Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Avengers: Infinity War

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med superhelte- og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, drab på uskyldige, brutale handlinger og massive ødelæggelser. Filmen indeholder væsner og mennesker, der slås ihjel eller trues med at blive slået ihjel på voldsom og bestialsk vis, og i enkelte scener udsættes figurer for store pinsler eller tilintetgørelse foran deres nærmeste. Da filmen imidlertid foregår i et urealistisk superhelte-univers, ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
25.04.2018
| |
2 timer 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avengers: Infinity War
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, 4DX 3D, 4DX 2D, Babybio 2D, 2D Sidste Chance, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|

Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' er den tredje film med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor og Black Widow.

Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for det enkelte individ. Men nu står gruppen over for den ultimative kosmiske trussel i form af Thanos.

Skurken er på jagt efter de seks infinity stones, der - hvis de samles - giver Thanos ufattelige kræfter og gør ham i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed.

Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig tidligere har verdens skæbne været mere usikker.

'Avengers: Infinity War' er den forløbige kulmination på 18 foregående Marvel-film, og udover de velkendte Avengers-helte tilslutter bl.a. Black Panther, Guardians of the Galaxy, Dr. Strange og Spider-Man sig kampen mod Thanos.

Grundlaget for historien skal findes i det episke tegneserieforlæg 'Infinity Gauntlet', der udkom i 1991, og filmen følger efter The Avengers fra 2012 og Avengers: Age of Ultron, men også begivenheder i Captain America: Civil War.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1501 votes)
5.4
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens voldsomme lyd- og billedside er en nærmest fysisk biografoplevelse, men ikke desto mindre er det mest imponerende den fornemme orkestrering af skift i tempo og tone fra de (lige lovligt) mange slagsmålsscener til de mere lavmælte møder mellem de enkelte aktører i den svulmende trup af karakterer." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Marvel leverer endnu en gang 100 procents virkelighedsflugt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... er man til Marvel, hører 'Avengers: Infinity War' så absolut til i den bedre ende af skalaen blandt de indtil videre 19 film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Russo-brødrene, der også stod bag den vellykkede 'Captain America: Civil War', som splittede Avengers-holdet i en intern strid, håndterer den næsten umulige opgave med at fusionere så mange forskellige superhelte i én historie overraskende godt." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Guardians-holdets vittige dialog lyser op i den ellers ganske skæbnetunge undergangshistorie ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Avengers: Infinity War' kunne være blevet en kedelig, overlæsset farvelade af en film. I stedet er den klar, stringent og meget spændende. Det er faktisk en af de allerbedste Marvel-film." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sune Pedersenuser/171268

Ja, du kommer med mange gode formodninger og har tænkt mange samme tanke om det meste ...

Jeg tror dog ikke Thanos dræber alle Asgardians, men en del af dem, tror Loki dør men slet ikke før i slutningen eller i avengers 4 ..

Som man ser i Black Panther kan kongerne komme i kontakt med deres forfædre, dette kan muligvis i MCU være pga Soul gem og det samtidig er derfra Black panther for sin styrke.

tror på et punkt alle i filmen dør på forskellige tidspunkter men at Dr strange eller andre bruger time stone til at få dem tilbage.

Antman's rolle bliver noget med at få viden fra Qauntom realm.

Mind stone tror jeg Thanos for ud af panden på vision inden den første halve time er overstået og det er ikke noget han dør af..

der er snak om fx quicksilver kommer til live igen pga scarlett witch kræfter blandet med en af de andre sten ..

Star Lord vil også i løbet af filmen finde ud af han stadig besidder Celestial powers :)

Uha jeg har mange teorier... det et fedt univers ...

Og jeg er sikker på den rigtige handling er meget anderledes end noget vi kan gætte os til :D

lucky_iqbal93

Jeg havde også tænkt at Soul gem var i Wakanda, men det er bare nederen at de så ikke kommer ind på det. Måske ved de ikke at den er gemt der, og det kun er Thanos der ved det.
God teori omkring hvad Antmans rolle bliver.
Gennem traileren ligner det at Thanos allerede har Power Stone, så får han Space Stone fra Loki, også er det svært at gætte hvad han stjæler som det næste.
Håber ikke at QuickSilver kommer tilbage, fordi jeg forventer at filmen handler om at vi skal miste en masse, ikke få dem genoplivet.
Star Lords Celestial powers kunne være en stor fare for Thanos. Er det mon nok til at Thanos går efter Star Lord fra start?

Jeg er også sikker på at den rigtige handling er meget anderledes, men nogle punkter er ret sikker på at kommer til at ske.

Mai-Thiuser/933279

Hvornår starter billetsalg?

Daniel Bentien

Forsalgsdatoen er endnu ikke offentliggjort, men hold øje med kino.dk, hvor vi naturligvis skriver om det med det samme, det bliver aktuelt.

Mvh Daniel

Wayne

Det bliver noget af en præstation at samle det hele i et brag.

Anonymuser/0

Kan virkelig ik' fordrage Chris Pratt eller hende Zoe Saldana, og hele holdet bag Guardians, de gør jo grin med hele universet, med deres ynkelige humor & unødvendige replikker. Synes det er SÅ ærgeligt at disse "skuespillere" skal vælges til noget der burde blive mega fedt. Jeg kan allerede sige på forhånd at de kommer til at trække filmene ned, de er tydeligvis overbevist om at de er vildt sjove, hvilket gør det hele så meget mere smertefuldt at se. ØV!

Anton Berg

Er bestemt heller ikke fan af de overvurderede Guardians. Har set alle Marvel film undtagen GotG Vol.2 fordi jeg bare ikke er fan af dem. Og de er bestemt ikke nogle jeg vil se frem til i denne, alt andet ser jeg frem til!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter