Cookie- og Privatlivspolitik

I morgen

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
11.08.2016
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Demain
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Særvisning m. debat
|

Dokumentarfilmen 'I morgen' viser, hvad der bliver gjort for at forhindre klimaforandring i verden.

Instruktørerne Mélanie Laurent og Cyril Dion sætter en bevægelse i gang for at skabe en bedre fremtid for deres børn.

De møder med øko- og miljøaktivister og rejser til forskellige steder rundt om i verden, bl.a. København, hvor tre fjerdedele af hele landets befolkning ejer en cykel, og Detroit i USA med store, økologiske haver midt i byen.

'I morgen' er Mélanie Laurents tredje værk af spillefilmslængde som instruktør, men den 33-årige franskmand er bedst kendt som skuespiller i internationalt anerkendte film som Inglourious Basterds og Beginners.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (65 votes)
4.9
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "De fleste film og tv-udsendelser om miljø og økologisk sammenbrud er paniske katastrofevarsler og dommedagsprædikener [...] 'I morgen' er anderledes." (Johs. H. Christensen)

  • Politiken

    "Det er fedt at være med filmens opsøgende reporter, Dion, og dens fortæller, Laurent [...], men billed-, lyd- og informationskollagen om aktivisme skæmmes indimellem af unødvendigt tydeligt musik ..." (Dorte Hygum Sørensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
gormuser/264885

Dokumentarfilmen ”I morgen” er særdeles kreativ og inspirerende. Selv om man ikke skulle tro det muligt, så omhandler filmen på fængende vis både fremtidens påtrængende globale klimaudfordringer, alternative muligheder inden for finansverdenen og skoleundervisningen - samt samfundsstyre ved såkaldt ”borgerligt ombud” i stedet for det sædvanlige repræsentative demokrati !
Den hjertelige dokumentarfilm må bestemt også kunne anbefales som diskussionsoplæg i mange vidt forskellige undervisnings- og forenings-sammenhænge.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.