Cookie- og Privatlivspolitik

Da Vinci Mysteriet

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.05.2006
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Da Vinci Code
|

Thrilleren 'Da Vinci Mysteriet' handler om professoren Robert Langdon, der bliver involveret i et mord på Louvre i Paris, som resulterer i en hæsblæsende jagt på historiske hemmeligheder.

Dan Browns 'Da Vinci Mysteriet' er én af vor tids mest læste, omtalte og populære romaner der nu er blevet filmatiseret af Ron Howard. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (81 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

DA VINCI MYSTERIET ville gå over I historie som noget af det bedste.
Om det er så fra bøgerne eller film må folk selv mene.

Mikkel Poulsen

Filmen er meget mere underholdende med 25 min ekstra scener som jeg har på Blu-ray ligesom med Angels & Demons extended edition!! Jeg håber på at Inferno kommer med extended edition engang på Blu-ray til Februar - Marts 2017!

Frederik

Elsker virkelig denne film har set den ca. 5 gange og hver gang forbavses jeg over hvor fantastisk veludført en film den er.
Filmen har et fedt plot, gode skuespiller prestationer og et tempo der gør at man ikke har tid til at holde pauser undervejs.

Mikkel Poulsen

Begynder optagelserne til Dan Brown's normal 4 roman, men film nr 3 Inferno og den er sat til udgivelse Oktober 2016 måske før hen i Maj 2016 ligesom med de forrige. Nøj hvor jeg glæder mig

Nikolaj

Desværre.

Jacob

En amerikansk forsker i symboler, tegn og skjulte budskaber hvirvles ind i et net af intriger og mørke hemmeligheder, hvor vores syn på kristendommen vil vendes på hovedet. Dan Brown skabte en fantastisk bestseller, og at bringe historien op på det hvide lærred burde være en smal sag, men det hele virker langtrukkent og tørt, og jeg mener ikke at det er Tom Hanks mest glorværdige rolle.

Philip

Efter at have læst bogen, så jeg meget frem til filmen og jeg fik indfriet alle mine forventninger.
Filmen indeholder så meget historie, at det derfor kun er perfekt at filmen varer 2,5 time og man er på intet tidspunkt ikke underholdt.
Uanset om det er spændingen, skuespillerne eller jagten på "Den Hellige Gral", så lykkes det instruktøren at få publikum med ind i handlingen.
Tom Hanks gør et godt stykke arbejde med Robert Langdon og det at Audrey Tautou & Ian McKellen er med i filmen gør den bare endnu bedre.

Line FS

Jeg har kun meget få gange i mit liv faldet i søvn under en film, og det gjorde jeg sgu under denne. Jeg elsker Dan Brown, han er en af mine yndlings forfattere. Men synes sgu ikke de har gjort det særlig godt.
Det er HELT galt med Tom Hanks som Robert Langdon... Det stopper aldrig med at irritere mig!!

Mikkel Poulsen

Som professor Robert Langdon igen i Inferno, der vil få premiere i 2015 18 December også vender. Ron Howard tilbage igen som instruktør og sikkert Hans Zimmer med soundtrack, glæder mig jeg er fortiden igang med og læse Inferno rigtig god/ spændende super bog. Også er jeg virkelig glad for at Tom Hanks vender tilbage igen i hovedrollen! :) ellers elsker jeg rigtig meget Da Vinci Mysteriet er den bedste skattejæger film nogensinde efterfuldt af National Treasure 1-2, handlingen er gennemført dog ændret med starten hvor Langdon i bogen vågner op på et hotel i Paris men i filmen holder konference møde. Ellers er den gennemført i forhold til Engle & Dæmoner som jeg ellers også elsker fed flot film men alligevel skuffede det mig med Robert Langdon der aldrig var på CERN i filmen, men i bogen og hvad blev der er Maxilian Kohler som ellers jeg elskede i bogen!

Mikkel Poulsen

Rigtig rigtig rigtig spændende og pisse god film, selvom den spiller 167 næsten 168 minutter, og måske virker for langt i mentet, men aligevel fortæller den en helt masse spændende med.. Jesus Kristus og om at han måske skulle havde haft en kone og et barn ved navnet.. Sara og den gådefulde.. Maria Magdalene som de i filmen jo udtaler sig så meget om og er på jagt efter hendes jordiske rester, og alt det med cryptexet virkelig virkelig interessant altså, jeg kedet mig dog ikke på noget tidspunkt, jeg har dog bogen men har dog ikke læst den, for der skulle jeg se filmen, men kan godt være at jeg på et tidspunkt ville læse den, ligesom for at få nogle andre indtryk med som ikke var med i filmen, men ellers synes jeg.. Tom Hanks er den rette til rollen som symbolforskeren.. Robert Langdon ingen anden kunne have spillet den rolle surverænt og godt som Tom Hanks gør der, synes da også de andre skuespillere som er med gøre et godt stykke arbejde, en film jeg aldrig ville blive træt af at se også fordi den er filmet på Louvre Museet, som man jo selv har været på her i sommerferien så er det jo spændende at være de steder hvor en film er optaget, ellers super top underholdning til en weekends aften med popkorn og det hele til jaja, og har den selv på dvd såe det er intet problem har også.. Engle og Dæmoner på dvd, og ser meget meget frem til en filmatisering af.. Det Forsvundne Tegn på et tidspunkt, for af den slags historier som.. Dan Brown giver os fra hans berømte og spændende bøger, ville jeg have flere af også på film tak!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.