Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Teacher

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
23.06.2011
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad Teacher
|

'Bad Teacher' er en grov komedie om den absolut egocentriske og dovne Elizabeth Halsey (Diaz), som muligvis værste lærer nogensinde.

Hun vil gøre alt for at blive gift med en rig mand samt få de perfekte silikonebryster - ikke mindst så hun kan komme væk fra sit rædselsfulde job som underviser.

Da den stenrige vikar Scott (Timberlake) starter på Elizabeths skole, går jagten derfor ind.

Elizabeth tager alle midler i brug, men Scott er desværre en oprigtig idealist, og Elizabeth er derfor nødt til rent faktisk at lære eleverne noget.

På rollelisten til 'Bad Teacher' finder man også Jason Segel fra 'Forgetting Sarah Marshall' og 'I Love You, Man'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (558 votes)
4.6
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en serie af gags uden sammenhæng. I en situationskomedie er det sjove, at karaktererne ikke udvikler sig. For en spillefilm er det eksistensberettigelsen, at de gør det." (Iben Albinus Sabroe - Information)

 • BT

  "... hæmmet af forfatterens tydelige frygt for det nytænkende. Det sjove er ofte blot irriterende. Og det, som giver sig ud for at være klamt og grænseoverskridende er blot ordinært og set alt for mange gange før." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  " Nok er det plat, men det er også velkomment politisk ukorrekt, frækt og forførende." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Sjusket kameraarbejde, fejlklip og forkerte vinkler tyder på, at folkene bag forgæves har forsøgt at redde filmen i postproduktionen – men den kan ikke reddes." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Jake Kasdan ... instruerede senest den sjove 'Walk Hard' (2007)... 'Bad Teacher' er en skuffelse i forhold, men rollen som selvisk heks klæder Cameron Diaz." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

20 min. inde i filmen måtte jeg finde fjernbetjeningen og skifte kanal.. ej, det fungerede bare slet ikke!

Hvor er den græde emoji, når man har brug for den!

S. Rico

Man kan ikke beskylde Bad Teacher for at være politisk korrekt. Ingen sukkersød slutning, hvor hovedkarakterene har lært en lektie og omlægger deres liv. Nej, Cameron Diaz' elendige lærer (Elizabeth) er kompromisløs, og i Bad Teacher betaler forbrydelse sig. Sådan!

Med filmkritiske briller er det ikke en god film. Men eftersom jeg morede mig kosteligt, så må det belønnes med 4 stjerner.

Regitze

Det er den bedste film jeg nogensinde har set!
Skide godt lavet, den er hermed min yndlings film, ELSKER DEN! :D

Camsle

Den er vel god.. Filmen havde masser af "seksuelle" hensigter, men der er også humor på mange måder. Siger den er god... men bedre er den ikke.

altså hvis du ikke har noget at lave, er eller var det en ide at se det. :))

no offend - Peace

Mike

Med en halvanden time sjov underholdning, ville nok ha' givet filmen 3 stjerner hvis det ikke havde været for Jason Segel.

Wayne

sus.

Men halvanden time med en hyggelig kommedie, som aldrig bliver helt skarp. Cameron Diaz spiller rollen som slem læreinde, ganske overbevisende.

Louiseuser/518516

En klassisk komedie med Cameron Diaz i hovedrollen - så bliver det ikke meget bedre. Og med Justin Timberlake - mmm siger jeg bare.

Men det er måske en lidt uventet slutning men jeg elsker det! Det er fedt det ikke altid går som man tror. Det kunne ikke være bedre :D

Nataschauser/650502

Det er en god film, men en typisk Cameron'Diaz rolle.. :-)

Men jeg vil da gerne se den igen! :-)

Michaeluser/602352

Nok noget af det værste jeg nogensinde har set. Filmen er forudsigelig, usjov og burde aldrig være blevet produceret. Skammer mig over jeg ikke slukkede efter en halv time, som jeg overvejede at gøre på det tidspunkt. At kigge ind i væggen er mere sjovt.

nitotreuser/9527

Virkelig sjov film, der helt klart burde ses! I starten var jeg lidt skeptisk, da den ikke virkede specielt interessant. Men det ændrede sig heldigvis, da man kom lidt længere ind i filmen. Rigtig god udvikling fra en der hader sit job, til en der ender med at nyde sit job. Helt klart værd at se, så 4 ud af 6 stjerner her fra.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.