Cookie- og Privatlivspolitik

Justice League

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en intens og actionpræget grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme scener med kampe, skyderier, og gidselsituationer. I en scene holdes en flok uskyldige mennesker, heriblandt børn, gidsler af en flok truende terroriser med skydevåben og en bombe. I en anden scene ses en drabelige kamp, hvor bifigurer bl.a. spiddes med sværd og økse. I enkelte tilfælde benytter filmen sig af chok-effekter, f.eks. da et monsterlignende væsen pludselig dukker op foran et barn. Da filmen imidlertid foregår inden for rammerne af et urealistisk superhelte-univers og da de voldelige scener ikke er udpenslede, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.11.2017
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Justice League Part One
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D, Level 7 2D - inkl. intro
|

I superheltefilmen 'Justice League' samles verdens største helte for at bekæmpe en ny fjende.

Verden er i større fare end nogensinde før i dette femte kapitel af superhelte-serien, som foregår nogle måneder efter opgøret i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Batman drives af Supermans uselviske handlinger og søger hjælp hos sin nye allierede, Wonder Woman, i forsøget på at redde verden. Sammen rekrutterer de et helt hold af superhelte til at bekæmpe ondskaben.

Men på trods af denne hidtil usete sammenslutning af superkræfter, er det måske allerede for sent at redde planeten fra et angreb af katastrofiske proportioner.

Wonder Woman, Batman, The Flash, Aquaman og Cyborg bliver tilsammen Justice League.

'Justice League' er baseret på DC Comics’ tegneserieforlæg og samler de superhelte, vi allerede har set på det store lærred før, og tilføljer nye, ekstraordinære karakterer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (909 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Justice League' er ikke en helt dårlig start. Bare DC vil huske på, at "mere" og "flere" ikke nødvendigvis er lig med "bedre"." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Ben Affleck er klart blevet en bedre Batman, Gal Gadot er stadig lige skøn som Wonder Woman, og der er godt gensyn med Diane Lane, Amy Adams og Connie Nielsen." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Lader man være med at tænke alt for meget over tingene - hvilket der bestemt heller ikke bliver lagt op til - kan man sikkert godt lade sig underholde af løjerne og de mange højtråbende effekter ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... Filmen er rent strukturelt stort set splittet til atomer med de mange personer [...]. Man tilgiver dog meget, når Flash-figurens funktion som comic sidekick (ham med de sjove replikker) sætter gang i grinet ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "I 'Justice League ' forsøges hver karakter tegnet op med fortid og traumer, men stregen er så tynd og sjusket, at man glemmer at se nærmere efter." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stine Teglgaard

Du har formentlig oplevet bøvl med vores søgefunktion, som driller i ny og næ. Vi er selvfølgelig på sagen.
MVH Stine
kino.dk

Hadistauser/273494

Mange er skeptiske over denne film og desuden også Snyders tidligere "Man of Steel" og "Batman VS Superman: Dawn of Justice" hvilke var utrolige mærkelig og de stemmer ikke overens med den Batman og Superman som vi kender fra DC comics.
Det er en ret underlige medlemmer af denne films Justice League, fordi de originale "lineups" (hovedmedlemmer) fra New Earth er jo Superman (Clark Kent, Kal-El), Batman (Bruce Wayne), Wonder Woman (Diana of Themyscira), The Flash (Barry Allen), Martian Manhunter (J'onn J'onzz), Green Lantern (Hal Jordan) og Aquaman (Arthur Curry).
Den eneste med en fin nok kostume er Wonder Woman, da alle de andres er for meget idet at de burde sidde tæt på kroppen, hvilket filmen holder jeg fra, da det er et hovedpunkt i DC comics.
Hvor bliver Green Lantern og Martian Manhunter af?

Johnnyuser/335920

Jeg bryder mig ikke om nogen af avengers-filmene, heller ikke Avengers 2.5(Civil War), og grunden til dette kan faktisk skyldes , at der ikke kommer nogen ordentlig introduktion af nogen af karaktererne, bortset fra Black Panter (som jeg faktisk godt kunne lide i Civil Wars), som faktisk er den eneste karakter, der ikke har været med før i andre film.

Der er nærmest en forventning af at man har set de andre film, så de forsøger ikke gang at vise relationerne.

Og det argument med at karaktererne skal optræde i standalone film, før man kan introducere dem i en Justice Leageue film køber jeg heller ikke. Der findes masser af film, standalone film hvor der hverken er sequels eller prequels, uden superhelte men hvor der introduceres 5-10 karakterer hvor det lykkes at gøre dem interessante og få publikum investeret i dem. Bare fordi der er tale om superhelte, så behøver man ikke at have standalone film der introducerer dem først før de bringes sammen i en fælles film, for det vil igen betyde at det forventes at man har set disse film før man ser Justice League.

Problemet med superhelte film kan så være at man har en masse baggrundsmateriale i form af tegneserier, hvor karaktererne bliver ordentligt introduceret, men at man ikke tager en tilpas mængde ud til film-versionen, men her ligger problemet i manuskriptet.

Anders

Synes det er noget af et sats af DC at sende Justice League ud uden at have introduceret alle figurerne først.

Marvel havde succes med Avengers fordi alle figurere var blevet introduceret i andre film først - her skal vi lige lære The Flash, Cyborg og Aquaman at kende i filmuniverset, så jeg frygter lidt det kan blive en rodet affære ligesom Superman vs Batman, hvor man virkelig skal være inde i DC-universet for at finde ud af hvad der foregår (Darkseid, Paradeamons, Flash's tidsrejseevner).

Jeg skal se den, men frygter de vil for meget i en enkelt film.

René Munch Nielsen

Jeg er ekstremt skeptisk. Nu er det jo ikke sådan at Zack Snyder har gjort det særlig godt med at instruere Man of Steel og Batman V Superman. Begge film blev nærmest fiaskoer. Begge film pga. manglende historie. Der var historie, men ikke nok til at gøre dem helt vildt gode. Hvis man mest går efter effekterne så er filmene et plus, men går man efter historierne så er det fiaskoer.

dippegalantuser/922792

MoS indtjente ca. 700 mio på en 225 mio investering og fik en rating på 7,1 på imdb.com. Ikke det bedste, men ikke en fiasko.

BvS indtjente små 900 mio på en 250 mio investering (klar fremgang) og fik en rating på 6,6 på imdb (en tilbagegang). Stadig ikke det bedste, men ikke en fiasko.

Fortællemæssigt var der intet fiasko-agtigt over nogen af filmene. Plottet i begge var mere originalt og spændende end i snart sagt enhver Marvelfilm (X-Men undtaget). Og jeg er endda langt større fan af Marvel end af DC.

Michaeluser/602568

Og jeg tror vi kan blive enige om at både MoS og specielt BvS var anmeldermæssigt fiaskoer.
Hvorvidt de var publikumsfiaskoer, 6.6 for en Batman mod Superman film? Jo, det ville jeg absolut kalde en fiasko.

dippegalantuser/922792

...når så mange mennesker tager ind og ser de film, vel? Og når endnu flere ser den næste i rækken, så er det faktisk ret meget en succes.

Filmene har indtjent mere end de tilsvarende begyndende film i Marvel-serien har indtjent, så fiaskoer er de simpelthen ikke. Og som film mener jeg faktisk også de er bedre end de første film i Marvel-universet (Spiderman og X-Men undtaget).

mickuser/604643

hvad mener du med det ?

dippegalantuser/922792

...var ikke originalt en del af det samme univers på film, som omfattede resten af Marvels helteunivers. De var tilknyttet andre producenter og var dermed ikke en del af den samlede Marvelfortælling på film.

Senere er de "købt tilbage" og derfor figurerer Spiderman nu i eks. Avengers-regi...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.