Cookie- og Privatlivspolitik

Sense and Sensibility (1995)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sense and Sensibility
|
Sense and Sensibility plakat

Romantiske forviklinger, ægteskab og pengeproblemer er hovedingredienserne i denne film, baseret på Jane Austens 1800-tals-bog 'Fornuft og følelse'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Da den fine og rige Dashwood families overhoved dør, bliver enken og hendes 3 døtre tvunget til at flytte til meget mere beskedne kår. Udover de økonomiske kvaler, så er der også udfordringen med at finde nogle unge mænd fra nogle passende familier til de to ældste døtre. Og her hjalp det ikke ligefrem i datidens England, at enken og døtrene nu er rykket ned i social status.

Det kan måske lyde som et lidt tørt og tungt historisk drama, og filmen er da også lidt langsom om at komme igang. Men giver man den en chance, så vil man snart føle sig i super godt selskab i dette både humoristiske og romantiske drama.

Og så er det heller ikke ligefrem hver dag, at man får mulighed for at se en Hulk instruktør sætte en Harry Potter skurk til at kurtisere Rose fra Titanic... Ja, aldersforskellen betød ikke helt så meget i det gamle England, hvor Alan Rickman bejler til den 30 år yngre Kate Winslet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.