Cookie- og Privatlivspolitik

When the Bough Breaks

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en tiltagende ildevarslende og utryg stemning. Den indeholder adskillige scener med trusler, voldelige og blodige overfald samt skyderi. I en forholdsvis lang og udpenslet scene bliver en person stukket ned med en kniv, så blodet vælter ud af maven og munden på ham. I en anden scene ses detaljerede billeder af et forrådnet lig. Filmen vurderes derfor at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
22.09.2016
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
When the Bough Breaks
|

I thrilleren ’When the Bough Breaks’ drømmer det unge og succesfulde par, John og Laura, om at få et barn sammen.

Desværre har de problemer med at blive gravide, og som en sidste mulighed hyrer de Anna som rugemor. Som graviditeten skrider frem, bliver Anna dog faretruende optaget af John.

Før parret ved af det, er de fanget i rugemorens spil, og en desperat kamp om kontrol over deres ufødte barn kan begynde. 

’When the Bough Breaks’ vækker minder om Adrian Lynes klassiker Fatal Attraction fra 1987, hvor Glenn Close var en forførende femme fatale. Her er det dog med et tvist i form af rugemoren, der har familien i sin hule hånd ved at bære deres højt ønskede barn. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.1
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Spændingen stiger flot ved de første par korsveje, men ret hurtigt forsvinder nuancerne, da våben findes frem, og respekten hos anmelderen daler." (Ikke angivet)

  • Politiken

    "Plottet er på en måde så foruroligende weird og naivt, at det nærmest er godt." (Katrine Hornstrup Yde)

  • Weekendavisen

    "Morris Chesnut og Regina Hall spiller [...] solidt og sympatisk og lettere kedsommeligt ... Det ekstra, som filmen trods alt har, ligger i figuren Anna og hendes mix af sødme og ensomhed og galskab, som Jaz Sinclair rammer helt rent." (Lars Bukdahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
laurits

Hvor vi sender elendige lortefilm som denne i biograferne, mens det stadig ikke ser ud til at "Swiss Army Man" får dansk premiere...øv, øv.

HeavenOfHorror.dk

At kalde When the Bough Breaks for horror-drama er i overkanten, da det reelt er en thriller, der hører hjemme tilbage i start 1990’erne.

Lad os bare få det ud med det samme; det eneste uhyggelige ved When the Bough Breaks er, hvor uhyggeligt dårligt manuskriptet er. Du vil kunne gætte hvert eneste lille twist, fordi det hele er set 117 gange før. Desværre for denne film, så er det også set meget bedre end her. Der er utroligt mange ting, der slet ikke giver mening, så man skal virkelig lægge hjernen uden for biografsalen for at nyde historien.

Det hele virker som en eller andet lurvet fantasi, skabt af en mand midt i en midtlivskrise. Kvinderne er i dén grad pyntegenstande, der enten ikke er i stand til at handle, eller bare er deciderede sindssyge. Men selv på denne front skifter historien retning så mange gange, at man sgu ikke helt ved, hvor man har folk. Groft – og dog meget rammende – sagt, så kan kvinder kun have fokus på babyer eller den mand, de ønsker at slå kløerne i. Aldrig begge dele, for alle ved jo, at kvinder ikke kan multitaske. Bevares, When the Bough Breaks forsøger da at give hustruen et godt job som kok. Vi ser hende dog aldrig lave mad, og pludselig er hun lykkelig over at blive tilbudt en stor administrativ stilling. For ja, hvilken stjernekok drømmer ikke om et skrivebordsarbejde?

Dét, der til gengæld står klart er, at manden er helten. Eller altså, han bliver faktisk lidt tøffelhelt, og det er altså ret pinligt. At en stærk og intelligent ægtemand ikke kan styre den unge Lolita-lignende rugemor, der naturligvis er flyttet ind hos ham og hans kone. Det virker bare utroværdigt. Ligesom det i dén grad er utroværdigt, at han arbejder i et stort advokatfirma, hvor han er en af stjerneadvokaterne, men parrets rettigheder i forbindelse med brug af en rugemor, har de tilsyneladende slet ikke styr på.

Læs evt. mere på http://www.heavenofhorror.dk

GiwizZeni

Hvordan kan en total skodfilm med fuldstændig ukendte og ligegyldige skuespillere, der er blevet revet fra hinanden af kritikere i sit hjemland, få biografpremiere i Danmark? Samtidig bliver film der både er publikums og kritikere-succeser listet direkte ud på DVD/VOD. En nogenlunde veltrænet labrador kunne uden problemer overtage disse film-distributørers arbejde. Jeg fatter ikke en klud!

DJN

Morris Chestnut og Regina Hall er så hverken ukendte eller ligegyldige, men resten giver jeg dig ret i.

GiwizZeni

De er for den brede befolkning af helt almindelige danskere der går i biografen et par gange om året totalt ukendte skuespillere. For amerikanerne - specielt den sorte del - er de stjerner, primært fra low-budget lortefilm.
Men det var slet ikke min pointe, for jeg kan godt lide at se film med nye "ukendte" skuespillere. Min undren går på hvorfor en film der burde lide en stille død på DVD/VOD får biografpremiere herhjemme, imens kritikerroste publikumssucceser ikke får det. Jeg begriber det ikke!

DJN

Regina Hall var da med i Ally McBeal ;) Jaja, men den kunne jeg altså godt lide :D
Morris Chestnut var med i Kick-Ass 2 og American Horror Story - som begge, indrømmet, nok også er til et smalt segment af befolkningen.

Men er elles, som sagt, enig med dig. Jeg har selv brokket mig over det samme på MANGE af filmene herinde og det er mig stadig en kilde til evig undren :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter