Cookie- og Privatlivspolitik

Kvinden i toget

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en utryg og tiltagende truende stemning. En af filmens personer lider af alkoholisme, hukommelsestab og psykisk ustabilitet og i flere lange intense scener skildres hendes fortvivlelse, raseri og angst. Der er endvidere flere voldsomme og blodige scener med voldelige overgreb og drab. I en lang og blodig scene bliver en af filmens centrale personer således slået og sparket til døde. Filmen vurderes derfor at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
03.11.2016
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Girl on the Train
|
Versioner: se alle
2D, Strikkebio, Seniorbio, Babybio, Event, Premium+10, Særvisning, 2D Event Senior, 2D Babybio Event
|

Thrilleren ’Kvinden i toget’ følger Rachel Wilson, som har svært ved at komme videre efter sin skilsmisse. Hun bruger nu hverdagene på at køre i toget mellem Manhattan og New York.

Rachel forsøger at glemme sit forspildte liv ved at drukne sine sorger, og fantasere om Megan og Scott Hipwell, der bor i et hus på samme gade, hvor hun selv delte et hjem med eks-manden Tom. Parret bliver iagttaget med misundelse hver dag fra togets vinduesplads.

Alkoholmisbruget tager over for Rachel, da hun en morgen vågner op med et blodigt ansigt og hukommelsestab. Senere bringes en efterlysning om, at Megan er forsvundet sporløst, og det er nu op til den forvirrede kvinde at finde ud af, hvad der skete den aften.

Thrilleren er en filmatisering af Paula Hawkins' bestseller-roman af samme navn, og instruktøren har tidligere transformeret en bog til det store lærred med det Oscar-nominerede drama Niceville

'Kvinden i toget' er fotograferet af danske Charlotte Bruus Christensen, som bl.a. har skabt de stemningsfulde billeder i Far from the Madding Crowd. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1775 votes)
4.1
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Sammenlagt set er 'Kvinden i toget' bestemt ikke nogen dårlig film, men det er en rodet film, hvor alle de brillante filmteknikere, der leger med det store elektriske tog, ikke for alvor kommer til deres ret." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Tate Taylor [formår] at skabe et stramt og stemningsmættet drama, hvor man som tilskuer gang på gang bliver ledt på fornøjeligt vildspor." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... filmen får trods flotte billeder af den danske fotograf Charlotte Bruus Christensen besynderligt lidt ud af romanens voyeuristiske elementer." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... kunstig spænding." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Filmatiseringen af Paula Hawkins’ roman fra 2005 er den britiske skuespiller Emily Blunts. Hun har den. Hun ejer den. Det er hendes film. [...] Hendes stil er tilbageholdende, subtil og mystisk." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Tate Taylor har skabt en ambitiøs mainstream-thriller, hvor handlingen med mange spring i tid er klippet som et puslespil med mange brikker i spil." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er ikke noget stort, koldt gys, og der er ingen chokerende gimmick. Men nok en tyk skive af virkeligheden, som taler til ældre millennials nu." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Klara

Skøn film, med masser af spænding og mystik ;) er længe siden jeg har forladt biografen med en "ah ha" oplevelse, så skøn, og alle tråde bliver samlet godt op i enden

Lisa

Filmen var forholdsvis okay, og havde nogle gode skuespillere. Dog synes jeg den var langtrukken.. Der var ikke så meget action, og meget af det var bare uinteressant.

Wolfgang

Det virker som om de fleste anmeldere gik ind i filmen med nogle forventninger; da de ikke blev indfriet, blev de skuffet og gav filmen en dårlig rating.
Jeg havde ikke læst bogen i forvejen, men så filmen fordi den er en del af Biografklub Danmarks pakke.
Filmen rummer gode skuespilpræstationer - især af Emily Blunt. Alkoholiker bliver meget nemt overspillet.
Jeg fatter heller ikke hvordan nogle kan "regne plottet ud" efter 10 minutter, Jeg og min biografven så det ikke komme. Jeg synes derfor at de fleste her ikke omtaler filmen fair. Det er måske ikke en klassiker, men alligevel god underholdning med fine miljøskildringer og upålidelige fortællere.

René Munch Nielsen

Kvinden i Toget er en okay god film. Tvistet er nu meget godt. Var der lidt træt i filmen, men ikke pga. filmen. Men den var tung at komme igennem. Man kan sagtens se den.

Ireneuser/331155

Super filmatisering - dog kan den godt virke lidt langtrukken.

Dorituser/196465

Banal historie. Men ok p.gr.a. Emily Blunt's præstation.

Kristineuser/454577

Jeg synes den var lidt langtrukket, og det var meet nemt at regne plottet ud. Var mest underholdt i starten, men den blev mere kedelig mod slutningen. Jeg ville ikke anbefale at se den i biografen, men nok mere en film til hjemme på sofaen.

Nina

Ufaffelig velspillet film. Spændende hele vejen igennem og godt "komplot". Men der manglede nu lidt gys.

Jonasuser/307632

Trailer giver det hele væk. Ærgerligt den ikke rummer mere. Men stadig fin underholdende.

Susanne Rasmussen

Hovedpersonen spillede fantastisk godt, men filmen var i starten meget langtrukken.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.