Cookie- og Privatlivspolitik

Kvinden i toget

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en utryg og tiltagende truende stemning. En af filmens personer lider af alkoholisme, hukommelsestab og psykisk ustabilitet og i flere lange intense scener skildres hendes fortvivlelse, raseri og angst. Der er endvidere flere voldsomme og blodige scener med voldelige overgreb og drab. I en lang og blodig scene bliver en af filmens centrale personer således slået og sparket til døde. Filmen vurderes derfor at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
03.11.2016
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Girl on the Train
|
Versioner: se alle
2D, Strikkebio, Seniorbio, Babybio, Event, Premium+10, Særvisning, 2D Event Senior, 2D Babybio Event
|

Thrilleren ’Kvinden i toget’ følger Rachel Wilson, som har svært ved at komme videre efter sin skilsmisse. Hun bruger nu hverdagene på at køre i toget mellem Manhattan og New York.

Rachel forsøger at glemme sit forspildte liv ved at drukne sine sorger, og fantasere om Megan og Scott Hipwell, der bor i et hus på samme gade, hvor hun selv delte et hjem med eks-manden Tom. Parret bliver iagttaget med misundelse hver dag fra togets vinduesplads.

Alkoholmisbruget tager over for Rachel, da hun en morgen vågner op med et blodigt ansigt og hukommelsestab. Senere bringes en efterlysning om, at Megan er forsvundet sporløst, og det er nu op til den forvirrede kvinde at finde ud af, hvad der skete den aften.

Thrilleren er en filmatisering af Paula Hawkins' bestseller-roman af samme navn, og instruktøren har tidligere transformeret en bog til det store lærred med det Oscar-nominerede drama Niceville

'Kvinden i toget' er fotograferet af danske Charlotte Bruus Christensen, som bl.a. har skabt de stemningsfulde billeder i Far from the Madding Crowd. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1774 votes)
4.1
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Sammenlagt set er 'Kvinden i toget' bestemt ikke nogen dårlig film, men det er en rodet film, hvor alle de brillante filmteknikere, der leger med det store elektriske tog, ikke for alvor kommer til deres ret." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Tate Taylor [formår] at skabe et stramt og stemningsmættet drama, hvor man som tilskuer gang på gang bliver ledt på fornøjeligt vildspor." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... filmen får trods flotte billeder af den danske fotograf Charlotte Bruus Christensen besynderligt lidt ud af romanens voyeuristiske elementer." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... kunstig spænding." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Filmatiseringen af Paula Hawkins’ roman fra 2005 er den britiske skuespiller Emily Blunts. Hun har den. Hun ejer den. Det er hendes film. [...] Hendes stil er tilbageholdende, subtil og mystisk." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Tate Taylor har skabt en ambitiøs mainstream-thriller, hvor handlingen med mange spring i tid er klippet som et puslespil med mange brikker i spil." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er ikke noget stort, koldt gys, og der er ingen chokerende gimmick. Men nok en tyk skive af virkeligheden, som taler til ældre millennials nu." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sonja

Bedre end forventet!

Lisuser/942895

Dette er en film, der går ind under huden.
Man kan mærke den, længe efter man har forladt biografen.
Skuespillerne er fantastiske.

oleuser/678363

"Kvinden i toget" Denne film har det hele for et voksen publikum 30+. Spændende psykologisk film med god handling, skuespillere og også lidt sex og utroskab.
Samtidig bygges spændingen fint op og afslutningen er super god.
Så fin spænding og psykologisk underholdning hele vejen.

Karin

Det varer et godt stykke inde i filmen før man fatter hvad det er der foregår. Totalt intetsigende plot! Vi var kun 2 personer i biografsalen. Det siger måske noget om filmens kvalitet!

Lindauser/495261

Der giver noget at tænke over og jeg gerne vil se den igen. Dejligt filmet og god musik.

René

Er lidt langtrukken men er en ok film

Elzbieta

En rigtig god film meget bedre end den bog som blev kald bestseller jag har nået at læse første 50 sider og hold op ,fordi den måde som bogen blev skivet på bryder jeg mig ikke for. Jeg blev advaret at jeg kunne ikke følge med handlingen i filmen, når jeg ikke har læst bogen. Men det kunne jeg godt og filmen var meget spændende og god spillet. Det var en fornøjelse at se den film.

Meden

Filmen virkede for os hurtigt en del mindre intens end traileren fik den til at fremstå. Når det er sagt, var der nogle gode og overbevisende præstationer i blandt, hvilket var vigtigt for de lange scener uden videre action. Historien i filmen er stærk og gribende. Rigeligt tog for den dag.

Okay.

Annetteuser/646675

Lidt langhåret, men meget fine skuespillerpræstationer.

Christel

Okay film, men lidt lang tid om at komme i gang. En film som godt bare kan ses derhjemme, når det bliver muligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.