Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Ugens Gang

Fri debat → Ugens Gang

Antaeus
Antaeus 4 år siden

Det kunne være spændende at høre hvad folk får set og købt hver uge.
Så meningen er at her skriver hver uge.
Og man må meget gerne diskutere filmene, anbefale film, køb af film osv.

-Hvad har DU set i løbet af ugen?
-Hvad har DU købt i løbet af ugen?
-Det kan være alt fra film, serie, dokumentar og endda TV.

Efter at den store Fona røg på Strøget i Kbh. er det sjældent at jeg får købt film, hvilket nok også hænger sammen med at jeg har både Netflix, HBO og DanskFilm.

I løbet af ugen har jeg faktisk kun fået set en enste film eller serie:

Elementary Sæson 3, afsnit 3
Jeg er vild med Jeremy Brett i Sherlock Holmes, men Elementary er nu også fremragende og jeg nyder virkelig at se hvert afsnit.
En ny moderne version af Sherlock Holmes hvor der er lavet rigtig mange twist i forhold til den originale Sherlock Holmes, at det nærmest kun er 40% Sherlock Holmes, men det er godt lavet og det er i den grad underholdende. Og i og med at det er twistet så meget så sidder man heller ikke og skal finde fejl i forhold til den Sherlock Holmes man kender. Mon ikke jeg også når afsnit 4 i dag.

Og ellers har den jo stået på noget EM i fodbold og finalen skal så ses i dag, hvor Frankrig vinder....!

Stem op!
387
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclas Dalby

Endnu en uge gået og endnu en række film set. Alle film fra 2013 grundet mit projekt.

Norte: The End of History - hvis man skal se den skal man lige afsætte en hel aften, da den har en spilletid på lige over 4 timer.

We Are The Best! - en fin og skøn historie om 3 unge piger, der prøver at danne sit eget punkband.

La Jaula De Oro - historien omhandler en række unge immigranter, der prøver at komme til USA, men turen er bestemt ikke så let, som først antaget.

Boy And The World - Jeg ELSKEDE de første 70 minutter grundet den minimalistiske og barnagtige animationsform. Historien tog en med til alverdens steder, men grundet instruktørens trang til at dunke en i hovedet med filmens budskab mistede den desværre en del mod slutningen.

Joe - Én af de bedste roller fra The Cage. En fantastisk velspillet film, der nok er lige mørk nok for de fleste, men jeg kunne virkelig godt lide den.

Ender's Game - Plottet var tyndt og progressionen elendig, men Asa var god og effekterne fine.

American Hustle - Alt for langtrukken og en del ujævne præstationer tog mig ud af filmens ellers fine historie.

Julie

Ser du alle film er der blevet udgivet i 2013? også animationsfilm osv? :) Bare lige lidt nysgerrig her, for det må godt nok være mange film ;)

Niclas Dalby

Jeg har lavet en liste på IMDB af film fra 2013 - jeg startede med at finde alle de film, jeg fandt interessant på en eller anden facon. Derefter gik jeg efter de, jeg ikke kendte til, men hvor plottet lød fascinerende. Til sidst har jeg fundet en del af de jeg aldrig ville se, men alligevel gør det, da jeg trods alt får oplevelsen med så.
Jeg ELSKER animationsfilm, det er blandt mine favoritgenre, så det gør jeg helt klart. Indtil videre har jeg set The Tale of Princess Kaguya, The Wind Rises, Frost, Koto no ha no niwa, Monsters University, Turbo, Patema Inverted, Despicaple Me 2 og Boy and the World. Jeg mangler stadig Croods :)

Listen er indtil videre på 124 film i alt, men jeg ender nok på de 140 når jeg er færdig. So far har jeg tæsket mig igennem 92 af dem og det er et fantastisk projekt, som jeg klart kan anbefale at gøre!

Segoyuser/116755

Har i sidste uge set : Kong fra 1933, 1976 og 2005 fordi jeg ikke havde set den fra 1933, ville sammenligne de 3 film og må skrive de var dygtige i 1933, så måske når næste Kong film kommer i biffen se den.

Hvad ugen byder på ved jeg ikke endnu må lige kigge dvd samling igennem de jeg ikke har fået set, sorter i dvd film hvilke jeg vil beholde en del kom til en byttecentral og nogen til genbrug, de som var besluttet ikke beholde.

Julie

Det lyder spændende! Jeg synes Croods var god, så den skal du glæde dig til :)

Julie

Jeg har egentlig bare fået set en hel masse Elementary, sæson 2 fra episode 8 og resten af sæsonen, også sæson 3 indtil episode 8 :) Jeg er fuldstændig enig med Antaeus, det er en fremragende serie!

Niclas Dalby

Ifølge planerne byder denne uge på et par biografture og ellers film som The Necessary Death of Charlie Countryman, Rush, Nebraska og Labor Day. Der er også et par møder, der skal tilses, så jeg regner ikke helt med at nå så mange film i denne omgang.

Segoyuser/116755

Har lige set: Lyset i Havet i biffen, en film som sagtens kunne være foregået i virkelighed, flot filmet også med en vidunderlig natur.

Siden kommer den til at stå på den ny med Bridget Jones uden at have set nogen af de andre en veninde og jeg skal til tøseaften!! Lattermuskler blev brugt gik smilende derfra.

Find Dory fik set idag søndag! Ejj glad for tog tid til at se den, skøn film.

Niclas Dalby

For mig bliver det Lyset I Havet i morgen, Nerve på fredag og Find Dory på lørdag. Mandag næste uge skal jeg med en række kolleger ind og se Kærlighed og Andre Katastrofer.

Julie

Så har jeg fået set resten af sæson 3 af Elementary og er begyndt på sæson 4 :)

Derudover har jeg set filmen The Tale of the Princess Kaguya. Ganske god film, dog en ret sørgelig slutning :/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter