Cookie- og Privatlivspolitik
Flere Hunger Games-film på vej?

Flere Hunger Games-film på vej?

Kassesucceser dør aldrig

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Det forlyder nu, at Lionsgate spekulerer i en række prequels til Hunger Games-serien. Det skriver Variety.

Filmselskabets bestyrelsesformand har udtalt, at man undersøger muligheden for at fortælle om Panem, før Katniss Everden vendte alt på hovedet - og at Hunger Games-arenaerne naturligvis vil være en del af historien.

Med 73 tidligere vindere af dødsspillet skulle der være en række skæbner at vælge i blandt. Spørgsmålet er om serien kan klare sig uden Jennifer Lawrence.

Om Liongates planlægger en hel serie af film koncentreret om de tidligere arena-kampe vides ikke. Det er også uvist, om bøgernes forfatter, Suzanne Collins, involveres i processen.

Skulle forhistorierne blive en realitet, går Hunger Games-filmene i fodsporene af en række populære filmserier udstyret med prequels som Star Wars, Harry Potter og Alien-serien.

The Hunger Games: Mockingjay - del 2 er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Forfatteren må godt lave en historie, som foregår nogle år efter, at Snow er død. Historien kunne måske handle om at Panam foresøger at skabe kontakt til verden udenfor.

Vakse Viggo

Det kan godt foregå i samme univers. Jeg har tit tænkt på, hvad er er undenfor Panam.

Lukasuser/526558

NEJ! Jo mindre, at der udkommer flere bøger. Jeg er så træt af film og TV-serier, som starter med at være baseret på literære værker, og så bare kører videre med deres egne idéer, også selv om de er originale. Det fører til, at bøgerne ikke bliver hyldet, som de burde! Hvis man har nogle originale idéer, så kald jeres film noget andet, for helvede.

Hejlouser/1080994

Legen døde for længst. Det bliver sandsynligvis kun én prequel.

Ola-movie

Det kommer jeg ikke til at støtte!
Det startede jo egentlig ok med de 2 første film men så blev det så røvkedeligt og elendigt at jeg overvejede at forlade biografen
Skal ikke se mere af det crap!

Lukasuser/526558

Jeg tror, at det skyldes, at de senere bøger generelt er kedelige, og størstedelen af bøgernes læsere og fans, er fuldstændigt enige i.

DaviMi

Okay, jeg vil så gå imod alle nej-sigerne og være glad, hvis de gør det her. Så længe det bliver gjort ordentligt, selvfølgelig. Min søster og jeg havde faktisk snakket om, hvordan rigtig mange er blevet overset i filmen .... at fordi det udelukkende skulle handle om Katniss så man fx aldrig Haymitch's historie, hvilket kunne være vildt fedt.
Så det her er faktisk en af de få gange, hvor jeg er stor tilhænger af en prequel :D

Lukasuser/526558

Det skyldes vel, at bøgerne jo er skrevet i første-perspektiv, med Katniss som jeg-fortæller, og det forsøgte filmene så at genskabe, for det meste. Så er det jo lidt svært, at vise hvad der sker med Haymitch, både i fortiden og nutiden, da Katniss ikke oplever dét.

Anonymuser/0

Kvalmende tanke, men overrasker mig ik'. Film skal jo gerne slides op indtil de er blevet så dårlige at selskaberne absolut ik' kan tjene mere på dem, sådan er det åbenbart idag. Som Goldblum siger i Jurassic Park.
"Your scientists were so preoccupied with whether they could that they didn't stop to think if they should".
~Ligesom film instruktører nutildags.
Katastrofalt for film & ***** irriterende for fans!!!

Amalie

Nej nej!!
Jeg elsker de film og bøger... de skal ikke ødelægge det bare for pengenes skyld.. stop nu!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Jeg er allerede helt vild med konceptet omkring, at man kan komme ind i andre folks drømme og ændre om på dem. Godt nok er dette ikke Pixar...

1 dag siden
Rasmus/Musen

Ghostbusters er så meget tilbage igen. Jeg vil simpelthen bare ud og fange mig en helt masse spøgelser i biografen nu.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Det skal nok blive en fed prisuddeling 2020!
;-)

1 dag siden
Felix

Ja, den er baseret på et superhelteunivers der hedder Batman, men man ser absolut ingen superkræfter eller superhelte-action i Joker.

1 dag siden
Alexander

Udover en film der foregår for længe siden i en galakse langt, langt borte - så er denne hér så absolut på "Skal-Se"-listen :-)

2 dage siden