Cookie- og Privatlivspolitik
2 x Spider-Man i Homecoming?

2 x Spider-Man i Homecoming?

Dagens nyhed starter spekulationer

Stem op!
56
Stem ned!
0
(reset)

Donald Glover er i dag officielt ombord Spider-Man: Homecoming, hvilket har startet en del spekulationer.

Rollen er nemlig stadig ubekræftet, og medier som Movieweb skriver derfor, at Glover muligvis skal spille Miles Morales... også kendt som Spider-Man.

The Ultimate Spider-Man / Marvel

Marvel-tegneserierne har over årene introduceret flere versioner af Edderkoppen - heriblandt Morales. Den mest kendte er selvfølgelig stadig den originale helt, Peter Parker, der i 'Homecoming' spilles af Tom Holland.

Teorien kommer ikke ud af det blå. Da Andrew Garfield i sin tid fik titelrollen i The Amazing Spider-Man, var Glover favorit blandt fans til at spille Morales. Med dagens nyhed er dette scenarie igen muligt. Oveni hatten lægger Glover stemme til karakteren i animationsserien 'The Ultimate Spider-Man'.

I tegneserie-universet overtager Morales faklen efter Parkers død, hvilket selvfølgelig ikke kommer til at ske i 'Homecoming'. De to karakterer mødes dog ganske kort i forlægget, så en fælles filmisk front er ikke helt urealistisk.

Tom Holland og Donald Glover får desuden selskab af Robert Downey Jr. som Iron Man og muligvis Michael Keaton i en skurkerolle.

Spider-Man: Homecoming får dansk premiere den 6. juni 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Jeg ved ikke hvad der er rigtig og forkert men jeg glæder mig i alle tilfælde til at se en god Spider-Man film og se Spider Man komme hjem til Marvel familien. Jeg er så glad for at Sony Pictures og Marvel Studios endelig fandt ud af at dele rettighederne. Jeg er næsten også villig til at se den Spider Man film vi får når Marvel hjælper med at laver deres film. Jeg kan kun håbe at Sony holder sig langt væk.

Adam Damkjer

Jeg håber på de andre rygter der er lige nu, nemlig at han skal spille The Tinker!

Jacob

Det kunne være kanont at se flere udgaver end bare Morales, men det vil være sjovt at opleve Peter Parker drage til et parallelunivers, hvor Morales har overtaget efter hans død.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

8 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter