Cookie- og Privatlivspolitik

Film om Howard Hughes får trailer

Warren Beattys stjernespækkede drama-komedie

Stem op!
178
Stem ned!
0
(reset)

Det er 18 år siden, at Warren Beatty sidst havde en film i dansk biografdistribution, men nu er den 79-årige instruktør og skuespiller tilbage med den romantiske drama-komedie Rules Don't Apply.

Filmen handler om den håbefulde skuespillerinde Marla Mabrey, der i 1950ernes Hollywood bliver hyret af den excentriske milliardær Howard Hughes til en ny film. Hun får hurtigt et godt øje til den nyansatte chauffør, Frank, men de må holde deres kærlighed hemmelig, da Hughes ikke tillader ansatte at være i forhold med hinanden.

Selvom dele af filmen er biografiske, bl.a. rigmanden Howard Hughes' tilstedeværelse, er historien Beattys egen. Traileren tyder på, at vinklen er noget anderledes og mere humoristisk end Martin Scorseses kendte Howard Hughes-biografi, The Aviator.

Hovedrollen som Marla spilles af Lily Collins, kendt fra The Mortal Instruments, og hendes elskede Frank bliver spillet af den kommende unge Han Solo, Alden Ehrenreich.

Warren Beatty har selv rollen som Hughes, og blandt birollerne finder vi en lang række Hollywood-stjerner og kvalitetsskuespillere: Alec Baldwin, Ed Harris, Matthew Broderick, Annette Bening, Martin Sheen og Steve Coogan.

Rules Don't Apply får premiere den 10. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg kan godt lide at Beatty har valgt en anden vinkel, men alligevel synes jeg ikke rigtigt det vi så i traileren fungerede som komedie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.