Cookie- og Privatlivspolitik

Den lille prins

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er fortalt i et roligt tempo og har en lun grundtone. Den indeholder dog også scener af mere alvorlig eller dramatisk karakter, hvor en pige er i mindre fare. Her ser man hende kæmpe for ikke at blive opslugt af nogle store maskiner, og man ser hende kæmpe for at komme væk fra nogle onde karakterer. Da pigen er stærk og handlekraftig, da filmen er en animationsfilm og da hun ikke kommer til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke urovækkende på de yngste under syv år.

Se mere på medierådet.dk
09.06.2016
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Little Prince
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, 2D - Babybio, Særvisning
|

I animationsfilmen ’Den lille prins’ forsøger en mor at forberede sin unge datter til en akademisk fremtid ved hjælp af et meget stramt skema.

Legetøjet er blevet skiftet ud med tykke bøger, og den lille piger glemmer hurtigt, hvad det vil sige at være barn, og fokuserer kun på den voksne verden, der venter hende. 

Men en dag bliver pigens bestræbelser afbrudt af den excentriske nabo, Piloten, der med spændende historier og tegninger præsenterer hende for den lille prins' verden - en verden som naboen selv blev indviet i for mange år siden.

Sådan begynder pigens magiske og eventyrlige rejse, hvor hun genopdager vigtigheden af at være barn og altid at følge sit hjerte.

Filmen er inspireret af Antoine de Saint-Exupérys ikoniske børnebog af samme navn fra 1943 og er produceret med en blanding af computer- og stop motion-animation for at understrege skiftet mellem pigens og prinsens verden.

’Den lille prins’ er instrueret af Mark Osborne, manden bag den Oscar-nominerede Kung Fu Panda fra 2008, og de danske stemmer leveres af bl.a. Waage Sandø, Trine Pallesen, Stine Stengade, Olaf Johannessen og Celine Julie Ross. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (293 votes)
4.7
4.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Man kan tydeligt mærke, at der bliver trykket hårdt på følelsesknapperne, men ikke mindst styrken i den oprindelige historie gør sin virkning, og til sidst lader man tårerne flyde." (Kristian Lindberg)

 • Ekstra Bladet

  "'Den lille prins' [...] er en hyldest inspireret af bogen frem for en 1:1-filmatisering." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Man sammensmelter en nostalgisk stil med en nymodens glans. Og samtidig gives der i den grad plads til, at også publikum kan se og opleve med hjertet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Trods ædle ambitioner, charmerende momenter [...] virker denne første animation af kultværket alt for konstrueret ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Faktisk ville det ikke give mening at bruge den gamle historie, uden at tilføre den noget nyt. Her er det gjort i bogens ånd, som man siger." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sofie

En rigtig god historie. Smuk og dejlig.
Vi anbefaler at medbringe lommetørklæder

Jacobuser/335618

Nogen der ved, om den bliver vist med engelsk eller dansk tale?

Erik F

Den har dansk tale.

Wayne

Jeg er ikke sikker på at det gør noget godt at man væver to historier sammen.

Nissen

Har set filmen uden for danmark og må sige at den er meget godt
også selv om det er 2 foreskellige historier :)

Wayne

Ja, jeg kan se at den får ros fra mange - og det er også ved at være lang tid siden at den har haft premiere, andre steder i verden - så den skal da helt sikkert ses. ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.