Cookie- og Privatlivspolitik

No Good Deed

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
30.10.2014
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
No Good Deed
|

Filmen 'No Good Deed' handler om Colin Evans, der er en ekstremt voldelig og kvindehadsk mand, som sidder i fængsel for mord.

En dag lykkes det ham at flygte, og da den desperate fange løber tør for transportmidler, beslutter han sig for at tage på husbesøg hos Terri, der er alene hjemme med sin datter. Colin charmerer sig ind i huset for at låne en telefon, men så snart den tidligere statsanklager lukker døren bag ham, er hun fange i sit eget hjem og fuldstændig i morderens vold. 

’No Good Deed’ er en god, gammeldags thriller om en kvinde, der terroriseres af en ond mand. Filmen handler hverken om superhelte eller talende biler og har ikke en kæmpe bogsucces i ryggen - alligevel åbnede den på førstepladsen i USA. Successen kan formentlig tilskrives de to hovedrolleindehavere. 

Den ekstremt charmerende Idris Elba, som vi bl.a. kender fra Mandela - vejen til frihed, og den Oscar-nominerede skuespillerinde Taraji P. Henson (The Curious Case of Benjamin Button). (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Miller [instruktøren] får desværre ikke nok ud af karakteren [spillet af Idris Elba], der ikke udvikler sig gennem filmen. [...] en lang parade af spildte muligheder." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[...] jeg følte mig underholdt - sad og havde det 'ret dårligt', men det er jo også meningen med en voldelig thriller, omhandlende vold i hjemmet og psykopati." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Miller [instruktøren] besidder ganske enkelt ikke den mest elementære sans for den suspense, der burde være hovedingrediens i en film som denne, og da den tvivlsomme sammenhæng langt om længe afsløres, har publikum for længst tabt interessen." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Selv om Miller opbygger solid spænding, afvikler han til sidst filmen på en underlig nonchalant måde. Som om det hele kan være lidt lige meget. Hvilket han desværre har ret i." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan

Er den ikke kommet på dvd med dk tekst...??

Lulu

Nahhh, tror jeg springer over med den der. Synes scenerne i traileren er lige voldsomme nok. Og hvis der er mere vold end historie i filmen springer jeg over

Birgituser/227495

Filmen jeg SKAL se!

Procella

Den ser da frygtelig spændende ud den der!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.