Cookie- og Privatlivspolitik
Fra Star Wars til  Pacific Rim 2

Fra Star Wars til Pacific Rim 2

John Boyega i endnu en franchise

Stem op!
109
Stem ned!
0
(reset)

Legendary Pictures har netop afsløret over for Deadline, at John Boyega skal spille hovedrollen i Pacific Rim-fortsættelsen, Maelstrom.

Skuespilleren, der er kendt for sin rolle som Finn i Star Wars: The Force Awakens, skal spille sønnen til Idris Elbas’ karakter fra den første robotfilm.

Skaberen af tv-serien ’Daredevil’, Steven S. DeKnight, overtager jobbet som instruktør, men den oprindelige mand bag science fiction-universet, Guillermo del Toro, vil fortsat være kreativt involveret.

- Jeg er utrolig stolt og lykkelig over at kunne byde John velkommen. Pacitic Rim-universet styrkes med ham i hovedrollen og fortsætter med at være multikulturelt og have mange lag. “At redde verden“ er fortsat vores formål, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre mand til jobbet, udtaler del Toro om dagens casting-nyhed.

Boyega er næste gang aktuel over for Tom Hanks og Emma Watson i ’The Circle’ efterfulgt af næste års Star Wars: Episode VIII. Og hvis alt går vel, er ’Pacific Rim 2’ formentlig starten på endnu en franchise til den unge brite.

Pacific Rim: Maelstrom forventes at starte optagelserne i slutningen af dette år, men en premieredato afventer stadig.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

Jeg kunne også godt li' Charlie Hunman i 1'eren. Hvis der var noget som helst der trak ned i den, så skulle det da være historien, som godt kunne have været lidt mere kødfyldt. Også Ron Pearlman er jeg lidt træt af altid spiller den samme rolle i alle hans film, enten badass good guy eller badass bad guy...! Jeg kan godt li' ham, men han mangler flere dimensioner.

Jeg ser i hvert fald meget gerne Charlie Hunman tilbage i Maelstrom, når den engang kommer. John Boyega er jeg ikke helt solgt på endnu, men han er også stadig meget ny på det store lærred, så det kan være det kommer...!

DIV

Spændende valg!
Personligt syntes jeg ikke Charlie var dårlig i nr 1, men det var svært at se ham i den rolle, efter man havde set SOA.
For mig var han stadig rebelsk drengerøv med motorcykel ;P
Jeg håber da at han er med i nr 2 os!

Jacob

For mig trak stjernen fra 'Sons of Anarchy' præstation virkelig filmen ned på et lavere niveau, så at fokus nu vil komme over på en anden karakter giver forhåbninger om en bedre fortsættelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

6 timer siden
Stephenuser/117126
Stephenuser/117126

Mon ikke at han nærmere refererer til de mutanter vi rent faktisk er løbet ind i (Scarlet witch og quicksilver), frem for at antage at der snakkes

8 timer siden
Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

19 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

20 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

1 dag siden

Aktive debatter