Cookie- og Privatlivspolitik

Bilsmadder for alle pengene!

Sidste trailer til Fast & Furious 8

Stem op!
113
Stem ned!
0
(reset)

Den ottende film i franchisen om de hurtige biltyve, Fast & Furious 8, har fået en ny trailer, og der er ikke sparet på krudtet!

Filmen præsenterer en ny skurk, Cipher, spillet af Charlize Theron, der i bedste Spectre-stil viser sig at stå bag det hele. Hun kan også fjernstyre alle biler med en computer, og traileren giver en smagsprøve på, hvor mange køretøjer man kan smadre på den måde.

’Fast & Furious 8’, der har fået den amerikanske titel ’The Fate of the Furious’ handler om Dom, der ledes i uføre af den mystiske Cipher, og tvinges til at forråde sin selvskabte familie.

I hovedrollen ses Vin Diesel, og traileren lover nye højder af hårdtpumpet action og kæmpeeksplosioner.

Fast & Furious 8 får premiere den 13. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Vi for rigeligt for smadderpengene når vi går i biffen nu om dage. Det handler om at gøre alt større og mere ekstreme for hver eneste gang og så hvordan reglerne kan bøjes til det uigenkendelige.
Jeg skal selvfølgelig se filmen og kan sagtens se appellen til at se store brag i biffen. Men store brag skal følges op af en sammenhængende historie eller interessant plotpoint som er værd at følge med i. Lige nu må jeg indrømme at det tiltaler mig mest at finde ud af hvorfor Dom (Vin Diesel) har vendt familien ryggen og er gået Rouge, hvilket filmen nok skal give os svaret på.
Men et par biler der futtes af i ny og næ og gode velgennemførte stunts er ikke dårligt, det skal bare ikke udgøre hele filmen mener jeg.

bennyuser/939247

for min skyld må de godt lave 9 og 10 fast furious film skal se den i bio og spise popcorn og 1 liter cola til . elsker de film hvor der sker noget hele tiden,har dem alle på blue ray har set dem mange gange og skal også have den når den kommer på blue ray. GO FAST AND FURIOUS. FEDT

Niclas Dalby

Der er ingen tvivl om filmen nok skal indtjene en frygtelig masse penge, blandt andet grundet The Rock og Diesel.
Det virker som om de kun prøver at gøre tingene større og vildere for hver film og glemme alt om fysikkens love og regler, men det er jo bare den virkelighed filmene forsøger at vise.
Hvis denne bliver den store succes som 7'eren var, så skulle det da ikke undre mig at de hænger en Supra bag på en rumfærge til 9'eren og The Rock overlever en tur i rummet alt imens Vin Diesel kører om kap på Månen.

Mr. SNAKE.

nu bliver det da lige plat nok, ja bevares, skal da se filmen men ikke i bio.
savner lidt mere ræs som i de første film, nu handler det mere om hævn og hvad de kan og ikke kan.

nej du, nu bliver filmen lige moderne nok for min smag...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter