Cookie- og Privatlivspolitik
Fra Star Wars til  Pacific Rim 2

Fra Star Wars til Pacific Rim 2

John Boyega i endnu en franchise

Stem op!
109
Stem ned!
0
(reset)

Legendary Pictures har netop afsløret over for Deadline, at John Boyega skal spille hovedrollen i Pacific Rim-fortsættelsen, Maelstrom.

Skuespilleren, der er kendt for sin rolle som Finn i Star Wars: The Force Awakens, skal spille sønnen til Idris Elbas’ karakter fra den første robotfilm.

Skaberen af tv-serien ’Daredevil’, Steven S. DeKnight, overtager jobbet som instruktør, men den oprindelige mand bag science fiction-universet, Guillermo del Toro, vil fortsat være kreativt involveret.

- Jeg er utrolig stolt og lykkelig over at kunne byde John velkommen. Pacitic Rim-universet styrkes med ham i hovedrollen og fortsætter med at være multikulturelt og have mange lag. “At redde verden“ er fortsat vores formål, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre mand til jobbet, udtaler del Toro om dagens casting-nyhed.

Boyega er næste gang aktuel over for Tom Hanks og Emma Watson i ’The Circle’ efterfulgt af næste års Star Wars: Episode VIII. Og hvis alt går vel, er ’Pacific Rim 2’ formentlig starten på endnu en franchise til den unge brite.

Pacific Rim: Maelstrom forventes at starte optagelserne i slutningen af dette år, men en premieredato afventer stadig.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

Jeg kunne også godt li' Charlie Hunman i 1'eren. Hvis der var noget som helst der trak ned i den, så skulle det da være historien, som godt kunne have været lidt mere kødfyldt. Også Ron Pearlman er jeg lidt træt af altid spiller den samme rolle i alle hans film, enten badass good guy eller badass bad guy...! Jeg kan godt li' ham, men han mangler flere dimensioner.

Jeg ser i hvert fald meget gerne Charlie Hunman tilbage i Maelstrom, når den engang kommer. John Boyega er jeg ikke helt solgt på endnu, men han er også stadig meget ny på det store lærred, så det kan være det kommer...!

DIV

Spændende valg!
Personligt syntes jeg ikke Charlie var dårlig i nr 1, men det var svært at se ham i den rolle, efter man havde set SOA.
For mig var han stadig rebelsk drengerøv med motorcykel ;P
Jeg håber da at han er med i nr 2 os!

Jacob

For mig trak stjernen fra 'Sons of Anarchy' præstation virkelig filmen ned på et lavere niveau, så at fokus nu vil komme over på en anden karakter giver forhåbninger om en bedre fortsættelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

17 timer siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

21 timer siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

1 dag siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

2 dage siden
Anna

Pls go easy!!

2 dage siden

Aktive debatter