Cookie- og Privatlivspolitik
Mel Gibsons comeback?

Mel Gibsons comeback?

Hacksaw Ridge imponerer i Venedig

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Mel Gibsons nye film, Hacksaw Ridge, er blevet vist på filmfestvialen i Venedig. Kritikerne er særdeles positive overfor den voldelige krigsfilm med et pacifistisk budskab.

Den 60-årige skuespiller og instruktør har ikke instrueret en spillefilm siden Apocalypto fra 2006. Med 'Hacksaw Ridge' fortæller Mel Gibson historien om soldaten Desmond T. Doss, der blev hædret for sin deltagelse i Anden Verdenskrig, selvom han nægtede at affyre et eneste skud.

Filmen har dog stadig fokus på krigens rædsler, og hermed skulle den være ligeså brutal som Gibsons andre film som instruktør. Det siger naturligvis ikke så lidt.

Men denne gang skulle der være mere mening med galskaben. De tunge amerikanske stemmer på en filmfestival er i hvert fald glade. The Hollywood Reporter mener, at filmen formår at kombinere rædsler med et moralsk kompas, imens Variety sætter pris på det menneskelige fokus volden til trods. Også The Guardian, The Wrap og Screen International er begejstrede.

Til gengæld hører Mel Gibson stadig hjemme blandt Hollywoods mest kontroversielle personager. The Playlist mener fx, at filmen glorificerer et religiøst budskab, og hermed kan diskussionerne begynde. Uanset hvad er en film instrueret af Mel Gibson stadig en begivenhed af de større.

Traileren kan ses nedenfor, og Hacksaw Ridge får dansk premiere den 10. november.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Miss Hearts

Glæder mig helt vildt til at se denne film. Ser rigtig lovende ud.
Krig er selvfølgelig ikke en rar baggrund for en film ,men med denne vinkel tror jeg den bliver seværdig og én man vil huske.

Wayne

Det ser i den grad ud til at Mel Gibson har fundet vejen tilbage til instruktørstolen. Han har været savnet.

Andrew Garfield rammer den samme uskyldige personlighed, som Tom Hanks gjorde i Forrest Gump.

Miss Hearts

Giver dig helt ret. Mel Gibson er en gudbenådet instruktør. Og din sammenligning af Mr. Garfield med Tom Hanks er ikke helt ved siden af.

Dunbar

Det ser sgu godt ud for at være helt ærlig, og jeg er positivt overrasket over Vince Vaughn i denne trailer. Han ser derudover godt nok gammel ud lige pludselig, og James Garfield virker som en god skuespiller til den her rolle.

Jeg havde faktisk ikke hørt om filmen før nu, men jeg skal da helt sikkert se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.