Cookie- og Privatlivspolitik

Bliver Wolverine 3 den mest dystre superheltefilm?

Første trailer til Logan

Stem op!
45
Stem ned!
0
(reset)

I går aftes udkom den første trailer til superheltefilmen Guardians of the Galaxy Vol. 2. I dag følger de uhøjtidelige heltes mere voldelige kollega, Wolverine, trop.

Logan, som den tredje solofilm om mutanten fra X-Men hedder, har fået en trailer, der varsler den western-lignende og dystre stemning, som filmen byder på. Johnny Cashs følelsesladede coverversion af 'Hurt' gør bare det hele mere intenst.

Plottet i filmen er bygget op omkring tegneserien 'Old Man Logan', hvor den ellers længelevende mutant er blevet noget ældre. I denne fremtidsvision er mutanter næsten uddøde, og Wolverine går under sit alias Logan. Men som traileren afslører, viser det sig, at en fremmed, ung pige slet ikke er så ulig vores helt.

Hugh Jackman spiller for sidste gang mutanten, og ved hans side står Patrick Stewart som en noget afkræftet Professor X.

Logan får premiere den 2. marts 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
karsten

Har altid været vild fan af wolverine og denne skal jeg også se men synes traileren er mere væk fra det originale

Jonas

Har ikke selv læst Old Man Logan, som denne film skulle være inspireret af, men ud fra traileren ser det ud til at blive en væsentlig anderledes oplevelse end de hidtidige X-Men film. Trist, men samtidig interessant at se Wolverine og Xavier i deres tusmørkeår. Det tyder på, at dette kan blive noget af en svanesang for Jackman.

Mickey

det bliver bare så emotionelt at sige farvel til X-Men's bedste og mest centrale karakter. Hugh Jackman ER simpelthen Wolverine, og dét beviser han også i denne trailer, som virkelig ser lovende ud.
Håber dog ikke at de kører med X-23 historien, og at den lille pige skal "overtage" efter Wolverine....for det er der INGEN der kan!!! :o

HeleneColor

Jeg bliver næsten helt rørt : )

Den her Wolverine film bliver bedre end de andre Wolverine film
- Jeg kan mærke det !! :D

Go Hugh Jackman !

Nikolaj

Det føles meget realistisk, med lyden, karakterene og stilen, som de går efter. Jeg kan kun sige, at jeg ser meget frem til den. Og jeg håber, at det bliver en tilfredsstillende, emotionel oplevelse.

Niclas Dalby

X-Men universet har aldrig sagt mig det store, men traileren her ser frisk ud og ligner slet ikke en superheltefilm, hvilket er et stort plus. De har virkelig gjort noget ud af at differentiere denne trailer fra resten. Hugh Jackman ser fantastisk ud som altid i rollen som Wolverine og jeg har en lille forhåbning om de måske inddrager elementer fra "Death of Wolverine".

Der er lidt om tidslinjen i filmen her og hvor den måske finder sted:
http://comicbook.com/marvel/2016/10/17/wolverine-3-timeline-x-men-movies...

Jacob

Efter the happy ending i 'Days of Future Past', så er Logan endnu engang røget ned i kulkælderen. Jeg har efterhånden lidt opgivet at hitte rede i deres tidslinjer, men det her bliver et godt, vemodigt farvel til den gamle jærv.

Bo

Glæder mig ekstremt meget til filmen! Wolverine har været min yndlingssuperhelt siden jeg var lille!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter