Cookie- og Privatlivspolitik

Skønheden og Udyret

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående dramatisk stemning med humoristiske indslag. Der er en rækkes scener med voldsomt indhold: Bange mennesker viger i flere scener tilbage fra et uhyggeligt væsen. Et udyr dukker truende frem. En mand slår en anden mand ned. I flere scener ses ulve forfølge og true mennesker. En ophidset menneskeskare med fakler angriber et slot. Et menneske og et udyr kæmper voldsomt, og den ene ses styrte i dybet. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da det udspiller sig i et eventyrligt univers fjernt fra virkeligheden, og da hovedkarakteren fremstår som handlekraftig og klarer sig, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
16.03.2017
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beauty and the Beast
|
Versioner: se alle
3D - engelsk tale, 2D - engelsk tale, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, IMAX 3D - engelsk tale, Babybio 2D - engelsk tale, Babybio 2D - dansk tale, Seniorbio 2D - engelsk tale
|

Eventyret ’Skønheden og Udyret’ handler om den intelligente og opfindsomme Belle, der ikke rigtig passer ind i landsbyen, hvor hun bor.

Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk. Da hendes far Maurice ikke vender tilbage fra en tur til markedet, tager hun dybt ind i skoven for at finde ham.

Maurice er blevet taget til fange af et farligt udyr, der i virkeligheden er en fortryllet prins. Kun ægte kærlighed kan hæve forbandelsen, men tiden er ved at rinde ud, og Belle viser sig at være den eneste mulighed.

’Skønheden og Udyret’ er en live action-genindspilning af Disney-klassikeren Skønheden og Udyret fra 1991, hvor både Emma Watson og Dan Stevens har deres musical-debut. Der er desuden blevet tilføjet tre nye sange, og flere af de originale tekster er blevet opdateret.

I den danske udgave leveres stemmerne af Annevig Schelde Ebbe, Tomas Ambt Kofod, Kenneth M. Christensen og Lars Knutzon. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3603 votes)
4.9
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er man romantiker, [så] ligger der en solid oplevelse og venter." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Flot, fascinerende og overordentlig Disneysk." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "[Filmen] fungerer faktisk glimrende på sine egne præmisser, ikke mindst på grund af den flotte iscenesættelse, der vitterlig er en fryd for øjet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er et velfungende folkeeventyr af fineste karat, hvilket den nye Disneyversion folder stort og flot ud." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Instruktør Bill Condon og hans produktionsdesignere har i den grad skabt et udtryk, der yder originalen ære." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Til Alan Menkens fejende musik bliver nogle optrin virkelig flot festlige, som var vi i 'Moulin Rouge' med Baz Luhrmann, men andre så forudsigelige ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "[Emma Watson] er supergod i rollen. Du kan se, at hun virkelig tror på det hele. Det er for hendes skyld – og sangene – at du skal høre historien igen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christeluser/465848

Flot opsætning af den gamle tegnefilm.

Jens Kirk

Jeg elsker tegnefilmen om Skønheden og Udyret, ligesåvel som jeg elsker sceneversionen, som efterhånden er blevet spillet forskellige steder rundt om i Danmark. Jeg havde derfor store forventninger til "en rigtig filmversion" med de dejlige sange og musikken. Og jeg blev ikke skuffet. Filmen er smukt filmet, sangene er lyse og lette, som i den originale tegnefilm og hvis tegnefilmen var smuk, så er filmversionen i 3D endnu smukkere. Superskønt - varm anbefaling herfra.

Pia

Dejlig film med fantastiske effekter, måske ikke de bedste hovedroller - men blev glad i låget af filmen - kan varmt anbefales

Ida

Fremragende film! Den afviger ikke meget fra den klassiske Disney tegnefilm, men det gør bestemt ikke noget. Det er et fint remake af en super fed klassiker! Rigtig flotte animationer og jeg synes egentlig også de har formået at caste de rigtige skuespillere til de forskellige roller.

Individet

siger de danske biografer og skynd jer ind og se den. Mange kender Disney klassikeren ‘Skønheden og Udyret’. Nu er det dens tur til at blive lavet en live action film over, der virkelig imponerede.

‘Skønheden og Udyret’ handler om Belle, der bliver spærret inde på et slot, fordi hendes far var spærret inde, men byttede hende i stedet. På slottet på der en prins, der er blevet forvandlet til et udyr, fordi han er selvoptaget. Faktisk er hele slottets beboere forvandlet til forskellige genstande. Inden en roses blade er faldet er, skal udyret lære at elske, mon han har en mulighed nu?

Først vil jeg gerne fortælle, jeg havde høje forventninger til filmen. Tegnefilmen var og er stadig min yndlings disney klassikere film. De blev også ekstra høje, da jeg så, hvem der skulle være med i filmen.

Da jeg så, det var en musicals, tænkte jeg, så håbede jeg, der ville komme lidt flere sange med end fra filmen. Heldigvis var de fantastiske sange med og lidt flere til, hvilket passede mig fint, selvom de bedste sange, var dem man kendte i forvejen.

Skuespillernes præsentation var super. Godt at se Emma Watson igen i en eventyrlig univers.

Filmen kunne godt minde lidt om tegnefilmen, da den havde de samme scene og kameravinkler med, hvilket passede helt fint.

Så var der nogle ekstra scener med, der fortalte, hvad der skete i mellemtiden, som man ikke fik svar på i tegnefilmen.

Der er ikke så meget mere at fortælle om andet end, se den i biografen. Du vil ikke blive skuffet. Man skal nok bare ikke forvente, den er bedre end tegnefilmen. Måske har det nok været min yndlingsfilm, jeg har set i biografen i år.

Anna

Den var super god!

Rikke

En helt enestående film!
Den holder sig til det originale materiale og samtidig er den ny og forbedrer!
Klart en af de bedste live-action Disney film til dato :)

Vil klart anbefale den til alle Disney fans (og alle andre for den sags skyld) !!

Karen

En fantastisk film der lever fint op til originalen. Skønne sange og så er Emma Watson perfekt i rollen som Belle. Kan varmt anbefale at se den hvis man er til Disney.

Jørnuser/381773

Den var flotte billeder og godt spillet

Sabina

Elsker den! Er klar til at se den igen. Godt sammenspil mellem Disney's klassiker og fortællingen af rigtig personer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.