Cookie- og Privatlivspolitik

Central Intelligence

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og actionfyldt grundstemning. Den er i mange scener klippet i et hurtigt tempo og indeholder scener med voldsomme slagsmål, skyderier og eksplosioner. I én scene bliver hovedpersonen skudt og ses liggende livløs på gulvet. Det er uvist om han dør. I en anden scene flås struben ud på en mand, og det blodige strubehoved ses kortvarigt. Idet grundstemningen er humoristisk, hovedfigurerne er stærke og handlekraftige, og filmen forløses positivt, vurderes det, at den kun kan virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
30.06.2016
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Central Intelligence
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Komedien 'Central Intelligence' følger den føjelige revisor Calvin, der engang var skolens sejeste fyr. Calvins forudsigelige og lidt kedelige tilværelse bliver hurtigt ændret, da han genoptager kontakten med en gammel skolekammerat på Facebook.

Bob var klassens tykke dreng, men er nu toptrænet, tophemmelig CIA-agent med en mission, som han overtaler Calvin til at deltage i. Snart er makkerparret ude, hvor de har svært ved at bunde.

Action-stjernen Dwayne Johnson kan ses i rollen som den frygtløse Bob, og hans imponerende fysik stilles over for den hurtigsnakkende, 163 cm høje komiker Kevin Hart.

Makkerparrets kemi har vist sig at være holdbar, for til næste år kan de opleves over for junglens dyr i genindspilningen af Jumanji. 'Central Intelligence' er instrueret af manden bag Familien Miller... langt over grænsen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (711 votes)
4.8
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Ja, det mest mindeværdige ved 'Central Intelligence' er faktisk fraklippene inden rulleteksterne." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Det lykkedes instruktør Rawson [...] at lave en charmerende og ret morsom buddy-komedie - hvor der ikke skal tænkes, men bare grines ..." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Der er ikke noget bedre end at få sine fordomme gjort til skamme, og det er præcis, hvad denne komedie gør." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... en overrumplende morsom præstation af Dwayne Johnson gør, at 'Central Intelligence' alligevel giver sommerhumøret et fjollet pift." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Filmisk mesterværk og revolutionerende....nej det er den ikke.

Men man er FÆRDIG af grin fra start til slut. Kevin Hart og the Rock er eminente og spiller fantastisk sammen. Det flyver rundt med sjove punchlines, skøre set-ups og fremfor alt masser af humor.

Stephanie

Går man ind med forventninger om en hyggelig, humoristisk film uden de mest fantastiske virkemidler, er det en rigtig god film!
Man kan slukke for hjernen og bare nyde en anderledes Dwayne Johnson og en lettere hysterisk Kevin Hart med gode jokes og bromance.

Christoffer

Det uden tvivl én af de sjoveste film jeg i mit liv har set!
Da jeg så den første gang, blev jeg nødt til at se den igen - dagen efter.
Den kan klart anbefales! :-)

MFSuser/600157

Ikke en film hvor man kommer til at høre "and the Oscar goes to...." men absolut underholdende og morsom og med en glimt i øjet.

Dog en enkelt morale I filmen som mange kan lære af uden at det opfattes alt for højtrangende:-) Vil ikke afsløre her, men overlade det til dem der ser at konstatere.

Leon

Det er hvad man har i øjnene det meste af filmen. Vi var underholdt fra start til slut. De 2 modsætninger gør det super godt gennem hele filmen. En af de få film i år jeg fik lyst til at "spole tilbage" og starte forfra.

Kan absolut anbefales!

Jensuser/17378

Shit The Rock er stor og Kevin er lille. Sjov film der nok ikke går over i filmhistorien, men alligevel et godt grin værd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.