Cookie- og Privatlivspolitik
Kæmpeløn til Daniel Craig

Kæmpeløn til Daniel Craig

- hvis han vender tilbage som Bond

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Vi har tidligere skrevet om Daniel Craigs udtalelser, hvor han annoncerede sit exit som gentlemanagenten James Bond. Det var endda på trods af et tilbud på hele £68 mio. fra produktionsselskabet Sony Pictures.

Men nu meddeler Radar Online, at Sony har tilbudt Craig flere penge. Mange flere penge. Der er tale om $150 mio. i løn, hvis han vælger at vende tilbage til rollen i to nye film.

Det er højst sandsynligt derfor, at selskabet ikke har annonceret en ny Bond endnu, og ikke pga. vanskeligheder ved at finde Craigs efterfølger.

Sam Mendes vender ikke tilbage til instruktørstolen i den kommende 25. film i franchisen, og det bliver spændende at se, om Craig tager imod den lukrative lokkemad.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Om Craig fortsætter eller ej er jeg sådan lidt ligeglad med, det kommer an på filmen i sig selv. Det er dog ikke det, som bekymre mig. Hvis de har tilbudt ham 150 mio $ bliver det jo nærmest umuligt, at kunne hente en ny Bond efterfølgende, da prisen nok ikke bliver ligeså høj. Så det bekymre mig en lille smule, at den information er dukket frem, og jeg håber at det kun er rygter. For Craigs egen skyld burde han ikke tage imod den, og håber kun at hopper på af lysten. Vi får se, der går nok ikke så lang tid til, at noget bliver slået fast.

bambiexplorer

... er jo også en slags penge. Jeg havde takket ja, og skruet mit positive ansigt på i to film mere :)

Mickey

Dem jeg håber vil komme på tale:
1. Michael Fassbender
2. Henry Cavill
3. Nikolaj Coster-Waldau
4. Dan Stevens
5. Richard Armitage

Henrik Vinther

Jeg kan godt lide Daniel Craig som James Bond, i hvert fald i hans 3 første film. Spectre var en forfærdelig film, hvor Craig også skuffede en del, men nok primært pga. det elendige manus.
Med denne nyhed lader det til at Sony gerne vil færdiggøre Blofeld-historien som de satte op i Spectre, men den er jo desværre så håbløst søgt, at det ville være bedre for serien bare at ignorere Spectre filmen fremover. Der er brug for noget nyt. Så det ville hjælpe at få en ny Bond skuespiller og dermed en frisk start.

Hvis man skal tilbyde så mange penge for at få Craig tilbage, er det næppe det værd. Når selv £68 mio ikke er nok for ham, er det nok fordi viljen til at spille Bond ikke er der, og man kan derfor heller ikke forvente en god præstation fra ham. Sean Connery i You Only Live Twice og Diamonds are Forever viser hvor dårligt man spiller Bond, når ens eneste motivation er pengene.

Kim

Nu glæder jeg mig bare til at se kommentarerne fra alle de personer, der hele tiden himler op om, at "visse" instruktører kun laver film for at tjene mange penge ! Så er skuespillerne jo ikke et hak bedre... eller hva' ? Hermed lagt ud til debat ! ;-)

jeg er iøvrigt selv fløjtende ligeglad med pengene involveret, så længe filmen bare leverer efter MIT behov (Det gjorde Spectre iøvrigt IKKE) ! Det er da klart, at ligesom i mange sportsgrene i dag, så kan beløbene efterhånden blive ulækkert store, men så skal man også lige huske på, at rigtig mange af de penge jo går til velgørenhed, så i bund og grund har jeg ikke noget problem med det !

Jacob

Alle har deres pris, og hvis svimlende 150 mio. $ ikke kan gøre det, så tvivler jeg gevaldigt på at alverdens penge kan gøre udslaget. Så skal overtalelsen findes et andet sted.

CINEMANDRUP

Syntes egentligt at Craig gør det glimrende som Bond og jeg føler det ville passe helt perfekt med ihvertfald en enkelt film mere, selvom Sony har sagt de vil have ham til at skrive under på to film mere i rækken. Efter slutningen på forrige film Spectre ville det næsten være synd hvis han stoppede nu, da jeg gerne så lidt mere Blofeld i form af Cristoph Waltz i kambolage med Craig, da de jo har et helt særligt bånd

Jonas

Håber, at det få Craig til at sige ja. Jeg ville være tilfreds med bare én film til med ham og Christoph Waltz som Bond og Blofeld, inden en ny skuespiller hopper i jakkesættet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

14 timer siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

1 dag siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

1 dag siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

1 dag siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

1 dag siden