp for hinanden og dem, de holder af?

Ikke uvæsentlige sprøgsmål i en tid, hvor mennesker med magt nedgør og forhåner på Twitter og andre sociale medier.

De to nye sange passer perfekt ind i historien og stemningen og selv det lidt uventede indblik i Belle og hendes fars baggrund er smukt udført. Kandelabre, ure og te-kopper er udført med Disneys vanvittigt høje kvalitetsniveau - og ser man den med original engelsk tale er skuespil-præstationerne næsten bedre end Belle og Udyret - og de gør det godt.

Cecilie Cady

Filmen var lavet i smukke omgivelser, en ægte eventyrs verden.
Gode sange, fed koreografi og sjov humor. Giver gode barndomsminder hvis man har set tegnefilmen da man var lille.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.