Cookie- og Privatlivspolitik
X-Men: Apocalypse får højeste censur

X-Men: Apocalypse får højeste censur

Opdateret

Stem op!
226
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Medierådet har ændret censuren til 11 år.

X-Men: Apocalypse har i dag fået censur fra Medierådet, der har valgt at give superheltefilmen en 15-års aldersvejledning.

- Filmen indeholder scener med truende væsner, voldsomme ødelæggelser, uhyggelige forvandlinger, samt mennesker der skades eller dræbes på brutal vis, skriver Medierådet i sin begrundelse.

Ovenstående beskrivelse lyder ikke meget voldsommere end, hvad vi er vant til i den gængse superheltefilm, men udførelsen er åbenbart tilpas barsk.

I USA er censuren dog landet på en PG-13 - dvs. egnet for børn over 13 i voksent selskab.

Der er dermed ikke tale om vold eller sex på niveau med Deadpool, men det havde vi dog heller ikke forventet. Til gengæld er det allerede bekræftet, at den næste Wolverine-film satser på en høj amerikansk censur.

X-Men: Apocalypse får dansk premiere den 19. maj.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Når man med 'Deadpool' har lavet en af nyere tids største kommercielle superheltefilm pga. høj censur, så er det oplagt at det smitter af på resten af mutant-universet.

dippegalantuser/922792

...en af nyere tids bedst indtjenende superheltefilm. Den ligger nr. 65 på all-time listen og er i de senere år overgået af alt fra Avengers (x2), over Iron Man, Captain America, Batman (Nolans x2) og BatvSupe til Spiderman (x3).

I øvrigt er X:Apocalypse rated PG-13 i USA, hvilket er præcis den samme rating som de andre hernævnte titler. Der er altså ikke tale om at Marvel-Fox "fortsætter den hårde tone" fra Deadpool, men blot om at det danske Medierådet lige er lidt pylret denne ene gang.

Carsten Gottliebuser/133896

også må man jo ikke glemme verdenens undergang

Steffen

Den slags er ikke nær så uhyggeligt og farligt for svage sjæle som sexscener er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.