Cookie- og Privatlivspolitik

Alle for tre

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk, men også lettere konfliktfyldt grundstemning. Den indeholder flere scener med skænderier, trusler og mild dramatik: En bombe eksploderer pludselig, dog uden at nogen kommer til skade. En mand får noget galt i halsen, så han kan ikke trække vejret. En ældre mand falder om på gulvet, gisper efter vejret og dør, hvorefter en slægtning kortvarigt græder desperat. De dramatiske scener forløses imidlertid hurtigt og afbødes af komik. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
02.02.2017
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alle for tre
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Babybio, Strikkebio, Seniorbio, Særvisning
|

I komedien ’Alle for tre’ er brødrene Timo og Ralf stadig i gang med små fupnumre for at skaffe lidt kontanter her og der.

Situationen ændres dog markant, da deres far pludseligt stiller træskoene, og muligheden for en stor arv dukker op. Men arven er tiltænkt en hidtil ukendt søster.

Derfor tager Timo og Ralf til Italien, hvor både arven og søsteren befinder sig. Men hun har sin helt egen agenda, og det indebærer både flere liter grøn maling og en grisk pelsmillionær. Ralf er ellers glad for det nye familiemedlem, men Timo har svært ved at opgive sine lumske planer.

’Alle for tre’ er fortsættelsen til hhv. Alle for én og Alle for to. Begge film var instrueret af Rasmus Heide og blev store publikumssucceser. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1398 votes)
4.3
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[Har hverken] en god historie eller er fuld af sjove situationer." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... det kunne nu alligevel være rart med nye og originale ideer, der ikke allerede går på krykker i Udkantsdanmark." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Der var langt mellem snapsene i de foregående film, men de var der dog, hvis man var tålmodig. Det er ikke tilfældet denne gang." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... først og fremmest er 'Alle for tre' bedrøveligt uambitiøs komik, der nægter at træde ind i et spejlkabinet og fordreje virkeligheden på en ny og skæv måde, sådan at vi lærer noget, bare et eller andet, gennem de grin, der måtte være." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Filmens første del er i det hele taget sjov. [...] Men som i de to forrige film går cirkusset i stå, når Heide skal trække en historie ud i spillefilmslængde." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marianneuser/855633

Det er ikke en film jeg vil se igen. Har sine øjeblikke, men så heller ikke mere. Måske det ikke bare er for min aldersgruppe. (70 år). Mine børn morede sig.

Reneuser/737052

Rigtig underholdende film for hele familien , og med et par gode budskab om familien og forhold til penge og så Mick fantastiske humor

Peter

Så kom jeg endelig ind og se "Alle for tre" og er nu en del af pøblen der er så "dumme" at de vil se denne film.
Jeg morede mig dog ganske godt omend filmen ikke er seriens bedste.
Skuespillet er i orden og med Sonja Richter som nyt familiemedlem er der lagt op til "Alle for fire".

René Munch Nielsen

Alle For Tre er en forrygende komedie som klart kan anbefales.

Mariauser/555755

Den var meget i stil med de tidl. film tilgengæld var det mere plat og mindre indholdsrigt end tidl. klart den dårligste af de tre film. Savnede mere af det gakkede som der er til slut i filmen. Ville en anden gang ikke have brugt penge på den men vores dreng elskede det og vi havde generelt en god tur i biffen.

Larsuser/95011

Den sjoveste oplevelse jeg længe har haft med børnebørnene. Replikkerne sad lige i skabet og filmens morale har vi alle godt af at få repeteret - livet er fattigt uden familie og venner.

Lisuser/1238918

Super sjov og underholdende

Casper

En film der vinder ved at der ikke skal tænkes eller analyseres. Fremragende underholdning.

Karin

Nok den sjoveste film jeg har set ....
Fed sort humor, grinede så meget at brillerede duggede, vil håbe der kommer en 4'er og det er min kæreste og jeg enig om.

Bouser/106516

Det er en film som skal ses som det den er, en film som ikke har den helt store handling, men du kan koble hoved af, og i stedet bruge lattermusklerne.
Den er et bio besøg vær, bare ikke tænke for meget for handling :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.