Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til Blade Runner 2

Fremtiden er nær

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Til næste år får fortsættelsen til science fiction-klassikeren Blade Runner premiere. Nu er den første teaser-trailer udkommet.

Smagsprøven sætter stemningen ved at inkludere bidder af Vangelis' ikoniske musik, en af Harrison Fords mest kendte replikker samt en visuel stil, der ligger i perfekt forlængelse af 1982-filmen.

Naturligvis vil man også bide mærket i mødet mellem Fords karakter fra etteren, Rick Deckard, og Ryan Goslings unavngivne rolle, som med sin trenchcoat ligner Deckard en del.

Blade Runner 2049 får premiere den 5. oktober 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Glem alt om Star Wars prequels, sequels og reboots. Glem alt om 'Prometheus' og 'Alien: Covernant'. Jeg har aldrig set så meget frem til en film-sequel før. Jeg har haft bange anelser en tid, men efter 'Arrival' og nu denne lille teaser er jeg mere rolig.
Please, dont fuck it up! 'Blade Runner' er min absolutte yndlingsfilm og jeg håber SÅ meget på en god efterfølger.

Simon

Det er helt klart den film næste år jeg har størst forventninger til. Og teaseren har gjort dem endnu større. Sådan laver man en teaser.

Julius

Med Ryan Gosling og Harrison Ford foran kameraet, og den (i min ydmyge holdning) stærkeste trio i Hollywood lige nu (Villeneuve som instruktør, Deakins som fotograf, Jóhannsson som komponist) kan en film ikke sælges bedre for mig. Og så ser vi bort fra, at det er en opfølger til hvad der muligvis er historiens bedste sci-fi-film. Den ser fantastisk atmosfærisk ud allerede.

Nikolaj

At jeg havde håbet på først at se Harrisond Fords karakter til filmen kommer ud, og ikke i nogle af trailerne. Så ser det knald godt ud, og jeg kan næsten ikke vente!

Niclas Dalby

I know, I know, men Blade Runner: 2049 er den film jeg glæder mig mest til at se næste år. Med denne teaser alene har den sniget sig forbi Star Wars: Episode VIII, der nok ender på første pladsen, når dens teaser udkommer, men for faen da: Med Denis Villeneuve som instruktør og Roger Deakins bag kameraføringen kan denne film knap nok fejle (Jeg krydser i hvert fald fingre).
Der er selvfølgelig også Alien: Covernant, som jeg ser meget frem til, men lige nu står den på Blade Runner.

Jacob

Den er mindst ligeså ventet som 'Alien: Covernant', og godt nok er Ridley Scott ikke instruktør her, men hans indflydelse er næppe ubetydelig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.