Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede af Pennywise

Første billede af Pennywise

Se den nye morderiske klovn i Stephen Kings It

Stem op!
302
Stem ned!
0
(reset)

Den svenske skuespiller Bill Skarsgård skal spille den morderiske klovn, Pennywise, i filmatiseringen af Stephen Kings gyserroman It.

Entertainment Weekly har offentliggjort det første billede af seriemorderen forklædt som børnenes ven. Det dystre billede af Pennywise giver både kuldegysninger og høje forventninger til instruktøren af filmen, Andres Muschetti, der stod bag gyseren Mama.

Udover et billede bragte EW også et kort interview med Skarsgård, der fortalte om sin rolle og de store sko, han skal udfylde.

- Der er noget barnligt over karakteren, for han er så tæt knyttet til børnene. Klovnen er en manifestation af børnenes fantasi, så der er et barnligt element.

'It' har tidligere været filmatiseret som en mini-serie med Tim Curry i rollen som Pennywise. Den nye version til det store lærred bliver delt op i to film, hvor den første kommer til at foregå i 80erne.

It får premiere den 7. september 2017.

©Entertainment Weekly

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Syntes umiddelbart at dette Pennywise selfie mangler et eller andet. Jeg tænker, at den bliver mere dyster i sin portrætteren, med den nye joker agtige sminke som bare blive tværet ud omkring næsen. Jeg er vildt spændt på når der engang dukker en trailer op, hvordan de har ramt stemningen, for det siger en del om hvad vi har i vente. Filmen må godt grave dybere ned i vores skrækfølelse end blot simple jump scares. En klovn som Pennywise fortjener det og karakteren er jo en guldgrube at hive fat i. Specielt håber jeg at del to af filmen får et bedre udgangspunkt end den gamle version, for her haltede den lidt for mig.

Tim Curry gjorde det glimrende som Pennywise og den klovn har godt nok skræmt mig meget i min ungdom, så jeg ønsker virkelig det bedste for dette reboot, for denne/disse film fortjener en opdatering som er fyldestgørende til værket og kan vække gru og rædsel for nye publikummer.

Christian

Jeg har glædet mig til den i 8-9 år, lige siden de første gang snakkede om at remake den til det store lærred.

For i øvrigt, til dem som ikke skulle vide det: Den gamle var aldrig i biografen. Det var en meget billig tv-produktion, der manglede over 50% af bogen - som jeg elsker til døde (har læst den tre gange). Sjældent har en historie tigget og bedt så meget om, at få sig en ordentlig og ambitiøs adaption op på det store lærred; en der honorerer bogens utrolige potentiale! Jeg er normalt ikke meget for remakes/reboots, men jeg anser ikke denne for værende et klassisk eksempel på dette. Ærligt talt, så ville det være direkte skamfuldt, hvis ikke den fik sig en ordentlig og velfortalt udgave (100% bliver den mere tro bogen denne gang, som det absolut mindste) Selvom det lyder groft det her (undskyld på forhånd), så kunne jeg aldrig have respekt for en mening der lød på, at det er åndssvagt at re-make filmen, HVIS denne mening kom fra en person som ikke engang har læst bogen, og derfor udelukkende har en nu 28-årig gammel tv-produktion at dømme ud fra. Det jo absurd. Disse individer har, med alt respekt, ikke den fjerneste ide om hvad de taler om. Læs bogen og vend herefter tilbage og sig en gang til, at filmen ikke behøves et remake - lol.

Hvis filmen er en krig og en hjernalder om at nå os i DK, flere MÅNEDER efter den allerede har fået premiere i USA, så flejner jeg virkelig, det magter jeg simpelthen bare ikke!! Gysere er meget, meget tit, af en eller anden mærkelig grund evigheder om at ramme os her i DK? :-( Det har bare af IKKE at være tilfældet med denne her. Jeg glæder mig åndssvagt meget, og med god grund.

Jeg tror på, med den rette og ambitiøse behandling, at denne gyser kan være stærkt med til at RE-definere genren. Historien er massiv og virkelig langt, LANGT mere end din standard gyser historie (og vælger de at koge den ned til det, så flejner jeg også) Det er en sand "epic" inden for sin genre. En dybdeborende og nådesløs historie om det stærkeste bånd af venskaber. Om det, at vokse op og være bange - og glemme hvor man kom fra. Den handler om en by der er svøbt ind i flere 100 års mørk forbandelse, siden IT første gang vågnede op fra sin "slumren". Bogen handler om frygt, og langt mere end den der blot er på overfladen. Den handler om tro og kærlighed. Klovnen Pennywise er blot toppen af kransekagen. Jamen altså, det er så smuk en mørk perle! :-) Shit, jeg glæder mig. Must See i 2017. Endelig kom de igang med at filme den :-)

Segoyuser/116755

Så IT for mange år siden, nejjj tak min nerver kan ikke tåle en mere men god fornøjelse til jer som ser frem til et gys hvis muligt!!!

HeavenOfHorror.dk

Mange elskede Tim Curry som Pennywise, men næsten lige så mange synes også, at der er plads til forbedringer i del 2 af originalen, som løb lidt af sporet. Så vi glæder til at se, hvad de kan byde på i den nye version.

Jonas

Har kun set Bill Skarsgård i Netflix' tv-serie Hemlock Grove, men dér gjorde han det fantastisk som lige dele rigt røvhul og lidt for blodtørstig vampyr, så det bliver spændende at se ham tackle en af Stephen Kings mest ikoniske figurer.

Jian

Håber lidt at han ser uhyggeligere ud i filmen end på det her stilbillede, for synes Tim Curry som Pennywise så langt mere gyselig ud. Glæder mig stadigvæk til at se filmen!

Jacob

Om nogen har den klovn skræmt mig næsten til døde, og ham her den nye kan sikkert gøre det igen ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden