Cookie- og Privatlivspolitik

Roman Holiday (1953)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Roman Holiday
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'Roman Holiday' (Prinsessen holder fridag) spiller Audrey Hepburn er en moderne prinsesse, der gør oprør mod sine forpligtelser som kongelig og stikker af og på opdagelse i Italiens fortryllende hovedstad, Rom.

Her møder hun en amerikansk pressemand, der foregiver ikke at kender hendes sande identitet i håbet om at få en fantastisk solohistorie. Hans plan går dog i vasken, da de forelsker sig i hinanden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Helt sikkert en film som holder sig godt, skuespillet, plottet og den pragtfulde kulisse, er med til at gøre, at filmen holder sig så godt. Og så her den en fremragende slutning, hvilket bestemt ikke gør noget. Den får 5 stjerner herfra!

Antaeus

En af mine yndlingsfilm i genren og den holder hele vejen selv om den efterhånden har nogle år på vejen.

Den romantiske komedie, hvor Audrey er prinsessen, der vil have en fridag i Rom, det kommer der en masse sjove episoder ud af. I denne film slog hun igennem som 24 årig og tog alle med storm og fik en Oscar for sin rolle. Hun nævnes stadig i dag som en af de smukkeste kvinder nogensinde. Hun spiller over for en veloplagt Gregory Peck som journalisten, der bare vil have en god historie og billeder, men ikke alt går som planlagt og meninger ændres måske også efterhånden som dagen går.

Wayne

Om Journalisten der planlægger at skrive en historie om prinsessen, som tror hun ikke er genkendt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.