Cookie- og Privatlivspolitik
Ocean's Eleven med kvinder

Ocean's Eleven med kvinder

Er Cate Blanchett den nye Brad Pitt?

Stem op!
94
Stem ned!
0
(reset)

Den dobbelte Oscar-vinder, Cate Blanchett, er ifølge The Playlist tæt på en rolle i en endnu unavngiven kupfilm af Gary Ross.

Steven Soderbergh producerer filmen, og det giver god mening, idet den beskrives som en kvindelig udgave af Ocean's Eleven - som Soderbergh netop instruerede i 2001.

Hvis Blanchett tilslutter sig projektet, får hun en hovedrolle og skal spille over for Sandra Bullock, som allerede er bekræftet. Filmen er ikke en direkte genindspilning af Oceans-filmene, men Blanchett og Bullock kommer til at spille gamle venner i stil med Brad Pitt og George Clooney.

Som vi tidligere har skrevet, er Jennifer Lawrence også på tale til at medvirke, hvilket giver god mening, da Gary Ross også instruerede Oscar-vinderen i den første Hunger Games-film. Og taget Lawrences proppede kalender i betragtning, er der flere elementer, der skal gå op, før hun kan takke ja.

Cate Blanchett kan næste gang ses i Terrence Malick-dramaet Weightless til januar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mogens

Det har da intet at gøre med at kvinderne tager over, det er nærmere at de får resterne fra et franchise, så der kan koges suppe på det.

Nej, vis nu de kvindelige skuespiller noget respekt og lav nogle gode film hvor hovedrollen er en kvindelige figur og hvor det ikke bare en gimmick. Her tænker jeg på film som f.eks. The Long Kiss Goodnight, den ville jo ikke kunne være lavet med en mand i hovedrollen.

Mickey

hvor er det bare en dum ide det her. Hvad sker for at man nu begynder at lave remakes af klassikere -nu med kvinder?! er med på at feinisme er stort for tiden, men dette siger jo netop bare, at kvinder ikke kan stå på egne ben i Hollywood, og bliver nødt til at remake film med mænd i stedet :/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det helt centrale er den manglende historie - vi ser kun flig af noget, og kender ikke vores hovedperson nok til at vi synes han er interessant.

13 timer siden
mette

Fed liste. Mangler dog to af mine favoritter: The Game og Primal Fear

16 timer siden
Jensuser/8141
Jensuser/8141

The Sting med Robert Redford og Paul Newman havde da den vildeste og mest overraskende slutning på en film og den burde have været med

17 timer siden
madsjakobuser/535626
madsjakobuser/535626

Mangler helt sikkert på denne ellers gode liste...

17 timer siden
Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

2 dage siden