Cookie- og Privatlivspolitik

Nattens dæmoner 2

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles uhyggelig og angstfremkaldende grundstemning, og den benytter sig i stort omfang af diverse gyservirkemidler. Den indeholder utallige scener, hvor en familie, heriblandt mindre børn, skræmmes af en meget ondartet dæmon, som hjemsøger deres hus. I mange scener ses en lille pige, som er besat af dæmonen, og man ser hvordan pigen forvandles og taler og udtrykker sig gennem dæmonens uhyggelige person. I én scene spærres en kvindelig hovedfigur pludseligt inde i et mørk værelse, hvor hun angribes af et uhyggeligt maleri, hvorefter hun i syner ser sin mand blive dræbt. Hertil kommer flere scener, hvor børn har voldsomme mareridt eller skræmmes af uhyggelige, uforklarlige fænomener. Det vurderes, at filmen kan virke stærkt skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.06.2016
| |
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Conjuring 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Gyseren ’Nattens dæmoner 2’ følger de to berømte dæmonuddrivere, Ed og Lorraine Warren, der rejser til den engelske forstad Enfield. 

Parret skal hjælpe en enlig mor, der bor med sine fire børn i et gammelt hus, som tilsyneladende er hjemsøgt. 

Familien har i en periode oplevet uforklarlige og angstfremkaldende hændelser, som især har centreret sig om den yngste datter, Janet. Men i forsøget på at hjælpe den unge pige, ender Warren-parret med selv at blive angrebet af en ondsindet ånd.

Filmen er en efterfølger til den succesfulde Nattens dæmoner fra 2013 og tager udgangspunkt i en sand historie, der eftersigende er en af Warren-parrets mest rædselsvækkende paranormale efterforskninger nogensinde.

’Nattens dæmoner 2’ er instrueret af James Wan, der er kendt for sit flotte stilistiske udtryk og effektive jump-scares. Både Patrick Wilson og Vera Farmiga vender tilbage til deres respektive roller som Ed og Lorraine Warren. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (894 votes)
4.9
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Filmen er [...] en ganske konventionel gyser og benytter flittigt genrens grundgreb: Frygt ophobes gennem falske alarmer og antydninger, og det endelige chok, den adrenalinbrusende forløsning, kommer først en tand senere, end tilskueren forventer." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • BT

    " ... som biografgæst og gyserfan bliver man suverænt underholdt og 100 procent 'gennemgyset'." (Henning Høeg)

  • Politiken

    "Den leg med at inducere virkelighedsfrygt i publikum rammer panden mod filmens selvalvorlige, men også komisk legesyge ophobning af horroreffekter ..." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alexander

den er uhyggelig men også lidt sjov. synes den spiller lidt for meget på det onde.. kunne godt tænke mig man lærte lidt mere om charactersne, hvor de har gået i skole henne, hvilke uddanelse de har og generelt det baggrundsstof der er med til at gøre en gyserfilm lærerig. det er rigtig sjovt med sådan nogle spøgelser, men det virker lidt utroværdigt, mår man ikke kan ser dem. min plads var god, sad på række syv, lige i midten. god udsyn udover hele biografen. fremragende sæder de har i Big bio i Herlev!

Frederik

I de senere år har biograferne efter min mening været præget af halv eller hel dårlige gyser film, men det er mr. Wan ved at få lavet godt og grundigt om på!!!
Wan er manden bag Saw som efter min mening kun er en serie af midelmådige gyser film, men han har også lavet flere kendte psykologisk uhyggelige gysere som fx. Insidious, Dead Silence, Annabelle og så self. Nattens Dæmoner. Nattens Dæmoner 1 var en fænomenalt spændende gyser som var spændende nok til at få tilskuerne til at sidde limet til lærredet, men også så uhyggelig at man havde svært ved at blive i stolen. I Nattens Dæmoner 2 skulle han self. gøre dette om, men uden at det blev uoriginalt og kedeligt, og det har han efter min mening gjordt brand godt. Nattens dæmoner 2 er en film med en spændende historie, uhygge og store overraskelser.
Jeg vil klart anbefale alle gyserfans at tage ind og se den?!!!

-Frederik

Simon

James Wan har ikke instrueret Annabelle. Det har John R. Leonetti. Men James Wan har til gengæld produceret den.

Brittany

er filmen på engelsk ?

Signe Lausen

Ja, den er amerikansk ligesom den første Nattens Dæmoner.

Jon

En god gyser, den har dog nogle problemer. Se den med dine venner, det er det værd. Problemerne trækker den ned til en 6.8/10 den mangler lidt til at komme op på 7, men den er totalt det værd.

Simon

Hvad var det du synes trak filmen ned? Er bare nysgerrig :)

Carinauser/130391

Filmen var rigtig god men havde forventet at skrige noget mere. Den var uhyggelig og gemte mig rigtig meget men alligevel glæder jeg mig meget til 3. Eller jeg forventer da en 3'er efter som 2'erens slutning lagde MEGET op til en 3'er.

nielskyeduser/661723

Lækkert at se at det stadig kan være kunstnerisk lækkert at se en gyserfilm. Ville dog ikke haft noget imod lidt flere skrigfremkaldende øjeblikke.

Mariyauser/621595

Alle forventinger blev overgået. Skreg som en lille pige

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.