Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Assassin's Creed

Endelig en vellykket spilfilmatisering?

Stem op!
476
Stem ned!
0
(reset)

De første levende billeder fra spilfilmatiseringen Assassin's Creed er netop kommet.

Michael Fassbender spiller dødsfangen Callum Lynch, der udsættes for DNA-forsøg og derved får kontakt til sine forfædres minder. Lynch opdager, at han nedstammer fra en overlegen slægt af lejemordere, og snart er de dødbringende evner atter sat i brug.

Instruktøren Justin Kurzels (Macbeth) flair for smukke kampsekvenser samt Fassbender og Marion Cotillards dramatiske snilde ser ud til at hæve projektet fra endnu en tom actionfilm, og traileren giver et solidt håb om en af filmhistoriens første vellykkede spilfilmatiseringer.  

Assassin's Creed får premiere den 5. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Langt om længe kom der liv i billederne fra denne længe ventede film. Som fan er spillene er det en udsøgt fornøjelse at se dette udspille sig i live action på en stor skærm omsider.

Jeg havde fra start håbet, at filmens historie ville bygge sig over det første spil, som for mig fortsat står stærkest, men er egentlig også ret så glad for at det er en helt ny historie de vil brygge sammen over filmen. Ikke nok med at den skal give os erfarne fans noget nyt, men den åbner op for et helt nyt publikum, som ikke er bekendt med Assassins Creed.

Derfor er det lidt af et trosspring for en instruktør at skulle indfri det elskede univers fans holder af, men samtidig fange interessen for helt nye også.

Det ser virkeligt lækkert ud udover et par spøjse ting, som Animusen, træningslokalerne men det er småting. Det her er en super lækker trailer og jeg er så klar til mit trosspring ind i biografen for at se en god spilfilmatisering.

Mickey

Fassbender kommer selvfølgelig til at gøre det fremragende, og effekterne er lige i skabet.
Er dog lidt ærgerlig over at han har fåt den kvindelige makker, for det tager mig lidt ud af universet, da det slet ikker tro imod spillet. Hun virker unødvendig, og lader til bare at være med, på baggrund af hendes køn :/

Niclas Dalby

En rigtig fin trailer, der virker til at holde sig fint op af spillene. Jeg ser meget mere frem til denne film frem for Warcraft - både grundet historien og det artistiske Kurzel synes at have medbragt fra Macbeth; En af sidste års flotteste film.
Traileren, for mig, bliver dog ødelagt af den forfærdelige musik og selvom det (forhåbentlig) ikke har noget at gøre med filmen, så tager det mig stadig ud af den ellers fine stemning.
Fassbender virker til at gøre det som han plejer: Levere skuespil i verdensklasse og jeg har altid brudt mig godt om Cotillard.
Krydser fingre for at filmen leverer!

Mikkel Poulsen

Jeg er helt målløs havde store forventninger og bange anelse om at den ville skuffe, men med nød og næppe ser den ud til og levere varen action og forhåbenlig en god historie selvom den hverken af baseret på de 9 videospil der blevet lavet pt. Jeg giver den en chance og ser ad Michael Fassbender kunne blive en ekstraordinær Assassin, der kommer en Assassin's Creed 2 Movie i 2019 med Michael Fassbender igen!! Jeg glæder mig til 5 Januar 2017

Morten

Spillene har aldrig sagt mig noget (måske fordi jeg er en elendig sniger og foretrækker "bigger guns" som problem løser) men traileren ser sgu spændende ud, så ja tak.

Jonas

Jeg har ventet så lang tid på den her trailer, og den lever bestemt op til mine forventninger. For mig ligner det ikke bare en filmatisering af Assassin's Creed - det ligner Assassin's Creed. Animussen, Abstergo-logoet, snigmorderdragterne, hidden blades og selvfølgelig trosspringet til sidst i traileren. Der er dog også nogle ting, der virker lidt spøjse, men alligevel meget interessante - f.eks. Abstergos meget futuristiske træningslokaler. Glæder mig til at følge Callum Lynch og Aguilars rejser til januar.

Jacob

Vi har da også ventet en evighed på at en som den her blev bragt til live, og allerede med de første billeder tegnede det godt, men nu ser det for alvor overbevisende ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.