Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Popcorn

Spørg kino.dk → Popcorn

Tonyuser/1379125
Tonyuser/1379125 4 år siden

Hvor meget vejer de forskellige optioner af jeres popcorn ?

Mvh
Tony

Stem op!
252
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Biograf Popcorn, 1 liter bæger (30 g)

Biograf Popcorn, 2 liter bæger (60 g)

Biograf Popcorn, 3 liter bæger (90 g)

Biograf Popcorn, 4 liter bæger (120 g)

Biograf Popcorn, 5 liter bæger (150 g)

Biograf Popcorn, 6 liter bæger (180 g)

Tonyuser/1379125

Sådan Camilla

IWannaBeSedateduser/184940

Hvor meget ville et bæger med 7 liter så veje? Og 8 liter? Og 10 liter? (9 liter kunne jeg godt regne ud ville være omkring 1600 g)

Camillauser/138272

Jeg har kopieret fra en ernæringstabel.

For at gøre det overskueligt har jeg fjernet kalorierne.

GiwizZeni

Kære venner og lidelsesfæller!

Jeg erkender at det ikke er formålet med denne popcorns-debat, men jeg kan alligevel ikke lade være med at nævne mine forbehold. Priserne på slik, popcorn og drikkevare er efterhånden vanvittige i biografen. Jeg har droppet det for længe siden og opfordre alle andre til at gøre det samme. Men det er af andre grunde end priserne. Det er af følgende årsager:
DEN VANVITTIGT ENERVERENDE IRRITERENDE LARM AF GNASKENDE BIOGRAFGÆNGERE!!! Jeg fatter ikke at larmende "madvare" i det hele taget sælges i biografen. Hvem har overhovedet fundet på noget så dumt, som at sætte biografturen sammen med indtagelse af popcorn? Det er jo rablende skørt!!!
Går man f.eks. i teater - jeg har prøvet det et par gange - får man en lille plastikpose udleveret hvis man køber slik, som ikke kan knitre. Den hælder man så sit slik over i inden forestillingen. Genialt, da de to nydelser - at guffe slik og se et teaterstykke - jo ellers ikke harmonerer med hinanden.
Jeg kan godt lide smagen af popcorn og kolde sodavand, men det er da når man tænker over det, vanvittigt at sætte disse to nydelsesmidler sammen med en biograf, hvor man gerne have at der er ro til at nyde filmen. Man ryger jo heller ikke pipe under et samleje, vel! Heller ikke selvom man godt kan lide at ryge pipe...
Man bliver indledningsvis bedt om at slukke sin mobiltelefon før filmen begynder. Men hvorfor det? Den forstyrrer da mindre end den nar der sidder ved siden af mig og gnasker popcorn og slubre cola. Jeg ville så men slet ikke hører det, hvis hans telefon ringede, for han larmer i forvejen som en hest der fodres ved truget.
Lets face it! Larmende mad og drikkevare hører ikke hjemme i en biograf. Det er et brud på biografgængernes 'Code of Conduct'. Ligeså meget som brydning, at øve sig på blokfløjte eller stangtennis ville være det under en film i biografen.
Så lad være med at bruge penge på det! Så kan du måske få råd til at gå i biografen lidt oftere - og vi andre kan få ro!

Katja

Jeg bliver slet ikke irriteret over lyden af folk, som spiser popcorn.. faktisk er det slet ikke noget, jeg lægger mærke til.. så jeg vil blive ked af det, hvis de pludselig forsvandt fra kioskudvalget.. #elskerpopcorn

Til gengæld har jeg det ret stramt med de folk, som ind i mellem tjekker deres mobil og nærmest lyser hele salen op med deres skærm.. not cool..

Mysmilla

Altså, jeg går ud fra, at du mener et fyldt bæger, ik?
Jeg har vejet et 2,5 liters og det vejer 160 g.

Camillauser/138272

-sådan én er der i min hjemstavn <3

DJT

er sjældent jeg selv køber popcorn når jeg er i bio, men de generer mig absolut ikke. Ej heller gør sodavand og andet guf. Men med lysende telefoner og folk der plaprer løs, bliver jeg dybt rasende.
Noget andet er, at hvis alle holdt op med at købe slik osv, ville billetterne stige til det tredobbelte. Biograferne henter deres indtjening på det, da de skal betale op mod 75% af billetindtægterne til filmstudierne.
Så hvis du gerne vil have, at der stadig skal være biografer i fremtiden, så sæt dig lidt ind i tingene.

bambiexplorer

nachos med ost, overparfumerede personer samt knitrende slikposer burde forbydes i biografen ...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter

Senest aktive brugere