Cookie- og Privatlivspolitik
Han Solos kvindelige modstykke

Han Solos kvindelige modstykke

Game of Thrones-stjerne i Star Wars-film

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Emilia Clarke, der er kendt fra tv-serien 'Game of Thrones' og fra filmen Terminator Genesys, skal spille med i den kommende film om Star Wars-karakteren Han Solo. Det bekræfter Lucasfilm.

Dermed kan månedsvis af spekulationer og rygter om, hvem der skulle have den kvindelige hovedrolle i filmen, få en ende. Tidligere har skuespillere som Tessa Thompson, Naomi Scott og Zoe Kravitz været på tale.

Hvem Clarke skal spille i Star Wars-filmen, er endnu uvist, men vi gætter på, at det bliver en ny karakter opfundet til lejligheden og altså (naturligvis) ikke Princess Leia eller lignende.

Den 30-årige brite får selskab af Alden Ehrenreich som Han Solo og Donald Glover som Lando Calrissian - to smuglere og slyngler der alligevel ender med at få en afgørende rolle i kampen mod det onde Imperium.

Filmen foregår før den oprindelige Star Wars-film fra 1977, men efter Revenge of the Sith fra 2005. Det er den anden såkaldte spinoff efter Rogue One: A Star Wars Story, som får premiere denne december.

Han Solo-filmen, der endnu mangler en titel, får premiere den 24. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

er stadig ikke sikker på at en stand-alone film med Han Solo er en god ide, men det er altid noegt at de vælger en okay skuespillerinde til den kvindelige hovedrolle. Jeg blev noget nervøst da jeg hørte hørte at de andre ovennævnte var i spil, men Emilie Clarke skal nok gøre det fint tror jeg. Og så håbe rjeg ikke at Lando får ALt for meget tid på skærmen -selvom han er en elsket karakter. Lando fungerede godt i den originale trilogi fordi han ikke blev brugt for meget, men derimod var han mednår det var på sin plads, og var han til gengæld også on fire ;)

Nikolaj

Hun er dygtig, faktisk rigtig dygtig i Game Of Thrones. Hendes film har mere været middelmådigt. Men hun får da ihvertfald chancen nu, for at kunne være med i de helt store film.

Jacob

Hun er eminent som Dragemoderen, så Emilia Clarke har bevist at hun er fantastisk skuespillerinde, og at 'Terminator: Genesys' bare var et pinligt fejlskud. Er fuldstændig sikker på at hun gøre det langt, langt bedre i filmen om Han Solo.

Litvan

hun har da fået lidt mere ballast siden da så.. mon ikke det går? ;)

Jacob

Hun kan umuligt gøre det være end den præstation Eddie Redmayne gjorde til sin audition til 'The Force Awakens', som det kom frem her for nyligt ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.