Cookie- og Privatlivspolitik

En-to-tre-nu!

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en alvorlig grundstemning. Den indeholder flere scener med to unge mennesker, som er triste og ulykkelige, fordi en af dem er alvorligt syg. I én scene ser man en ung pige, som grædende klipper håret af sig selv, og i en anden scene er en ung mand ulykkelig, fordi han er bange for, at hans kæreste skal dø. I en tredje ubehagelig og dramatisk scene får en hovedperson det dårligt og må indlægges, og man ser hende ligge panisk i en ambulance. Da filmen også indeholder varme og lange, rolige passager, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
04.05.2016
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
En-to-tre-nu!
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I det danske drama 'En-to-tre-nu!' forelsker to gymnasieelever sig i hinanden.

Jeppe er på vej til at få lovende basketball-karriere i USA, mens Cecilie er en kunstnerisk sjæl, der elsker at synge og tegne. Deres kærlighed er dog på lånt tid, da Cecilie lider af en alvorlig sygdom, som snart ikke kan ignoreres.

Døden ånder Jeppe og Cecilie i nakken, men deres bånd er stærkt, og nu skal livet for alvor leves i nuet.

'En-to-tre-nu!' er en filmatisering af Jesper Wung-Sungs bestseller af samme navn fra 2001. Filmen instrueres af Barbara Topsøe-Rothenborg, der tidligere har stået bag Krummerne - Alt på spil.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1177 votes)
4.6
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den sympatiske historie er ærligt fortalt, men også en smule kedeligt, og efterhånden som vi kommer op på de knap to timers spilletid, kommer gentagelserne snigende og gør filmen gennemsnitlig." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... to stjerner for selve film og manuskript og så en ekstra til de to unge skuespillere, som kæmper bravt med det lidt, de har at arbejde med." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Nikolaj Groth og Clara Rosagers skuespilpræstationer er faktisk ganske overbevisende her, når de endelig opholder sig i samme rum." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "[De er] helt fantastiske sammen, de to, Clara Rosager og Nikolaj Groth som Cecilie og Jeppe. Hun er især meget overbevisende – vildt at det er hendes første rolle." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... forelskelsen tror man på. Ikke mindst i den fynske provins, hvor filmen er rørende ægte." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "På mange måder er 'En-to-tre-nu!' en rørende film om intens kærlighed og mørke." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
pain au chocolat

lægger ikke selv så meget mærke til selve skuespillet af karaktererne, har nemlig læst bogen, så skidt pyt om skuespillerne var dårlige. forudsigelig var det ja, men det er 80% af stort set alle film i dag. det var virkelig ikke så slemt, som folk nu mener, at det var. virkelig en rørende, især hvis man selv har været igennem noget lignende.

Tine

Jeg græd meget

Katja

TV2 kører Knæk Cancer kampagne denne uge, som de indledte den med at vise den her som søndagsfilm.. Inden jeg så den, tænkte jeg 'mjaah... det er jo bare den danske version af A Walk To Remember'.. og ja, den har mange ligheder. Men En-To-Tre-Nu! er så sandelig også sin egen!

Jeg er VILD med Jeppe og Cecilies kemi og hold nu op, hvor er Clara Rosager født til at stå foran et kamera! Hun er SÅ dygtig!

Så trods der var enkelte steder, jeg kunne have været foruden.. eks. dér hvor hun synger på sin første skoledag.. come on, hvem gør det :P

Så synes jeg helt sikkert af filmen - alt i alt - er en rigtig sød, velspillet, flot udført og sidst men ikke mindst forfærdelig trist film.

Se den!

Mette Olsen

Kære Katja*,
Jeg kan se, at du er meget aktiv her på Kino.dk. I forbindelse med en opgave på min kandidat i Film- og Medievidenskab skriver jeg om Kino.dks online community. Kunne du have lyst og tid til at svare på et lille spørgeskema omkring at være aktiv her på hjemmesiden?
I så fald ja, så skriv til mig på mette@kino.dk :)
// Mette, studentermedhjælper hos Kino.dk.

Janieuser/347141

Nu har jeg desværre ikke læst bogen - og som jeg kan læse ud fra andre anmeldelser, så er det nok meget godt. Her er altså en anmeldelse, hvor der ingen sammenligninger er.
En fremragende film med fokus på en sygdom, som rammer flere og flere mennesker, og hvor der bliver spillet på hele følelsesregistret - kærlighed, håb, humor, sorg og tab,
Ikke mindst fremragende skuespillerpræstationer. Hvor kan vi være stolte af de skuespillere, vi har herhjemme.
Filmen har alle de elementer, som jeg søger, og selvfølgelig skal man tudbrøle til sådan en film.
Det er ikke sidste gang, jeg skal se den.

Spidermanuser/166287

Må indrømme jeg fik lidt tårer i øjnene men selve handling er set før og jeg syntes den er noget forudsigelig

maria

Den var god.

Caroline

Fantastisk film må jeg altså bare sige!
Jeg var inde og se den med mine veninder, og vi græd så meget at vi måtte gå på toilettet og vaske vores mascara af, som løb ned ad kinden. Filmen gik ret langsomt i starten, men blev bedre og bedre hen af, da problemet kommer til syne.
Den mindede en del om En flænge i himlen, med noget sygdom indblandet, hvilket hitter en del lige nu.
Det var noget af en oplevelse, efter som kvinden ved siden af sendte os det største dræberblik, da vi græd.
men alt i alt er det en god film, og fortjener klart de 5 stjerner ;)

Lars Michael

Noget man har set igen og igen , ikke en super god film, lidt for lange scener lidt for meget snak osv.
Men når det så Er sagt så er historien okay , desværre sker det her alt for mange gange.

Jens

En sjælden, fremragende ungdomsfilm. Kan virkelig anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.