Cookie- og Privatlivspolitik
<strong>Avatar 2</strong>-<strong>5</strong> begynder optagelser

Avatar 2-5 begynder optagelser

- meget snart

Stem op!
75
Stem ned!
0
(reset)

De fire efterfølgere til Avatar går (omsider) snart i gang med optagelserne. Avatar 2-5 bliver optaget på samme tid, og de begynder med den såkaldte motion capture den 15. august. Det skriver Dark Horizons.

Filmselskabet 20th Century Fox og instruktør James Cameron har endnu ikke meddelt nogen officiel dato endnu, men de har dog bekræftet, at optagelserne starter senere i år.

Præ-produktionen har været meget omfattende, og derfor regner man med, at det efterfølgende arbejde med filmen ikke kommer til at tage alt for lang tid. Så vi kan godt satse på, at den amerikanske premieredato, den 21. december 2018, for Avatar 2 bliver fastholdt.

Zoe Saldana, Sigourney Weaver og Sam Worthington vender alle tilbage i deres roller fra den første film.

Avatar 2 afventer en dansk premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik Vinther

James Cameron risikerer at køre 20th Century Fox konkurs på dette vanvidsprojekt. Han har jo slet ikke fattet at Avatar blev en stor succes på grund af 3D hypen. Filmen var meget vellidt da den udkom, men efterhånden er filmens problemer blevet tydeligere for folk. Der er snart ikke nogen der interesserer sig for brandet længere. Med stærk marketing kan de måske få folk til at se 2'eren. Er den lige så middelmådig som den første, er der ingen der gider at se de sidste 3. At de annoncerer alle filmene samtidig gør kun folk mindre interesserede. Havde de blot lavet en 2'er var der muligvis håb for serien.

Ses i biffen, skal film!

Undre mig over om der stadigvæk eksistere en interesse for de her film, blandt de mennesker (undertegnet bl.a.) der var med til at få den første film (fra 2009), til at indsamle langt over 2 mia. dollars på verdensplan.

Som drukspil kunne denne gentagene nyhed meget godt fungere. Jeg vil dog ikke tage dette med andet end et gran salt, før de rent faktisk begynder på optagelserne.

Camie

Som så mange andre så er det svært at se hvordan man skulle kunne gentage successen. Og jeg har da heller ikke nogen forventning om at blive blæst lige så meget bagover som af den første, men uanset hvad så glæder jeg mig, og skal helt klart se dem alle i biografen.

Og med tanke på JC's historik hvad angår fortsættelser, er jeg ikke så bekymret.

Patricia

Er der nogen der ved hvornår 2'eren får dansk premiere

Wayne

21 December 2018. Der får den amerikansk premiere - og sikkert også i resten af verden. Måske allerede et par dage før, det er sket ved andre film.

Jacob

Trods udtalelser om det modsatte fra bl.a. skuespillerne, så tvivler jeg også på at bortset fra 3D-effekterne, at historien vil gøre større indtryk end 1'eren.

Steffen

Historien i 1'eren gjorde da ikke noget særlig indtryk.
Det var jo bare en ny udgave af Pocahontas på en fremmed planet.

I grunden ikke særlig originalt.

trineuser/749989

James cameron skrev Avatar i 1994. Hvis man blot bruger 2 minutter på google, finder man ud af at de to film stort set er skrevet på samme tid. At Pocahontas så delvist er en sand beretning, ændrer stadig ikke på at 'fremmede som invaderer'-konceptet går meget længere tilbage end blot Pocahontas. OG hvorfor insisterer folk på at Avatar ikke er en god film blot fordi plottet ikke er originalt. Langt de fleste arketypiske hollywood-film er IKKE originale, de anvender meget ofte den samme opskrift, samme materiale, samme plot, samme typer af karakterer.

Tobiasuser/836504

Trine, jeg tror, at der er mange der synes, at arketypiske hollywoodfilm generelt ikke er særligt interessante; det er ikke noget, der er specielt rettet mod Avatar.

Det kan være helt okay, at plottet ikke er originalt, for man kan sagtens lave interessante film ud af meget brugte formler, eller som her, af meget brugte historier, men det kræver, at enkeltdelene brillerer.

Effekterne er fantastiske, den er flot cinematografisk, musikken leverer, det kan man ikke tage fra den.

Men dialogen, selve screenplayet, historien på mikronivau, avancering af plottet fra ét moment eller én scene til dén eller dét næste, selve skuespilpræstationen etc. brillerer ikke på samme måde.

De dele falder ikke som sådan igennem, men de er heller ikke noget særligt, og når så historien hverken er original eller ny, så er det altså ikke så underligt, at en del seere ikke vil huske tilbage på den som god film.

Jeg siger bestemt ikke, at den der dålig, men der kan altså sættes reelle spørgsmålstegn ved, om den som film ligefrem er god.

Steffen

Men historien er triviel og ikke original.

Jeg har ikke bragt Disney op, det gør du.

Disney lavede en tegnefilm og Pocahontas.
Cameron lavede en film, der handlede om næsten det samme.

Det er ikke særlig originalt og som du skriver, så er mange andre Hollywood-film heller ikke særlig originale og det er ofte heller ikke de film, man husker som noget stort og det gør ikke Avatar bedre, at mange andre film heller ikke er originale.

Avatar er et godt eksempel på en film med en uorigial eller tynd historie, der peppes op med en masse flotte effekter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

4 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

19 timer siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden