Cookie- og Privatlivspolitik
Adskillige film om Jason Bourne på vej

Adskillige film om Jason Bourne på vej

Flere end James Bond?

Stem op!
167
Stem ned!
0
(reset)

I næste uge er der premiere på den fjerde film om superagenten Jason Bourne (femte hvis man tæller spinoff'et The Bourne Legacy med). Men det bliver næppe den sidste.

Filmselskabet Universal Pictures udtrykker ønske om at producere langt flere film om deres svar på James Bond.

I et interview med The Playlist fortæller Universal-chefen Donna Langley:

- Selvom Matt og Paul har været meget definitive i deres udtalelser om ikke at vende tilbage, var vi aldrig villige til at lade det påvirke vores beslutning. Her er målet: At lade Matt Damon og Paul Greengrass lave Bourne-film, indtil de ikke kan mere.

Hvorvidt dette betyder indtil Matt Damon bliver for gammel, eller bare indtil de ikke gider mere, er uvist, men udmeldingen er godt nyt for fans af action-serien, der er baseret på Robert Ludlums romanhelt.

Samtidig tyder det på, at filmselskabet har en stærk tiltro til den nye film, både hvad angår kvalitet og kommerciel styrke.

Hvorvidt Matt Damon og Paul Greengrass er interesserede i at fortsætte serien, er der ingen forlydender om. Men i og med de begge tidligere har sagt farvel til franchisen, skal man på ingen måde udelukke det.

Jason Bourne får premiere den 28. juli.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Jeg vil kun kalde det heldigt hvis der er kvalitet. Det vil sige spændende karakterer og god historie. Uden det vil det bare blive endnu en mindless francies som jeg ikke gider følge. Det der også gør den her sværd er at ufattelig meget af det her hviler på Matt Damon. Uden ham virker det ikke - i min optik.

Antaeus

Ja, sådan virker det nu.
Men mon man sagde det samme om James Bond i gamle dage, altså at det hele hviler på Sean Connery? Men det er jo gået fremragende med at skifte James Bond ud med nye skuespillere.

Personligt ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal mene, men lidt det samme som dig. Får vi kvalitet så er det i orden med mig, men kan de holde det? James Bond filmene har næsten alle været af virkelig høj kvalitet da de kom ud og helt utroligt så meget de har været med på fremtidens teknologi. Det har virkelig været en fornøjelse at følge. At nogle så har fået kappet noget af tidens tand er helt forståeligt.

Horsi

Jeg har ikke svaret. Jeg holder virkelig meget af Jason Borne serien, men skippede faktisk nr. 4 netop fordi det virkede så forkert at lave film uden ham. Desuden er jeg også ved at være træt af Hollywood aldrig propper noget nyt ud.

Vi må nok vente og se hvad der sker før det giver mening at gætte videre. Men kvalitet frem for alt. Uden det gider jeg slet ikke se videre med eller uden Matt Damon. Det der også gør mig nervøs for flere film er at traileren i min optik lægger op til at det her bliver konklussionen på serien. Hvis den bliver det så vil næste film starte fra et dårligt udgangspunkt.

Antaeus

Hvad har du ikke svaret ?

Hollywood kan bare fyre løs for min skyld så længe det er god kvalitet. Men du har ret i at der er virkelig meget fortsættere, genudgivelser, reboot, filmatisering af bestseller bøger osv. Måske fordi det er den sikreste vej til at få pengene hjem igen, som jo er ret store summer.

Personligt elsker jeg at de fortsætter Star Wars, superheltefilm og fortsættelser af andre gode film. Fx X-men, Indiana Jones (4'eren er øv), Die Hard (5'eren er øv), Harry Potter osv. Jeg havde også gerne set et helt Tolkien univers af film. Men jeg vil også have helt nyt.

Matt Damon er et super valg til Bourne, Men den "rigtige" (læs: første) Bourne er jo Richard Chamberlain i en ganske vellykket miniserie.
http://www.imdb.com/title/tt0094791/?ref_=nm_flmg_act_32

Horsi

Beklager meget. Det var en ufærdig tanke. Jeg mener blot at jeg ikke har svaret til hvad der vil ske med franciesen.

Jeg længes nu efter lidt mere ligevægt, specielt fordi en del af alle de ting virker mest som dårlige film der tjener penge på brandet og ikke laver noget fedt. Du skriver selv i det afsnit at gode francies kan være fede med fortsættelser kan være fede men kan blive smadret af endeløse dårlige sequals. Går det skidt? Så rebooter man da bare. Måske jeg er for hård, men jeg ville bare ønske at vægtskålen ville tilte lidt mer lige imellem nyt og velkendt.

Der er mange gode ting hvor man kunne ønske sig mere i forskellige universer. Men kvalitet og jeg håber virkelig at denne francies kan leve videre, men vi må se. Tak for at lade mig vide om denne serie, det må jeg tjekke ved lejlighed.

CINEMANDRUP

Matt Damon og instruktør Paul Greengrass har gentagne gange sagt, at de vil vende tilbage til Jason Bourne universet, hvis der var en historie at fortælle og der var en udvikling i karakteren. Alt andet ville også virke hovedløst.

Matt Damon har dog udtrykkeligt sagt, at han kun vender tilbage til Jason Bourne fordi, at Paul Greengrass er instruktør og fordi deres samarbejde er så unikt med forståelse og respekt for hinanden.

Hvis historien er der skal man ikke udelukke at de kan vende tilbage, men jeg er nu også bange for at det er sidste gang at Matt Damon vender tilbage til glansrollen som Jason Bourne. Men lige præcis dette standpunkt ønsker jeg så meget at tage fejl på:-)

Jeg er vildt glad for nyheden om mange fremtidige film, men lad det nu ikke gå over i hovedløs action. Skab en historie med karakterudvikling til de fremtidige film, hvis interessen for Matt Damons tilbagevenden skal have en chance.

Jacob

Ligesom enhver anden franchise kan de nærmest blive ved i det uendelige, men tror nu alligevel at det bliver sidste omgang med Matt Damon. Spørgsmålet er så bare hvordan de vil fortsætte uden ham. Vil de lade en anden skuespiller kører ufortrødent videre som den samme karakter, eller vil de genstarte Jason Bourne?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.