Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer battle: Justice League vs. Wonder Woman

Superheltenes kamp

Stem op!
375
Stem ned!
0
(reset)

Under dette års udgave af Comic-Con blev der i traditionen tro frigivet en masse forskellige trailers til kommende storfilm - heriblandt trailere til Wonder Woman og Justice League.

Justice League-traileren viser Ben 'Batfleck' Affleck i rollen som Bruce Wayne, der forsøger at samle et hold. Heriblandt Jason Momoa som Aquaman og Ezra Miller som The Flash. 

Traileren til 'Wonder Woman' viser scener fra hovedpersonens ophav og efterfølgende møde med den moderne civilisation.

Begge film er nye led i DC Comics' store, sammenhængende univers - men hvilken trailer er bedst?

Wonder Woman får premiere den 1. juni 2017.

Justice League får premiere den 16. november 2017. 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Patrick

Set kun på trailers er den bedre. Synes ikke JL traileren fortæller os det helt vilde. Virker til de gør meget ud af at fortælle os "bare rolig, JL er ikke så mørk som BvS var og tager heller ikke sig selv nær så seriøst."

Set på filmene glæder jeg mig også noget mere til Wonder Woman. Hun var efter min mening et af de gode ting ved BvS og at Zack Snyder ikke er ved roret gør det kun bedre.

Thomas

Jeg glæder mig til begge film, men når valget står mellem Wonder Woman og Wonder Woman, Batman, Flash, Aquaman, Cyborg med flere, så må det blive Justice League.

Jian

Det er en drøm som DC fan at se JL på det store lærred for første gang! Selvom mange ikke var særlig begejstret for MoS og BvS, er jeg sikker på at DC nok skal få den respekt de fortjener med tiden!

Mickey

men Wonder Women var bare ALT for cheesy i BvS, og fungerede slet ikke som hun skulle. Håber dog at de får disse problemer ordnet i Justice League, og at hun ikke får en alt for stor rolle ift. tegneserierne.
Men uanset hvad, så er jeg stadig ikke overbevist af Gal Gadot i rollen. Hun er bare så anderledes sammenlignet med comic-version :/

Men bare de giver så meget skærmtid som mulight til ben Affleck, så skal det nok blive godt alligevel ;)

Jacob

Der blevet lovet mere humor i 'Justice League', og det er nok ikke tilfældigt at de viser et komisk møde imellem Bruce Wayne og The Flash. Wonder Women var en skrap kvinde i 'BvS', og det er fedt med de historiske rammer i hendes nye solofilm. Nærmest umuligt at vælge imellem dem ;-)

Adam Damkjer

Det må siges at det lover godt lige for øjeblikket for DC Comics! Ben Affleck Er perfekt valg til voldsom Batman, Gal Gadots Wonder Woman er et forfriskende pust til superheltegenren!

Derudover kan det nævnes, at DC Comics har valgt at fortælle deres historie ud af den samme vej dog med den smule mere humor og medmenneskelighed! Helt konkret: Superman smiler på et af de billeder som der blev vist under Comic Con! Hurra!

Dog viser DC at de er anderledes end Marvel, ved ikke at køre den same stil 100 % som dem. Marvel er måske lidt mere klassens frække dreng, hvorimod DC måske mere er klassens tænker. Begge roller er fantastisk at have, og jeg vil ikke være foruden dem begge!

Selvom man er DC fan, kan man nemlig godt holde af Marvel!

Lige nu ser min "hyped" rangliste således:

1) Suicide Squad
2) Wonder Woman
3) Fantastic Beasts and Where to Find Them
4) Justice League
5) Gaurdians of the Galaxy vol. 2
5) Kong: Skull Island

dippegalantuser/922792

Jeg håber på at Wonder Woman bringer lidt mere mysticisme ind i serien - også i JL - så der er en god kant til Marvels film, der jo stort set hele tiden handler om ny teknologi af den ene eller den anden art.

Glæder mig...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.